reklama
maggie2205
Fan(ka)
Antosiu właśnie czytam o tym Saw Palmetto i pisze ze działa na powiększenie piersi ciekawe czy wpływa na cykl w jakis sposób
Antosia79
Fanka BB :)
maggie czy na cykl to nie wiem, bo ja dopiero zaczęłam je brać a z tym biustem to byłoby fajnie jakby te moje piegi troszkę się powiększyły
Któraś ze staraczek wspomniała że na wyregulowanie cyklu pomagają witaminy z grupy B, ale jeżeli się mylę to mam nadzieję że któraś zwróci mi uwagę :-)
Któraś ze staraczek wspomniała że na wyregulowanie cyklu pomagają witaminy z grupy B, ale jeżeli się mylę to mam nadzieję że któraś zwróci mi uwagę :-)
maggie2205
Fan(ka)
O witaminie B complex chyba Pirania kiedyś pisała że pomaga wyregulować cykl Witamina B-kompleks "50"
Ja właśnie mam problem bo np okres mi się zaczyna takim jakby plamieniem i wolno się rozkręca ...
Ja właśnie mam problem bo np okres mi się zaczyna takim jakby plamieniem i wolno się rozkręca ...
Staramy sie od tego miesiaca, ze mam parke to mi bez roznicy ale mysle ze mojemu przydalby sie syn wiec chcialabym ucelowac w syna ale ciezko...Verita dołącz do nas. Starasz sie o dziecko czy masz w planach? I powiedz w takim razie na jaka plec bedziesz zwiekszac szanse? :-) O ile wogole bedziesz.
maran-atha
ann gratuluje serdecznie
daria moja Majka tez ciągle "gubi" jeden kolczyk I tak mi juz zgubiła ze 4 pary...
verita fajnie, że o synka chcesz sie starać bo tu większośc dziewczyn na córeczki "poluje"
daria moja Majka tez ciągle "gubi" jeden kolczyk I tak mi juz zgubiła ze 4 pary...
verita fajnie, że o synka chcesz sie starać bo tu większośc dziewczyn na córeczki "poluje"
maran-atha
aha sobie przypomniałam własnie, ze mierzyłam wczoraj I dziś tez sluz, którego jest bardzo malo obecnie I jego ph wynosi ok.5ph wiec chyba normalnie a w okresie okołoowulacyjnym bylo ok. 9 wiec widze, ze jakas różnica jest
co do tego saw palmetto to pirahna pisala zeby pierwsze sprawdzic jaki mamy testosteron i estrogen i cos tam jeszcze bo moze byc tak ze jak jest niski to może podwyższywszy a jak wysoki moze obniżyć i mowi zeby lepiej sprawdzic w labolatorium .
reklama
P
Pająk
Gość
Ann29 - wielkie gratulacje
Podziel się: