reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
Trzymam za Was kciuki dziewczynki!
Witajcie! Widzę, że tu ożywiona dyskusja o staraniach, owu, itd. Ja już jestem mamą majową 2012 ale właśnie zaczynamy starania o drugą dzidzię. Powiem szczerze, że jakoś jestem lewa jeśli chodzi o temat owu bo przy Ninie udało nam się w pierwszym cyklu. Kalkulator internetowy wyliczył nam dni płodne i się udało. Teraz jest trochę gorzej bo dopiero w maju dostałam @ po ciąży. Ale mój gin dał mi radę - seks seks seks. W czerwcu się niestety nie udało, właśnie kończę @, ale mocno liczę na lipiec. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam &&& za wszystkie starające się i potrzebujące!
Elle87
KochajacaMama87
Antosia dziękuje kochana :* mój test wyszedł identyczny zrobiony dzisiaj o 20 czyli kreska testowa blednie widzę po dwóch ostatnich wykresach że spadek temperatury oznaczał owulację (tak wyznaczył ovufriend) więc ja dziś odpuszczam i będę działać jutro tylko jak tu teraz trafić w 0+12... najwyżej będziemy działać w ciągu dnia ale za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki i na pewno się uda więc działaj i walcz o córcię ;-)
Dorcia owocnych staranek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia owocnych staranek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elmo2
Witajcie.
Widze ze tu wczorajszy wieczor byl gorący, oby byly z tego dzieci
Kurde aż boje sie to powiedziec glosno zeby nie zapeszyc ale poranki juz sa troszke lepsze. Juz nie mam ochoty rano sie powiesic ani rzucic pod pociag wiec tak, jest lepiej.
Wpadnijcie na kawke :-)
Milego dnia!
Widze ze tu wczorajszy wieczor byl gorący, oby byly z tego dzieci
Kurde aż boje sie to powiedziec glosno zeby nie zapeszyc ale poranki juz sa troszke lepsze. Juz nie mam ochoty rano sie powiesic ani rzucic pod pociag wiec tak, jest lepiej.
Wpadnijcie na kawke :-)
Milego dnia!
krystianmartin
hej
elmo już jestem na posterunku z kawką. Nie wiem dlaczego mam taką podwyższoną temp? Fajnie, że czujesz się lepiej
elmo już jestem na posterunku z kawką. Nie wiem dlaczego mam taką podwyższoną temp? Fajnie, że czujesz się lepiej
Dołączam się z Miętą :-)
U mnie tempka w miejscu i tak sobie pomyślałam że może faktycznie się udało bo jak w poprzednich cyklach mierzyłam tempki po owu to były skaczące a teraz zupełnie inaczej no chyba że to dzięki lekom ale tak sobie rano pomyślałam ze może faktycznie tak więc dzisiaj jakoś lepiej mi niż wczoraj :-)
Elmo bardzo się cieszę że lepiej ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii żeby nie zapeszyć :-)
Dziewczyny działajcie i niech dzieciaczki się posypią z tych naszych staranek :-) :-) :-)
Miłego i Owocnego Dnia !!!!!
U mnie tempka w miejscu i tak sobie pomyślałam że może faktycznie się udało bo jak w poprzednich cyklach mierzyłam tempki po owu to były skaczące a teraz zupełnie inaczej no chyba że to dzięki lekom ale tak sobie rano pomyślałam ze może faktycznie tak więc dzisiaj jakoś lepiej mi niż wczoraj :-)
Elmo bardzo się cieszę że lepiej ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii żeby nie zapeszyć :-)
Dziewczyny działajcie i niech dzieciaczki się posypią z tych naszych staranek :-) :-) :-)
Miłego i Owocnego Dnia !!!!!
Elmo2
Krystianmartin podwyzszona w sensie wyzsza na tym etapie niz w poprzednich cyklach? Moze jeszcze spadnie jestes dopiero po @ a poza tym wyzsze temperatury sprzyjaja poczeciu dziewczynek ;-) tak wczoraj sie zastanawialam, czy lykasz cos oprocz kwasu foliowego aby zwiekszyc szanse na dziewczynke, zamierzasz stosowac jakies zakwaszanie czy odpuscilas ten temat calkiem i tylko byle zajsc w ciaze? Pewnie odpuscilas nie?
Misia kazde inne zachowanie np. tempki po owulce niz zwykle daje nadzieje Oj czekam na to Twoje testowanie.
Misia kazde inne zachowanie np. tempki po owulce niz zwykle daje nadzieje Oj czekam na to Twoje testowanie.
krystianmartin
Elmo odpuściłam, boję się że jeśli zakwaszę, to już w ogóle powybijam rycerzy. Płeć dla mnie nie ma już znaczenia. Jestem za to bardzo podniecona tą całą sytuacją, czekam na owu, no i od dzisiaj mogłabym zacząć starania co 2 dzień. Aj...
84misia podziwiam Cię, ja pewnie zrobiłabym już test , ale Ty jesteś twarda brawo no i oby się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
84misia podziwiam Cię, ja pewnie zrobiłabym już test , ale Ty jesteś twarda brawo no i oby się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Podziel się: