reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
Dziewczyny jestem załamana... M przyjeżdża 2 maja wieczorem a ja dzisiaj rano miałam test owu pozytywny:-( nie zdąży i dupa. jeszcze temp nie wzrosłą ale wszystko wskazuje, że dzisiaj wieczorem będzie owu:-(. teraz robić testy aż zacznie krecha blednąć? Masakra

reklama
Hej
Dziewczyny jestem załamana... M przyjeżdża 2 maja wieczorem a ja dzisiaj rano miałam test owu pozytywny:-( nie zdąży i dupa. jeszcze temp nie wzrosłą ale wszystko wskazuje, że dzisiaj wieczorem będzie owu:-(. teraz robić testy aż zacznie krecha blednąć? Masakra

ale testy z rana mogą być zaburzone, powinno się je robić co najmniej po godz. 17 do godziny 21 ;-)

Hej dziewczyny.
Krystianmartin na wszelki wypadek powtorz jeszcze test. Pamietasz ja tez kiedys mialam rano test falszywie dodatni, ale jak teraz wyjdzie Ci pozytywny tzn. ze taki byl rano. Kurde widze ze jakis felerny ten koniec kwietnia. Moje wszsystkie plany chyba pojda sie pasc, spojrz na moj wykres, owu jednak nie bylo :-( temp stoi. Tez mam zalamke bo nigdy czegos takiego nie mialam nie wiem co teraz.

witam!
intergruję sie z pracującycmi w tym tygodniu - ja to nawet 2 maja musze do pracy, ale trduno - mus to mus:)
Elmo: najlepszego dla córci! Co do twojego cyklu to ból owulacyjny może być przed owulką 24-48h - u mnie np. owulka jest 24h po bólu (ból = dwie mocne krechy na teście owulacyjnym), ale może się przesuwać. Druga sprawa, że każdej z nas zdarzają się cykle bezowulacyjne - może byc ich nawet kilka w roku, więc jak tempka nie skoczy to u ciebie bedzie po prostu bezowulacyjny - lepiej teraz niż przy staraniach:)
Ewelin00: ja tak stosując oddalenie od owulki+obniżanie PH to ładnych pare miesięcy nie moge już trafić, bo albo za daleko od owulki (u mnie wychodzi, ze 2 dni to już za dużo), a jak się przybliżam to dużo bardziej PH pilnowałam i też chyba z ilością sylku przesadzałam - także trudne to wszystko wyważyć te proporcje - mam nadzieję, że Tobie się uda szybciej niż mi, a ja już się poddałam i przestaję motać ;)
kritianmartin: może chociaż O+12 się uda? A m. nie może wczesniej wrócić?
Misia: B-complex 50 albo 100 powinno ci pomóc na uregulowanie, a bezowulacyjne się zdarzają każdej z nas - tylko jak się bardziej obserwujemy to wtedy mamy większa świadomość tego, że to właśnie ten był bezowulacyjny:) pomijam, że zazwyczaj im bardziej czekamy na owulkę itp. to tym bardziej się rpzesuwa i chrzani wszystko - psychologiczny aspekt się załącza i kiełbasi wszystko:(
Maran-atha: współczuję przeżyć wypadkowych - najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi!

miłej majóweczki dla wszystkich!

hej dziewczyny
16.04.2013 urodziłam śliczną zdrową córeczkę, jestem pełna szczęścia i kocham tą małą istotkę całym sercem. Życzę każdej z Was takiego szczęścia i spełnienia marzeń. Nie mam czasu pisać ale podczytuję was na bieżąco.

reklama
Kurcze dziewczyny ja też czekam na tą moją owulację i ciągle wychodzi mi negatywny test :wściekła/y: dziś mi się wydaje że druga kreska-testowa jest lekko widoczna ale dopiero pojawiła się po ok 5min... więc nie wiem mam nadzieję że jutro już będą dwie mocne krechy! ból owulacyjny już lekko czuję i odpowiedni śluz też się pojawił więc jest nadzieja :-) masz rację agagsm że im bardziej się czeka to bardziej się przesuwa.
ciążówka gratuluję córeczki i mam nadzieję że moje marzenie też się niedługo spełni :tak:
mamakaja też mam tą stronkę zapisaną w folderze i jest bardzo przydatna ;-)

Do góry