reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maggie czy na cykl to nie wiem, bo ja dopiero zaczęłam je brać a z tym biustem to byłoby fajnie jakby te moje piegi troszkę się powiększyły:-D
Któraś ze staraczek wspomniała że na wyregulowanie cyklu pomagają witaminy z grupy B, ale jeżeli się mylę to mam nadzieję że któraś zwróci mi uwagę :-)

a mi te cykle Jonasa na odwrot wychodza za pierwszym razem bylo na corke i jest syn i teraz odwrotnie a mam dobry astrologiczny program, wiec niestety zwatpilam chyba zeby robic odwrotnie ??

ann gratuluje serdecznie :)
daria moja Majka tez ciągle "gubi" jeden kolczyk I tak mi juz zgubiła ze 4 pary...
verita fajnie, że o synka chcesz sie starać bo tu większośc dziewczyn na córeczki "poluje"

aha sobie przypomniałam własnie, ze mierzyłam wczoraj I dziś tez sluz, którego jest bardzo malo obecnie I jego ph wynosi ok.5ph wiec chyba normalnie a w okresie okołoowulacyjnym bylo ok. 9 wiec widze, ze jakas różnica jest ;)

co do tego saw palmetto to pirahna pisala zeby pierwsze sprawdzic jaki mamy testosteron i estrogen i cos tam jeszcze bo moze byc tak ze jak jest niski to może podwyższywszy a jak wysoki moze obniżyć i mowi zeby lepiej sprawdzic w labolatorium .

reklama
Do góry