reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam w upalny niedzielny poranek:)))
Ufff jak goraco:) Ja wczoraj z lekka poimprezowalam..bylam na 18 -stce rodzinnej u męża bratanka..dawno sie tak nie usmialam:-)

Ewcia... jasne..ale przy kawce zjemy z mojego przepisu;-)
Beatka..heheehhe fajne:-)
Ania..bedzie dobrze;-)
Indygo,Angelinka.. powodzenia:)))
Milej niedzieli Dziewczynki:)))

reklama
hej wam niedzielnie
U mnie apda od rana,leje,,brrr

Sylwia trzymam za slowo,,,

Beciu dobree:laugh2::laugh2:

Indygo angelinka witamy powodzenia dziewcyznki

nie wiem jak to jest z kwasem ale ja biorę już od kwietnia gdzieś, ale w lipcu poroniłam i lekarz nie kazał mi wcale przestawac brać, tym razem po to by nadrobić ubytki, które powstały w organiźmie więc biorę: folic albo feminatal metafolin dla kobiet planujacych poczęcie...
a co do diety to nie jjem słodyczy wcale i mojemu m tez ograniczyłam na rzecz mięska, warzyw - pomidory itd, banany itd.... najbardziej mi szkoda płatków i mleka bo bardzo lubię...zwłaszcza czekoladowe...odkad jestem bez słodyczy niestety schudłam juz do 55kg :-( musze znowu przytyć...
a co do trafiania to mam testy owu hehe i bedę robić, oj ale bym juz chciała odliczać dni do staranek...

Mam pytanie do staraczek - czy łykacie kwas foliowy? Jak długo można go brać? Gdzieś wyczytałam ze nie dłużej niż pół roku.

ja zaczęłam łykać w marcu 3 miesiące przed starankami, jedną tabl. dziennie, a teraz łykam co drugi dzień .........

i witam po weekendzie ...sobota była śliczna, słoneczna i wręcz gorąca ..... :tak::-D:tak: a dzisiaj też słoneczko przebiło się przez chmurki i jest śliczny dzionek, i takiego Wam życzę całego tygodnia, pełnego promieni słonecznych

chociaż u mnie jednak chyba testowania nie będzie, bo @ się zbliża, wczoraj zakuło mnie w boku ( pewnie jajnik) tradycyjnie jak co miesiąc na ok. 4 dni przed @, więc ......:no:

witam serdecznie nowe staraczki - planowaczki .... :tak:

pozdrawiam :tak:

Anka i asus przeslijcie mi troche fluidków na szczęście, zmagazynuje i może i mi sie uda szczęsliwie zobaczyc II a potem cieszyć sie kolejnym dzidziusiem...

moło tu u was choc oststnio mało sie odzywacie :-)

Jasne że przesyłam fluidki i coś jeszcze na maila. Miałam wczesniej ale u mnie krucho z czasem. No i życze powodzenia.

Ostatnia edycja:
A ja miło spędziłam czas nad jeziorkiem. W sobote był taki upał że bez kąpieli sie nie obeszło. Jutro jade do gina na comiesieczny przegląd.

Jarzebinko super zdjątko, a @ jak małpa. Na razie jej nie ma a jak przyjdzie to trzeba ja szybko przegonic, ale trzymamy kciuki coby jednak się przyszła.

Nowe staraczki witajcie - przyda sie nowa krew, bo się tu wykruszamy.... no właśnie Asus gdzie Ty sie podziewsza? Kiedy masz USG i powiesz nam kto tam w Twoim brzuszku mieszka?

Miłego wieczorku Laseczki.

Ostatnia edycja:
Anka super,ze milos pedzilas czas...

U mnie lało cąły weekend i mały miał goraczke,,nie z amilo,,ale w domku posiedzielismy sobie we dwa,,,hhhmm

jarzebino ach czekamy jutro juz 9...:blink:

reklama
DZień Doberek mamcie...
U mnie mdłości i brak apetytu...Zobaczymy czy na plus czys obie wmówiłam...

Do góry