reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

w niemczech to niby jagody ale dla mnie to sa borówki ;p

Matik ale ty masz teraz fajnie na tej Gran Canari :)
jak ja bym widziala gwazde spadajaca to bym sobie pomyslala zebym nie musiala ogladac tesciow :-D

reklama
Elle Antosia wiecie co babeczki...ja zgłupiałam już całkowicie
Śluz mam teraz z mlecznymi pasmami, test owu meeeega pozytywny i ból prawego jajnika ( pachwiny) od ponad godziny...co jest grane ??? Na tempkach się nie znam :no:
Czyli co...owulka dzisiaj ??? Czy była wczoraj ??? Jejuśku jakie to denerwujące jak człowiek nie może sobie ustalić !!! ZWARIUJĘ...a obiecałam sobie że już nie będę myśleć,liczyć, zastanawiać się :szok:

A do tego jeszcze ten ból pęcherza i cewki...nic tylko odstrzelić :baffled::no:

Ostatnia edycja:
Dorcia widzisz ja też mam ten problem-mamy coś ze sobą wspólnego:-D
Trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tak właśnie dzisiaj czytam sobie i wywnioskowałam że jeżeli znalazłaś dzisiaj choć jedną cechę śluzu płodnego to przypuszczalnie mogła być dzisiaj owulacja:tak:
Szkoda że Pirania nie zagląda :-( ona wie tak dużo na ten temat:tak:i na pewno by coś doradziła

Antosia pisze zeby odstawic castagnus jak wyjdzie pozytywny test ciazowy wiec ja tez caly czas biore agnus castus. Dziewczyny tez zglupialam bo jak piszecie o tym rozciagliwym sluzie to ja go tez troche wczoraj mialam i dzis tez jest go troche. Juz kilka dni stosuje rephresh i w sumie ciezko mi wyczuc ten plodny sluz ale jednak czasami pojawia sie w ciagu dnia na papierze po zalatwieniu sie... a mialyscie tak ze w ktorys z tych dni bylo go najwiecej i byl mega rozciagliwy? Ja tak mialam w piatek wieczorem i chyba wtedy byla owulka. Teraz znowu bola mnie jajniki... kurcze sama nie wiem czemu to wszystko takie trudne :( wlasnie Piranha pomoz bo my tu wariujemy :)

Ostatnia edycja:
Macy wolałabym poczekać do czwartku prawdę powiedziawszy bo @ może być jutro to cykl był by 26 dniowy a takie miałam ostatnie 2 cykle ale jeżeli cykl miałby być 28 dniowy jak miałam wcześniej to @ powinna być w środę dlatego wydaje mi się że rozsądniej było by testować w czwartek :-)
Jak jutro tempka u mnie nie spadnie to chyba zacznę wierzyć że sie udało :-)

Ostatnia edycja:
Antosia pisze zeby odstawic castagnus jak wyjdzie pozytywny test ciazowy wiec ja tez caly czas biore agnus castus. Dziewczyny tez zglupialam bo jak piszecie o tym rozciagliwym sluzie to ja go tez troche wczoraj mialam i dzis tez jest go troche. Juz kilka dni stosuje rephresh i w sumie ciezko mi wyczuc ten plodny sluz ale jednak czasami pojawia sie w ciagu dnia na papierze po zalatwieniu sie... a mialyscie tak ze w ktorys z tych dni bylo go najwiecej i byl mega rozciagliwy? Ja tak mialam w piatek wieczorem i chyba wtedy byla owulka. Teraz znowu bola mnie jajniki... kurcze sama nie wiem czemu to wszystko takie trudne :( wlasnie Piranha pomoz bo my tu wariujemy :)

A może to resztki nasienia?

Antosia też o tym myślałam ale tak długo by jeszcze było... no nic nieważne kiedy ta owulka była bo podobno odstęp od owulacji to ostatni z czynników wpływających na płeć :-) tego się muszę trzymać bo nic innego mi nie pozostało ;-) bolą mnie teraz jajniki i też nie wiem czemu :sorry2: 7 dni po owulacji mam przyjść zbadać progesteron i tak myślę czy iść już w piątek czy w poniedziałek, jak myślicie?

reklama
Misia, pewnie lepiej trochę poczekać. :tak:
Dorcia, pierwszy pozytyw zaznaczyłaś w czwartek. Temperatura mówiłaś, że zaburzona gorączką. Cholera wie co u Ciebie było i kiedy. Nie chcę się wymądrzać, ale jeśli nie jesteś pewna - odczekaj, naucz się, jak reaguje Twoje ciało, stosuj dietę i suplementy i wtedy działaj - jeśli bardzo Tobie zależy na danej płci.

Do góry