reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki:))
U mnie wreszcie przestalo lac..tylko ciekawe ile nie bedzie lalo:baffled:... cieplej sie nawet zrobilo sa cale 7.5 stopnia:-D... a centralnego to nie wygasilismy jeszcze od niedzieli:confused:.. ciekawe czy faktycznie bedzie ta obiecana złota jesien;-)

Ania.. u nas juz kase wyciagneli zaraz na 2 dzien szkoly ..przyniesli kartki co i ile:baffled:... a wczoraj sie na tym zebraniu zdenerwowalam..bo sa u nas mundurki dalej:nerd:..a to takie worki ze zalamka..ale powiedzialam ze moi nie beda chodzili i tyle;-)..takie panie madre to niech same w takich chodza... bo dyrektorka nastraszyla matki ze jak nie mundurki to krawaty itp:baffled:.. a mamusie tu jak powie cos pani dyr.. to wsioooo robia co ona powie:wściekła/y:.. ehhh..

Ide bo cos mnie glowa boli jak tylko sie zwloklam z wyrka:-(

Milego dnia..:))

reklama
Witam!
Wczoraj wróciliśmy z Polski.
Było fajowo:) Już jestem wielka i gruba, ale cóż zrobić.
Asus a Ty już wiesz kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi?
Dziś dzień sprzątania. Karolek kopie już coraz mocniej. Buziaki.

Asus ja też się cieszę. Teraz już raczej nigdzie się nie ruszam, a do Polski to nie prędko. Ciekawa jestem jak u Ciebie.

Medio witaj znów wśród nas.
Sylwia ja jestem w radzie rodziców szkoły i na zebraniu dyrektor powiedział że w tym roku ubieranie mundurków jest w kompetencji rady rodziców i dyrekcji, no i dyrektor sam wyszedł z wnioskiem żeby nie było mundurków bo to dodatkowy problem i znów trzeba nowe szyc bo niejeden wyrósł inny zniszczył i a inny wyrośnie za pół roku i podsumował że nie zastąpił on jakiejś części odzieży tylko jest dodatkowym balastem. Więc my na to jak na lato, oczywiście jednogłosnie przegłosowane. I bardzo dobrze! Bo mój co dugi dzień przychodził wypaprany klejem albo czymś innym i niech mi ktoś zwróci uwagę że nie ma na drugi dzień mundurka to zaraz bym hałas robiła....bo to ja nie mam co w domu robic żeby dziecku co drugi dzień mundurek prac. Na szczęscie nasz dyro wyrozumiały i stwierdził że uczniów powinno sie karac za ich niewłaściwe zachowanie a nie za brak mundurka. I chwała mu za to. A największa że mundurków nie ma i nikt ich nie nosi. Na rozpoczęciu roku jak to ogłosił to dostał niezłe owacje od dzieciaków. Jedyne co moge Ci poradzic że ta mama która jest w Waszej klasie w radzie rodziców szkoły to może to poruszyc na zebraniu. Bo może te Wasza dyra nie powiedziała nawet że rodzice teraz mogą decydowac o tym czy maja byc mundurki czy nie.

Ostatnia edycja:
Sylwia ale mundurki nie są już obowiązkowe, nawet w TV o tym mówili.
Może pani dyrektor weszła w układ z jakąś firmą , co szyje i wciska Wam te mundurki.

84593.jpg
Dzień dobry!
Beatko witaj, najpierw Ty się wczasowałaś, później ja wyjechałam, trochę czasu zleciało.
Andrutko całuski przesyłam.

Ostatnia edycja:
dzien dobry
Bylam dizsiaj an etstach w ZUSie o prace iw eicie co zdalam,,hmm,sama ejstem w sozku,,w pon rozmowa:)

witam w zimny poranek ... :confused: brrrrrrrrrrrrrr
mam pytanie z innej beczki, czy wasze, szczególnie te przedszkolne dzieciaczki, chodziły w 3 latkach juz na religie, bo sie właśnie zastanawiam, czy to juz pora czy troche za wcześnie ??? :szok:
u mnie Matus nei chodzi,nie maja grupy 3 i 4 latkow ,dopiero grupa 5 latków alboz erówka,,nawet w sumie nie wiem:)

Witam!
Wczoraj wróciliśmy z Polski.
Było fajowo:) Już jestem wielka i gruba, ale cóż zrobić.
Asus a Ty już wiesz kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi?
Dziś dzień sprzątania. Karolek kopie już coraz mocniej. Buziaki.
witamy witamyyyyyyyyyyyy

Sylwia ale mundurki nie są już obowiązkowe, nawet w TV o tym mówili.
Może pani dyrektor weszła w układ z jakąś firmą , co szyje i wciska Wam te mundurki.
mundurki nie sa obowiazkowe,ale jesli szkoal zadecyduje je miec wraz z podjeciem decyzji z Rada rodzicow(koniecznie) i beda miec to w statucie szkoly,,niesttey musza wtedy miec:)
wsyztsko zalezne od dyrekcji i rady:tak:

reklama
Witam Dziewczynki:)
U mnie znow chlodniej:baffled:... a juz myslalam ze sie ociepli:-(
Medio.. fajniusi ten Twoj synus;-)
Ania.. Beatka.. .. u nas to nie takie proste z tymi mundurkami..Pani dyr. tu to niczym jakies guru.. coo na powie tak musi byc..gro matek to babki dobrze po 40:confused:.. wiec co pani dyr. powie i ksiadz to swiete.. wiec to jak walka z wiatrakami.. a ja sama z moze gora 5 mamami nic nie zdzialam.. A co do rady rodzicow do tez zalamka..przewodniczaca rady to bratowa pani dyrektor..wiec obie trzymaja sztame:baffled:.. A i ja jestem w 3 klasowej i w tej radzie jako z naszej klasy i doooopa... pani dyr z bratowa same rzadza:confused:.. i ponoc sie dowiedzialam ze jakis ona kurs robi na sekretarke i pewnie ja zatrudni:baffled:.. Co to nie robia zwiazki rodzinne:szok:...
Milego dnia dziewczynki:))

Do góry