Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
hej. Ja też się melduję. Zakupy średnio udane. Oczywiście dzieciom nakupowałam bo nie mogłam się powstrzymać, a sobie nic zero bo mały mimo nowej zabawki do wózka nie chciał za bardzo jeździć więc był szybki objazd i do domu. Sama muszę się wybrać to wtedy może coś kupię. Zakupiliśmy starszemu rakietę do tenisa bo od maja ma zacząć chodzić. Mam tylko nadzeję, że szybko mu się nie znudzi, bo teraz mu raczej piłka nożna się podoba. Zbiera karty z piłkarzami a teraz czeka na mecz w tv, więc mama dziś przy kompie;-).
Dziewyczny a słyszałyście coś takiego, że kobiety które jeżdżą na rowerach dużo częściej rodzą córki?? Gdzieś to kiedyś wyczytałam, ale jak to niby ma wpłynąć to nie wiem. A więc Elmo bez szaleństw rowerowych. Za to ja muszę swój wyciągnąć i z Kubą zacząć śmigać.
Mamokubulki rzeczywiście koszmary, ale tzn że wszystko będzie dobrze i jak go przytulisz to miłość od pierwszego wejrzenia. Mały się "odgrzebie" i wtedy na spokojnie córkę zaplanujesz.
Eden zazdroszczę imprezy. Ja też bym się chętnie gdzieś wybrała. Trzeba czasem wyjść bez dzieci bo inaczej można zwariować
A ja wreszcie muszę lampy solne zamówić więc zmykam je pooglądać.
Miłego wieczorku.
Dziewyczny a słyszałyście coś takiego, że kobiety które jeżdżą na rowerach dużo częściej rodzą córki?? Gdzieś to kiedyś wyczytałam, ale jak to niby ma wpłynąć to nie wiem. A więc Elmo bez szaleństw rowerowych. Za to ja muszę swój wyciągnąć i z Kubą zacząć śmigać.
Mamokubulki rzeczywiście koszmary, ale tzn że wszystko będzie dobrze i jak go przytulisz to miłość od pierwszego wejrzenia. Mały się "odgrzebie" i wtedy na spokojnie córkę zaplanujesz.
Eden zazdroszczę imprezy. Ja też bym się chętnie gdzieś wybrała. Trzeba czasem wyjść bez dzieci bo inaczej można zwariować
A ja wreszcie muszę lampy solne zamówić więc zmykam je pooglądać.
Miłego wieczorku.