Hej dziewczyny. Witam sie z rana z pracy. Nadrobilam Was, szybciutko pisze i biore sie do pracy choc jestem padnieta :-( wczoraj pozno wrocilismy ale najwazniejsze ze zakupy w ikea udane
Dziewczyny najbardziej wspolczuje wam chorób w domu. Moja mała pierwszy rok w przedszkolu odchorowała porządnie, ale ten rok był naprawde super. Nie chcę zapeszać ale chorowała tylko raz koncem listopada. Tez podaję tran i jakos tak udaje nam sie w tym roku. Ale jeszcze moze byc roznie, sama po sobie wiem ze nieraz w i w maju potrafię złapac porzadne przeziebienie choc mam nadzieje ze tym razem mi sie upiecze. Także
Maran zdrówka dla córeczek,
Eden oby mlodszy nie zarazil starszego i szybko wyzdrowial!
Antosia masz w domu przystojniaków, usmiechy od ucha do ucha :-) Jak tylko stworzysz wykres, wrzuc w załacznik bedziemy Cie podgladac ;-)
Misia tak tak chłopa trzeba urobić
Milla fajnie ze decyzja podjeta, to najwazniejsze, miec plan i go realizowac. Takze powodzenia z butlą!
Maran dziekuje Ci Kochana za wsparcie. Czuje ze mnie rozumiesz, mocno trzymaj kciuki, bardzo bym chciala zeby mi sie udalo nie tylko ze wzgledu na siebie ale i na Ciebie i na Ilaczek, wiem ze daloby to wam nadzieje ze mozna... Widze ze załączyłas wykres i obserwacje na calego. Super :-)
Eden na Twoim wykresie narazie spokojnie, ja bym sie raczej nie martwila. Ryzyko jest owszem ale niewielkie. Tak jak mowi Krystianmartin mi tez temp spada doslownie w ostatniej chwili, dzien przed @ a ostatnio dopiero w dniu @. Bedzie dobrze zobaczysz.
Elle pewnie, jak Jonas bedzie sprzyjal to tym lepiej
ale na chlopski rozum, jesli owu sie nie nalozy przez kilka kolejnych cykli badz jesli bedzie pokazywac odmienna niz nasza wymarzona plec przez kilka miesiecy a nawet rok to czy warto rzeczywiscie czekac na ten ksiezyc? Nie wiem, ja nie bede czekac ale wierze ze ten ksiezyc i te jony... cos w tym jest. Wszystkie kalendarze traktuje z przymruzeniem oka ale tych wszystkich zalecen jest i tak duzo wiec zeby zgrac wszystko razem to trzeba by chyba osiwiec :-)
Miciur-ka Ewelin ma taki sam elektroniczny miernik pH jak ja i Daria
eRybka.pl Akwarystyka morska. Śląsk i nie tylko. Najniższe ceny!
Ewelin skoro owu wypadnie Ci w okolicach 1 maja to jest szansa ze i w samym koncu maja ta z nastepnego cyklu wiec moze jeszcze zalapiesz sie na maj biorac pod uwage ze staralabys sie 2-3 dni przed owu ;-)
Krystianmartin widze ze bardzo ciezko oderwac Ci sie od mysli o dziecku
wiesz? ja mam to samo, jak juz cos sobie umysle to masakra. Ciezko mi jest skupic sie na czymkolwiek innym, najgorzej jest w pracy, tyle obowiazkow, odpowiedzialnosc a ja normalnie myslami na wykresie temperaturowym
Porannakawa co u Ciebie?
Piranha pamietasz o nas jeszcze?
Milego dnia wszystkim!