reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Dziewuszki, witam z miętką :-) Jechałam do pracy i myślałam o tym, że zaraz Wam tu będę smęcić, żalić i wypłakiwać bo niestety przyszła @ :-( Ale przeczytałam co u Was, jak wierzycie i się staracie, jak macie nadzieję... i mi przeszło. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam, bo pewnie tydzień chodziłabym załamana i nie wiedziałabym co zrobiłam źle.

Podejrzewam, że zbyt wcześnie staranka były i plemniki nie przetrwały... Przykro mi strasznie dzisiaj było i dalej trochę jest, po cichu liczyłam że jak przy pierwszej ciąży udało się od razu to i teraz będzie podobnie. No i przyznam się Wam, że chciałam dziewczynkę Rybkę, bo i ja i moja mama jesteśmy Rybki ;-)
Teraz wiem, że nici z tego, ale zawsze w takich momentach mówię sobie, że tak widocznie miało być.

Myślę co tu zrobić w tym cyklu. Chyba nie zdecyduję się na większe zakwaszanie niż to z diety Dukana, jak to kristianmartin stwierdziła - żeby wszystkich rycerzyków nie powybijać, i trochę też dlatego, że nie chcę stresować męża ;-)
Zastanawiam się czy z uwagi na moje dwa poprzednie rozregulowane cykle nie pójść w tym na kontrolę owulacji u gina...

Ale dość o mnie - Misia, Matik - jeszcze mocniej zaciskam za Was kciuki! Musi się Wam udać!

Dorcia, Elle, Antosia - &&&&&&&&&&&&& za owoce Waszych starań :-D

Elmo, a za Ciebie żeby mdłości poszły sobie precz!

I ja witam się z kawką...naszła mnie ochota na kawkę z mleczkiem !!!

Elmo...z dnia na dzień będzie co raz lepiej !!! Zobaczysz !!!

Zerknijcie na mój ovu... coś mi poknocił ??? Owu tak wcześnie ??? Coś mi nie gra ??? Jeśli miałam owu tak wcześnie to ten miesiąc spisuje na straty !!!

Dorcia ovufrien zaznacza owulacje w przyblizeniu o 3 dni mniej wiecej. Pozatym skok temperatur u dzieczyn jest rozny. Czasem podobno nawet wystepuje przed. Wiec nie spisuj jeszcze cyklu na straty. Mi np zaznaczyl w 20dc w zeszlym cyklu a jestem przekonana, ze owu byla 21dc.

Elmo nie zapeszam :-D && tym razem za dobre samopoczucie
misia nie zapeszam również i w Twoim przypadku. &&&&&&&
krystianmartin też czekam na Twoją owulkę :tak:Pewnie jutro pierwszy spadek przyjdzie:tak:
Dorcia faktycznie dziwnie wyznaczył Ci tą owulkę... Mnie się wydaje że może jakiś wirus się przyplątał i namieszał... ale chyba owu jest przed Tobą. Nie zaszkodzi działać dalej. &&&&&&&
ariaki wiem co czujesz, więc tulę mocno. Ja też nie miałam problemów z zajściem w ciążę ale teraz to mój drugi cykl w którym się staram. Może o dziewczynkę trzeba się starać dłużej przez to zakwaszanie i osłabianie plemniczków:tak:
Elle co z Tobą? Jak temperatura? Działaliście wczoraj?

Dorcia, ja miałam też owu wczoraj. Wieczorem zwijałam się z bólu, tak mnie jajnik bolał. A dzisiaj już skok tempki w górę. Ovufriend wyznaczył Tobie owu już przebytą, bo tempka jest wysoko drugi dzień z rzędu. Miałaś jakies inne objawy? Jesteś zdrowa - jakiś ból gardła czy coś?
Maran-atha, ja też mam takie dni, kiedy mam ochotę moje dzieci w kosmos wysłać - w jedną stronę rzecz jasna, a nie na przejażdżkę. Mają gorsze i lepsze dni.
Antosia, a może będzie drugie podejście do owu? W 11 dniu masz spadek, więc można w sumie się tam czegoś doszukiwać, ale tempka jest dość nisko na przebytą owu. Dla mnie jeszcze piłka w grze. Nie poddawaj się.
Araki, widocznie Twoja Rybka nie chce być rybką. ;-) Jestem pewna, że dzidzia przeznaczona dla Ciebie szykuje się do długiej podróży. :tak: Też się boję tego oczekiwania, rozczarowania, itd. Z synkiem to nawet nie wiem kiedy się udało, córka za pierwszym razem ustrzelona. Gdyby to było takie proste...
Annte, trzymam kciuki! Powodzenia! Mądry gin - bez seksu nie ma dzieci. :-D
Misia, też nieśmiało zerknęłam na wykres i wygląda to dobrze, dobrze, dobrze! Wysoko, nie skacze. :tak:
Elmo, no, oby teraz było z górki!

Araki tulę Cię mocno przykro mi że się nie udało ale wierze że następny cykl bedzie Twój &&&&&& wydaje mi się że monit w przyszłym cyklu to dobry pomysł będziesz miała pewność kiedy jest owu

reklama
Macy właśnie jestem przeziębiona !!!
Wczoraj wieczorem miałam stan podgorączkowy, ból gardła i katar :-( myślę że stąd taki skok...co mam zrobić ??? Zmienić tą tempkę na ovu ???
Raczej nie ma możliwości żebym owulke już miała bo dzisiaj mam ból i plusik był wczoraj ...dzisiaj jeszcze nie patrzyłam na teścior

Do góry