reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo, strasznie mi miło! Krzyś nadal mówi, że nie lubi Kai, denerwuje się najczęściej nawet gdy ona tylko podejdzie, mówił, kiedyś, że chce by zabrała ją śmieciarka a ostatnio żeby to Kaja chodziła do pracy a nie tata ;) Zauważyłam jednak ostatnio, że frajdę mu sprawia rozśmieszanie jej, dwa razy nawet zauważyłam coś co przypominało zabawę - raz gilgotanie ją włosami a raz poprosił by grała na pianinku a on do jej melodii udawał, że tańczy, mam nadzieję, że z czasem choć trochę ją polubi :) Wszystkiego co najlepsze dla Zuzi, niech się spełnią wszystkie jej życzenia i marzenia! ...no i niech będzie mieć niebawem rozkosznego braciszka :)

maran-atha
, ja w dniu, w którym miałaś wypadek miałam koszmarny sen, tak okropny, że blokuję myśli o nim i łzy mi do oczu napływają jak tylko go sobie przypomnę. Ten sen uświadomił mi, że nie doceniam tego co mam na co dzień i że dzieci są czymś najpiękniejszym co mnie w życiu spotkało a ich zdrowie i bezpieczeństwo są dla mnie najważniejsze.

Wklejam zdjęcie Krzysia :) Dobrej nocki babeczki!

Zobacz załącznik 555132

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:)
Piranha Krzysiu jest śliczny, a te oczy... po prostu idzie się zakochać:tak:
Elmo ja przesyłam Tobie chłopczykowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Milla ja tak miałam z Martinem. Na cycusiu do roku, nie chciał butli ani z kubeczka niekapka dopiero jak kupiłam kubek 360 to zaczął pić. może i ty spróbuj.
KUBEK Niekapek 360 + KUBEK GRATIS Canpol LOVI ! (3173686877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie koniecznie tej firmy ale o taki kubek mi chodzi.

Mój młodszy korzystał z tego kubeczka i i dzięki niemu nauczył się pić ze szklanki już gdy miał rok i trzy miesiące. Kubeczek polecam ale tylko z tej firmy bo np z Aventu już nam się nie sprawdził.

Hej
Piranha śliczny synuś, naprawdę małe ciacho z niego
Elmo dużo uśmiechu i radości dla Zuzi. Na szczęście zaczął się wolny tydzień i możesz odpocząć po urodzinkach.
Miłego dnia dziewczyny.

Hej dziewczyny!
Witam się w ten spokojny wolny poranek :-)
Jejku juz nie pamietam kiedy o 8 rano lezalam w lozku z laptopem, nikt mnie nie pogania, nigdzie sie nie spiesze. Super.

Krystianmartin jak tam Twoje samopoczucie? Mam nadzieje ze cos lepiej.
Piranha widzis? Małymi kroczkami i Krzyś jakos dojdzie do porozumienia z siostrą. A to ze tak mowi, no coz, dla Ciebie to napewno bardzo przykre ale dzieci niestety mowią co im ślina na jezyk przyniesie.

Dziewczyny jak tam wasz poranek?
Jak przygotowania do staranek?
Jak humory?

Ja po owu. O ile była bo temp narazie w zastoju :baffled: Wyjątkowo długo czekałam na nią w tym cyklu, wyjątkowo zbolał mnie brzuch. Teraz mogę złąpać oddech i mam troche spokoju. Czekam na @ i startuję :-)

Miłego dnia!

Elmo samopoczucie jako takie. Dzisiaj idę na wywiadówke, biorę sie za porządki... piekę babeczki( Krystian chce poczęstować klasę z okazji urodzin w końcu to już 3 maja :tak:)
U mnie owu się zbliża
Jak to dokładnie z tymi testami jest.. co ile robicie? Mi dzisiaj wyszedł negatyw ale juz testowa jest wyraxniejsza niż wczoraj...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Milla
książki kupiłam na allegro jakieś 3 lata temu, wpisz tytuły w przeglądarce może gdzieś znajdziesz.
elmo widzę że test pozytywny a temperatura dalej spokojnie siedzi. Najlepsze życzenia dla córci.
Commission_for_Kycaria_by_de_Mote.gif
16_4_6.gif

Jesli chodzi o metodę O+12 to może faktycznie nie trzeba się martwić o ph tak długo ale ja się boję ze jak owulacja by mi sie spóźniła a ja trafie w sama owulacje to na 100% będzie chłopak a tak odsuwając się to najwyżej nie zajdę w ciąże. Chyba ze owulacja by była 10 dc ale ja nigdy wczesniej niż 14 dc nie miałam owulacji a mierze temperature już 3 lata . Chyba jakoś ona bardziej do mnie przemawia.

piranha fajnie że nasz odwiedzasz, że znajdujesz trochę czasu dla nas.

Dziewczyny co z tą pogodą. zapowiadał sie taki ładny weekend majowy a podobno ma być zimno.:no:

Krystianmarin moja dzis poszla z torba cukierków do przedszkola. A jaka wazna szla :-) Co do testow, jak testowa robi sie wyrazniejsza testuje 2 razy dziennie, jak juz jest naprawde wyrazna to co 3 godz.
Ewelin kazdy musi znalesc swoja metode prawda? Co do mnie to obstawiam owu w nocy z 21 na 22 dc. Temp zwykle u mnie wzrasta 1-2 dni pozniej wiec powinien jutro byc skok. Jesli nie to bedzie zagadka :szok: Tak naprawde to ten ostatni cykl zamiast mi juz wszystko rozjasnic to tylko zagmatwał :-(

reklama
Hej Dziewczyny !!!
Witam po dłuuuugiej nieobecności :-)
Z ciepełkiem jakie w miarę przyszło do nas ja zaczełam działać w ogródku :-)))) więc jak wracam po pracy do szybki obiadek i dzida do ogródka kopać, sadzić, pielić, i takie tam zajmujące prace odciągające myśli o ciąży i planowaniu. Poza tym zrąbały mi się cykle nie miałam owulacji w tym cyklu i dostała @ 5 dni za wcześnie a w zeszłym cyklu spóźniła mi się @ o 6 dni więc ogólnie dupa blada z tym planowaniem jak cykle mi się nie unormują do palne sobie w łeb - w sumie to się ostatnio zastanawiałam że może ja już nie będę mogła mieć dzieci skoro taki szał z cyklami mam od roku są grubo nie regularne ale owu zawsze była a teraz :-( No i właśnie dlatego szukam pochłaniających zajęć żeby nie rozmyślać bo myśli czarne się przyplątują jak rzepy, ale stale jestem z Wami i Wam kibicuję z całych sił :-)
Od czasu do czasu będę się odzywać i zdawać relacje jak u mnie na razie to czekam aż @ się skończy i do lekarza na badania więc jak coś będę więcej wiedzieć to się odezwę jak tam sytuacja :-)
Pozdrawiam Gorąco :-) Miłego Dnia :-)

Do góry