reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leseczki mam pytanie do tych które mają wykres w ovufriend...czy macie wykupiony abonament ??? Co daje wykupienie go ??? Bo dostałam maila że mi się kończy darmowa wersja :baffled:
Czy jest sens wydawać kasę ???

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź !!!

reklama
Hej :-) Polisia pisałaś, że zapisujesz sobie starania innych dziewczyn:tak:Czy wśród nich była jakaś kobietka która nie stosowała kremu z progesteronem lub w tabletkach i urodziła dziewczynkę??:confused:
Elle w jakich dniach cyklu stosujesz ten krem?:-) Długo już go stosujesz?:confused::-)
Bo widzisz dziś u mnie jest 30dc a w następnym chcę się starać o dzidzię.Więc nie wiem czy to dobry pomysł z tym kremem bo w opisie informują, żeby stososować go od 15 do 28 dc.....

Ostatnia edycja:
witam Was ja obudziłam się dziś z bólem głowy zapchanym nosem coś strasznego , wypiłam ferwex i trochę lepiej ale czuję się strasznie . Przyjechaliśmy do Polski pozałatwiać a ja nie mam siły :( Wczoraj miałam spotkanie z koleżanką która jest w 6 miesiącu ciąży i będzie miała dziewczynkę nawet nie wie kiedy co i jak więc nic nam nie pomoże , nie miał żadnych objaw później tylko mówi lekkie mdłości, siku i spanie po obiedzie

Powiedziała mi że piersi mi urosły hmmm bolą mnie i mam wrażenie że mi pękną ale czy to znowu nie jest objaw torbielą? wiecie coś na ten temat?

Mamakaja ja też dopiero od paru dni stosuję progesteron ale w tabletkach więc też późno ale Piranha pisała że nawet jak się zajdzie w ciążę to można stosować (ona stosowała w tym cyklu co zaszła). ja źle zaczęłam stosować te tabletki bo u mnie na ulotce nie było napisane od kiedy go stosować ale już wiem że od owulki do końca cyklu. więc decyzja należy do Ciebie ;-)
Matik nie wiem czemu ale czuję że możesz być w ciąży :tak: zrób za kilka dni test albo udaj się do ginekologa. ja mam koleżankę która zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji ale że nie wie w którym dniu więc też mi to za wiele nie daje. parę dni temu dowiedziała się ze będzie miała córeczkę a ja się pobeczałam :szok: chyba jakaś nienormalna jestem ale to silniejsze ode mnie... wiadomo cieszę się że będzie miała córkę bo to bliska koleżanka ale z drugiej strony zazdroszczę że tak łatwo poszło bez tego całego planowania.

dziękuję bardzo bym chciała ale realnie to bardzo się obawiam że wszystkie moje objawy są połączone z tą torbielą i tylko szkoda że moja dr jest na urlopie to nie mogę z nią porozmawiać sobie na spokojnie .może przed wyjazdem jeszcze kogoś odwiedzie innego?

Matik skoro jesteś w PL to idź do jakiegoś innego ginekologa, przecież jest ich wielu... nie musisz czekac na swojego czy zdązy wrócić z urlopu przed Twoim wyjazdem czy nie... Do tego, aby rozwiać wszelkie wątpliwości idź na bête I nie bedziesz musiała sie zastanawiać robic testów I doszukiwac sie objawów ciązy bo bedziesz miala czarno na białym czy jestes czy nie... Przeciez po subiektywnych obajwach nikt Ci nie powie tego czy mozesz być w ciązy bo wczesne obajwy ciąze sa podobne do tych zbliżającego sie @ wiec nie ma co spekulowac I analizwoac wszystkiego łącznie z barwa warg sromowych bo to niepowazne... poprostu zrób bête I wszystkiego sie dowiesz.

Maran jak ja Cie lubie :-)
Ewelin koniecznie na 13tą haha :-D

Laseczki wpadam tylko zyczyc wam udanego, slonecznego weekendu i zmykam sie i ja urlopowac.
Do uslyszenia w poniedzialek.
Buziaki.

maran-tha dzięki , oczywiście że masz rację i nie chodzi mi o wróżenie z kart bo zdaję sobie z tego sprawę że wszystkie objawy mogą być mylne, ale jak dotąd testy też pokazują nie , okresu brak no ale jeżeli będzie dłuższy ten cykl to nadal by mi nie pokazał test ani beta dopiero w kolejnym tygodniu a ja w poniedziałek rano do innej miejscowości 2 godz w środę rano mam wylot z Polski i tyle słabo to widzę ale spoko ja po prostu zbieram info i tyle

reklama
elle ja to w ogóle teraz ryczę na samo słowo córeczka

matik
ja tez cos przeczuwam ze możesz byc w ciązy. Temperatura ładnie idzie w górę, przytulanki były. Szanse duże.

elmo udanego wyjazdu, buziaki

Do góry