Witajcie,
Elmo jestem kochana :-). Mam w domu mały szpital - starszy w sobotę dostał temp. 40 stopni i mąż pojechał z nim na dyżur do szpitala -angina ropna, a w niedzielę już młodszy zaczął mieć objawy choróbska i w poniedziałek z młodszym do lekarza. Dziś już jest lepiej, ale do wczoraj była tragedia, marudzenie, zbijanie tepmeratury, lekarstwa jednem, drugiemu podać, żeby nie zwymiotowali to rozkładane na raty, a że 3 razy dziennie, to sobie wyobrażacie....non stop. W nocy też różnie, ale już powoli wychodzimy na prostą... Ja też w niedzielę dostałam @, ale u mnie to teraz jeszcze przychodzi jak chce...
Widzę, że
Antosia pełni u nas taką funkcję, jak Gosia na Kafeterii (Gosia z chińskiego kalendarza podawała kiedy najlepsze miesiące na dana płeć -mi sie nie sprawdziało
)
Antosia -widzę, że masz nową funkcję - jesteś specjalistką od Jonasa, ja kiedyś tylko wygenerowałam ten plik tekstowy cykle i tyle, nie czytałam tego tak szczegółowo, super, że mamy tu teraz takiego EXPERTA.
Suwaczek dzieczynkowy jest, a zdjęcie synków przeurocze.
Krystianmartin bardzo ladna sypialnia, dokładnie w moim stylu :-)
Mamokubulki fajne zdjęcie synków, super pamiątka będzie jak mały już będzie starszy i popatrzy...Dylemat co do imienia jest zawsze, mi się chyba bardziej podoba Adaś, chociaż u mnie mój M chciał Antosia...Już 32 tydzień, niedługo zobaczysz swojego maluszka -super, zazdroszczę ci tej chwili -ja dla nie mogłabym mieć jescze kilkoro dzieci
Ale jeszcze jedno i basta. Relaksuj sie i upiększaj bo poźniej może być różnie z czasem...ja nie mam czasu nog wydepilować
Milla to zakupy sie udały i już w zgodzie żyjecie?
Misia do września masz jeszcze chwilkę na przygotowania, dobrze że są dzieczyny, które zaczynają wcześniej, będzie się kogo radzić.
Maran a u Ciebie teraz Maja , współczuję, u mnie młodszy ma taki właśnie katarek, pomogły troszkę nebulizacje z soli fizjologicznej.
Iliaczek zdrówka dla córy.
Ewelin to stranka przesuwasz, ja zrobiłabym tak samo dla większej pewności i świadomości własnego organizmu, żeby nigdy nie kieć sobie niczego za złe, w końcu to nie pierwsze dziecko tylko trzecie...
Elle zawsze jest ryzyko kiedy się uda, ja myślalam że nie zajdę szybko, a tu w pierwszym cyklu się udało.
Daria Colin juz w chodziku, mój też staje na nóżki i nawet jakiś kroczek próbuje robić, ale ja mu jeszcze nie pozwalam, boję się. Masz bardzo ładny pokój, fajny styl.
Dotty -zapraszamy do nas, rozgość się a my pomożemy Ci się tu rzokręcić. Ja również całą ciążę podczytywałam forum i przezywałam te wszystkie emocje pojawiające sie tu, ale fajnie jest być częścia tefo forum, więc....
Maciur-ka jak patrzę na zdjęcie usg to starsznie się wzruszam, śliczny jest twój maluszek.
Czarna perło co u ciebie?
Eden wydaje mi się, że z tym sprzedawcą któraś z dziewczyn miala też problem, chyba wpisała w internet i znalazła, że to oszust..., ale nie wiem czy dobrze pamiętam. To czekamy na twój @.
Na razie tyle, starałam się, ale nie wiem czy kogoś nie pominęłam z góry przepraszam.