reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja tez trzymam kciuki Bodzinka i przesyłam fluidki, a tak w ogóle witam Was z rana Kochane. U nas pięknie świeci słonko, trzeba się nacieszyc bo na koniec tygodnia zapowiadaja zimnice...brrrr

Ewcia mam nadzieje że samopoczucie juz lepsze.

Witam:)))))
Ania ... a tak sie balas ze nie bedzie pogody:-)..ciesze sie ze wyjazd udany;-).. Chlopcy pewnie zadowoleni;) nie wspominajac o rodzicach;-)
Widze Bodzinka..cieszy sie mężem;-)... oby byly II :)))
Ewcia...Beatka.. a Wy sie szykujcie pomalu na to hmmmmmmm:-):-):sorry2: trzymam kciuki aby bylo jaknajbardziej OWOCNE;-):-)
Jarzebinka i co przyjechala @ ?? moze to falszywy alarm;-)

A ja od dzis ponawiam starania jestem juz po @ i praca wre:zawstydzona/y::-):-):-)
Milego dnia..Pozdrawiam:)))))

Sylwia no to działaj hmmmmm,,albo lepiej HMMMM
hahaa

My z becia jasne,ze czekamy na naszych mezulkow,,,,bardzo,,,,

jarzebinko ech,,ta @ wredna,,,a sio ty....czekamy zatem do paździenrika

Jarzebinka jedna krecha nie przekreśla nadziei , mnie też za pierwszym razem wyszła jedna , a za dwa dni II , tak że czekamy spokojnie razem z Tobą . A tempke jaką masz ?
Pozdrowienia dla wszystkich :-)

asus kochanie witaj
czy moge cie prosic,abys swoje suwaczki wziela jeden pod drugim,,bo rozcigaja strasznie stronke,,dzieki ci,

acha i amsz racje,,jarzebinko my dlaje czekamy,,,

Ania mój gin jest przeciwnikiem częstego robienia usg i choć chodzę do niego prywatnie i za usg płaciłabym mu więcej to on widocznie jest idealistą i gwiżdże na kasę i pozostaje wierny swoim przekonaniom - nie jestem z tego zadowolona ,bo jak do tej pory miałam 2 usg- Za tydzień mam wizytę i ma mi robić cytologie a na kolejnej za trzy kolejne tygodnie pewnie będzie usg połówkowe to jak będę mieć szczęście i dzidzia ładnie się ustawi to kto wie ?
W ten czwartek mam jechać (skierowanie od diabetologa) na konsultacje di Kliniki Ginekologii i Patologii Ciąży na Kopernika w Krakowie ( bbbbbbbrrrrrrrr) już się boję .Nie wiem co oni tam będą mi robić , może usg też ? Już od środy zacznę łykać Relanium ;-)
A co u Ciebie , Księżniczka bardzo kopie? Kiedy poczułaś NIE motylki tylko ruchy ? Na forum luty dziewczyny piszą że już są taaaaaaakie grube i taaaak dzieciaki je kopią a ja w ogóle nie mam brzuszka i mało kiedy czuję motylka i już się stresuję czy u mnie wszystko ok.

reklama
Ewcia ale ja tych suwaczków nie ustawiałam , same się tak ustawiły po tym jak z trudem je zrobiłam dzięki Beatce . Jak mam coś zmienić to krok po kroku napisz mi jak się to robi :tak::tak::tak:

Do góry