reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elle wklejam zdjęcia testu wieczornego i zamierzam się dzisiaj starać. Też jest bledszy:cool:

Załączniki

• 2013-07-11 21.15.48.jpg
    2013-07-11 21.15.48.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Witajcie! Widzę, że tu ożywiona dyskusja o staraniach, owu, itd. Ja już jestem mamą majową 2012 ale właśnie zaczynamy starania o drugą dzidzię. Powiem szczerze, że jakoś jestem lewa jeśli chodzi o temat owu bo przy Ninie udało nam się w pierwszym cyklu. Kalkulator internetowy wyliczył nam dni płodne i się udało. Teraz jest trochę gorzej bo dopiero w maju dostałam @ po ciąży. Ale mój gin dał mi radę - seks seks seks. W czerwcu się niestety nie udało, właśnie kończę @, ale mocno liczę na lipiec. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam &&& za wszystkie starające się i potrzebujące!

Antosia dziękuje kochana :* mój test wyszedł identyczny zrobiony dzisiaj o 20 czyli kreska testowa blednie :tak: widzę po dwóch ostatnich wykresach że spadek temperatury oznaczał owulację (tak wyznaczył ovufriend) więc ja dziś odpuszczam i będę działać jutro tylko jak tu teraz trafić w 0+12... najwyżej będziemy działać w ciągu dnia :-D ale za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki i na pewno się uda więc działaj i walcz o córcię ;-)
Dorcia owocnych staranek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie.
Widze ze tu wczorajszy wieczor byl gorący, oby byly z tego dzieci :tak:
Kurde aż boje sie to powiedziec glosno zeby nie zapeszyc ale poranki juz sa troszke lepsze. Juz nie mam ochoty rano sie powiesic ani rzucic pod pociag :-D wiec tak, jest lepiej.
Wpadnijcie na kawke :-)
Milego dnia!

Dołączam się z Miętą :-)
U mnie tempka w miejscu i tak sobie pomyślałam że może faktycznie się udało bo jak w poprzednich cyklach mierzyłam tempki po owu to były skaczące a teraz zupełnie inaczej no chyba że to dzięki lekom ale tak sobie rano pomyślałam ze może faktycznie tak więc dzisiaj jakoś lepiej mi niż wczoraj :-)
Elmo bardzo się cieszę że lepiej ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii żeby nie zapeszyć :-)
Dziewczyny działajcie i niech dzieciaczki się posypią z tych naszych staranek :-) :-) :-)
Miłego i Owocnego Dnia !!!!!

Krystianmartin podwyzszona w sensie wyzsza na tym etapie niz w poprzednich cyklach? Moze jeszcze spadnie jestes dopiero po @ a poza tym wyzsze temperatury sprzyjaja poczeciu dziewczynek ;-) tak wczoraj sie zastanawialam, czy lykasz cos oprocz kwasu foliowego aby zwiekszyc szanse na dziewczynke, zamierzasz stosowac jakies zakwaszanie czy odpuscilas ten temat calkiem i tylko byle zajsc w ciaze? Pewnie odpuscilas nie?
Misia kazde inne zachowanie np. tempki po owulce niz zwykle daje nadzieje :tak: Oj czekam na to Twoje testowanie.

Elmo odpuściłam:-D, boję się że jeśli zakwaszę, to już w ogóle powybijam rycerzy. Płeć dla mnie nie ma już znaczenia. Jestem za to bardzo podniecona tą całą sytuacją, czekam na owu, no i od dzisiaj mogłabym zacząć starania co 2 dzień. Aj...
84misia podziwiam Cię, ja pewnie zrobiłabym już test , ale Ty jesteś twarda brawo:-D no i oby się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Elmo co racja to racja :-)
Krystianmartin staram się ze wszystkich sił żeby nie testować mam nadzieje że weekend jakoś minie muszę sobie zorganizować mega zajęcie zeby nie myśleć :-))))))

Do góry