reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Bardzo bym chciała, żeby było to właśnie to plamienie;-), ale kiedys tak miałam, chociaz tempka wtedy spadała....
Dzien dobry wszystkim z rana
takiego maja to ja chyba nie pamietam;/ u was tez pada?
elle7 ja mam ten miernik i w zestawie mialam plyny do kalibracji i buforowy czy jakos tak i jeszcze jakis co nie wiem do czego jest;p
najlepiej opiasne jest tutaj
Elektroniczny tester pH - Paletki Dyskowce w Akwarium
http://www.groweronline.pl/hanna-ph-tester-sonda.html
agagsm to kciuki za II krechy
takiego maja to ja chyba nie pamietam;/ u was tez pada?
elle7 ja mam ten miernik i w zestawie mialam plyny do kalibracji i buforowy czy jakos tak i jeszcze jakis co nie wiem do czego jest;p
najlepiej opiasne jest tutaj
Elektroniczny tester pH - Paletki Dyskowce w Akwarium
http://www.groweronline.pl/hanna-ph-tester-sonda.html
agagsm to kciuki za II krechy
Ostatnia edycja:
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Witam się!!!
A u nas pogoda poprawia się. Słoneczko nieśmiało przedziera się przez chmurki. Majstrzy na tarasie wcinają drugie śniadanie a ja piję sobie cappucinko:-) Pewnie też by chcieli.
Krystianmartin &&&&&&&
Elmo no właśnie to są takie odwieczne życiowe dylematy. NIektórzy mówią mi "jeszcze się napracujesz az emerytury". TA tylko żeby mieć tą emeryturę to trzeba pracować.
Lecę w szafie ciuchy przejrzeć i pewnie połowę oddać.
Miłego dnia.
A u nas pogoda poprawia się. Słoneczko nieśmiało przedziera się przez chmurki. Majstrzy na tarasie wcinają drugie śniadanie a ja piję sobie cappucinko:-) Pewnie też by chcieli.
Krystianmartin &&&&&&&
Elmo no właśnie to są takie odwieczne życiowe dylematy. NIektórzy mówią mi "jeszcze się napracujesz az emerytury". TA tylko żeby mieć tą emeryturę to trzeba pracować.
Lecę w szafie ciuchy przejrzeć i pewnie połowę oddać.
Miłego dnia.
Elmo2
Ilaczek a wiesz ze od rana myslalam o Tobie :-) Trzymaj mocno! Nawet nie wiesz jaki sters mnie ogarnia. Co u Ciebie?
Dorcia Ty masz stresa czy nic? hehe juz tylko godziny 3 dni i ruszasz do boju &&&&&&&&&&&&&&&
Milla ale w domu to bym chetnie posiedziala i pila capuccino o 10 ;-) Korzystaj poki mozesz!
Dorcia Ty masz stresa czy nic? hehe juz tylko godziny 3 dni i ruszasz do boju &&&&&&&&&&&&&&&
Milla ale w domu to bym chetnie posiedziala i pila capuccino o 10 ;-) Korzystaj poki mozesz!
maran-atha
NO ELMO widze, ze nowy cykl rozpoczety &&&&&& trzyma co by już w tym cyklu powstał piekny chlopiec 13 maja rozpoczety wiec na pewno bedzie szczęśliwy bo 13 to szczęśliwa liczba jest - zobaczysz
reklama
Podziel się: