reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maggie zakup koniecznie (w tej dawce którą pelaca Piranha) i zostan z nami :-)
Ann napewno Twoje wskazowki beda dla dziewczyn bezcenne.
Powiem wam że nie wiem jak dla kogo ale dla mnei najbardziej meczaca w tym calym planowaniu to jest ta dieta. Jakos tak wierci mi to dziure w glowie, staram sie zachowac zdrowy rozsadek, ale na dluzsza mete takie analizy co mozna a czego nie, sa naprawde meczace. Juz nie moge doczekac sie jak kupie sobie 4 kg krówek i zjem sama :tak:

Tak w ogóle to przepraszam Was dziewczynki, bo zapomniałam się przywitać.
A więc witam Was z uśmiechem na twarzy -ból głowy wczoraj wrócił ale minął dzisiaj nad ranem.
U mnie słoneczko grzeje i dodaje energii i mam nadzieję że u Was też. Ze starszym synkiem ok i miałam rację że żelki mu zaszkodziły, a młodszy pokasłuje ale tylko w nocy(?)-może czas zmienić wykładzinę w pokoju.

Antosia
Dokladnie ten sam lisc oliwny w kapsulkach, który podala Daria

Elmo
Spokojnie jak zjesz 1-2krowki raz na jakis czas to nic się nie stanie, spokojnie:)

Maggie
Co do tego preparatu to nic nie doradze bo nigdy o nim nie słyszałam:(

Pajak
W dalszym ciagu trzymam za Was kciuki, jak tam maly pajaczek?

Czarna
Jak mija ciaza? Imie macie już wybranie?
My się nie możemy na zadne zdecydowac a problem taki,zeby tu w de nie bylo problemu no i,zeby dziadkowie w pl nie mieli problemow z wymowa i pisownia:)

Ann haha wiem wiem. Cukier we krwi tez potrzebny :tak:
Daria widze ze mega przygotowana jestes i suplementy w pelnym skladzie.
Pająku... sciaskam mocno.
Antosia fajnie ze ze starszakiem ok. A mlodszy dlugo Ci kaszle w nocy? Moze to tylko przejsciowe, moja tez tak czasem ma, kaszel nocny nie wiadomo skąd :baffled:
Czarna no wlasnie? Decyzja o imieniu zapadla? Udalo sie postawic na swoim? :-)

Czarna perla?
Porannakawa?
Gdzie jestescie?

czesc dziewczyny :)

u nas tez cięzko wczoraj było, Ali cos zaszkodzilo I zwracała, chyba gruszka bo zjadła ze skórką... Dzis juz dobrze, ale do przedszkola jeszcze jej nie puściłam bo nie wiem jak dalej bedzie ;) jutro pójdzie. Maja już definitywnie bez smoka żyje ;-) wiec chociaz ta sprawa załatwiona, jeszcze trening czystości nas czeka I musze wreszcie wrócić do tematu bo ostatnim razem w ogóle ani razu nie zrobiła na nocnik a ze 12 majtasów zasikała I mowila po czasie, ze siku mokre...wiec jej odpusciałam, ale już jakis miesiąc minął wiec trzeba wrócić do tematu...

reklama
Do góry