Hejka!
Elmo- dzięki bardzo. I pewnie masz rację z tymi czynnikami wpływającymi na stan żołnierzyków, no alkohol pije sporadycznie, papierosów nie pali, odżywianie pewnie rzeczywiście nie było na poziomie, no i na pewno mogłam mu zarzucić nadwagę, ale w ciągu tego półtora miesiąca schudł 10 kg poprzez całkowitą zmianę diety polegającą na wykluczeniu złych węglowodanów. No zobaczymy co będie dalej.
agagsm-dzieki i Tobie
Tak mam synka z listopada 2009, więc bardzo zblizony wiek. Ja zdaję sobie sprawę, że trzeba brać suplementy dłuższy czas, ale mój gin powiedział, zeby zrobic badania szybciej, aby zobaczyć co się dzieje. A mój łyka to co wymieniłaś plus jeszcze koenzym Q 10, wit. C , B-kompleks i nawet fertil man.
Dzieki za linka do pasków, właśnie tam będę zamawiać i zobaczę jak się sprawdzą paski Mercka.
Elle87- to rzeczywiście coś nie tak. Mi po seksach zmieniało się ph na dużo wyższe. No, zastanawiające jest to wszystko.
Piranha- mój łyka jak już agagsm wymieniałam L-karnitynę, wit. C, cynk, koenzm Q10, B-kompleks, maca, Fertil Man. Te wszytkie suplementy wyczytałam z tego forum te co Ty polecałaś i z netu, bo gin sceptycznie nastawiony do suplementów. A swoją drogą, to wielki szacun dla Twojej wiedzy. Kumata babka z Ciebie
A do Kasi uk może rzeczywiście napiszę, bo przyznam szczerze, ze od półtora miesiąca żyję jakby w zawieszeniu i martwię się co będzie dalej.
A może jeszcze zadam Ci pytanie, bo wiem, że z Ciebie Ekspert że hoho, czy lepiej badanie żołnierzyków zrobić po prawie 3 dniowej abstynencji (dokładnie 2 dni i 17 godzin), czy prawie 4 dniowej. Bo mam dylemat czy jutro M wysłać na badanie czy dopiero we wtorek.
Milla- no to powodzenia w dogodnym dla Ciebie czasie:-)