reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo teraz to już będzie łatwiej, jak zobaczyłaś na ekranie monitora serduszko to wszystko się zmienia, gratulacje :)
Nie stresuj się już więcej :)
Czekamy na Ewelin

reklama
Heja!

I ja wpadłam zobaczyć co u Elmo i Ewelin.

Elmo- youpi ! Super wieści szczęściaro! Bardzo przyjemnie się przeczytało co napisałaś i nawet w tych kilku słowach czuć bijące od Ciebie szczęście i tak fajnie się człowiekowi na serduchu robi jak się czyta takie wieści! Bardzo się cieszę , że tak wspaniale przebiegła wizyta:tak::-)

Ewelin- pewno jutro wpadniesz do nas z dobrymi wieściami!

Pozdrowienia dla Was! Dobranoc!

Hej
Ewelin czekamy na relacje i dobre wiadomości.
Dzisiaj przyjeżdża M no i w niedzielę wyjazd. Tak się ciesze. Mam ochotę zostawić termometr testy i wszystkie mysli związane z ciążą w domu.

Hej babeczki.

Dziekuje wam, kochane jestescie
A więc tak. Jeszcze w drodze na usg podjelam rozmowe z moim m ze bedzie mi bardzo ciezko jesli na ktoryms kolejnym usg dowiem sie ze to nie chlpczyk... no i zrypal mnie, ze mamy taka fantastyczna corke, ze bedzie bardzo szczesliwy jesli bedziemy miec druga, ze ludzie maja takie problemy a ja sobie szukam... i ze nawet jeszcze nie wiem czy wszystko ok wiec jak moge.... No tak ze to juz mielismy wyjasnione :-) Takze bylo troche emocji jeszcze przed wizyta. Ale tak jak sie spodziewalam, jak zobaczylam to pulsujace serduszko to sie rozplynelam... ono bije dla mnie, dla nas, dla mamy i taty. I nic juz nie jest wazne tylko zeby ten dzidzius urodzil sie caly i zdrowy. Ze szczegółow to ma 0,77 cm, termin wstepnie 20 luty. No jestem szczesliwa :tak: Ale zeby nie bylo ze tak calkiem przestalam myslec o plci to w nocy snilo mi sie ze po depilacji nóg na drugi dzien włoski przyrosły mi o 0,5 cm :szok: hahaha obsesja :-D Tyle o mnie.

Ewelin chcesz zebym tu padla z ciekawosi? No pisz co u was???
Antosia tempka w dół ale @ brak wiec nadal &&&&&
Trusia wiem, ta niepewnosc jest niezbyt przyjemna ale dasz rade. I napewno wszystko jest dobrze! tego sie trzymaj.
Krystianmartin ach jak ja Ci tych wakacji zazdroszcze... wypoczywaj ile sie da! Chlopaki pewnie sie ciesza z wakacji z tata nie?
Milla ja tez nie wiem kiedy ten czas leci, rok za rokiem. Szok! No ale taka kolej rzeczy.

Milego dnia laseczki!

Krystianmartin to może tak zrób? :D

Elmo czuć szczęście bijące od Ciebie, jejku super!

Antosia a co u Ciebie? spadek widzę?

Mam pytanie, bo zażywanie progesteronu może zablokować ovu, a co z bcomplex? biorę w tym cyklu 2 x bcomplex 50 no i nie wiem co z tą ovu. Tempka znacznie nie skoczyła, ja gdybym miała sobie szacować to obstawiłabym ovu w 20 dc, ale teraz nie wiem, czy może być aż tak minimalny skok? spotkałyście się z czymś takim? a może po prostu ovu nie było tylko co zablokował to bcomplex? nie rozumiem tego....

Polisia pewna nie jestem, ale moje zdanie jest takie, Pirania jest naprawde oczytana w tym temacie i gdyby miala chociaz cien podejrzen ze b-complex moze zablokowac owu bo by go nam nie polecala. Wiec tu bym raczej nie wdziala przyczyny. Moze cos innego? Moze dawki innych suplementów sa dla Ciebie zbyt duze, nie wiem co Ci doradzic. Ja łykalam zupelnie inne ale tez jeden cykl mialam totalnie zaburzony. Po glebokich przemysleniach i analizach, choc wiele czytalam o pozytywnym wpływie łykania cynku na przebieg cyklu odstawilam go zupelnie i kolejny cykl (ten szczesliwy z reszta) byl juz ksiazkowy. Najwyrazniej za duzo bylo tego cynku bo oprócz pigułek miałam go duzo w diecie chlopczykowej, musialo byc go duzo za duzo. Moze sie myle i to nie byl ten cynk, a moze jednak.

Kurde dziewczyny tak bardzo bym chciala zeby kazda z was zaplanowala, postarala sie i w pierwszym cyklu zaciazyla. Wiem ze to wiele dodatkowych stresów kiedy to staranie przeciaga sie. Mysle o was i nieustannie trzymam kciuki. Powodzenia wam wszystkim!

Witam Was cieplutko:-)
Ja już dzisiaj oczekuję miesiączki:tak: Nie jestem nawet smutna:tak:Czekam z niecierpliwością na dobre wieści od Ewelin i od Dorci. Komuś musi szczęście dopisać. :tak:

Ps. Dziękuję że trzymałyście za mnie kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Polisia wypisz wszystkie suplementy które łykasz może coś znajdziemy. Ja dzięki B-100 wyregulowałam cykle, wiec nie mogę powiedzieć że może namieszać.

Do góry