reklama
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Hello.
Matko ale mamy piękne dzieci na tym forum. Chłopaki są mega bombowi to co będzie jak nam się córy porodzą?
Antosia dzięki za maila. Nie kumam tylko tej ostatniej pozycji. Tych liczb ile ten księżyc będzie jeszcze w tym znaku.
Misia mierzysz ph paskami czy miernik zakupiłaś? Naprawdę ph godne pozazdroszczenia
Eden wysle Ci na pw maila to mi prześlesz tą fotkę lampy. Teraz miałam zamawiać tą solną ale kurier mi nie podjedzie pod dom bo mamy takie błoto, że szok. Wózek wywiozłam do rodziców, małego w auto i u nich się spacerujemy. A jeszcze deszcze zapowiadają jakieś
Ja tak dla swiętego spokoju chciałam zobaczyc tego jonasa ale pewnie jak będą starania to az tak ważny nie będzie. Chociaż jak oni tam piszą, że prawie 100% sprawdzalności to kusi.
Dziewczyny a jaką tą wodę pijecie? Chodzi mi o nazwę.
Ja też dietę powoli wdrażam, bo już postanowione, że od września działamy. Od maja suplementy i inne cuda na kiju. Teraz tylko muszę na rzęsach stanąć aby mały z butli zaczął pić.
Miłego dnia
Matko ale mamy piękne dzieci na tym forum. Chłopaki są mega bombowi to co będzie jak nam się córy porodzą?
Antosia dzięki za maila. Nie kumam tylko tej ostatniej pozycji. Tych liczb ile ten księżyc będzie jeszcze w tym znaku.
Misia mierzysz ph paskami czy miernik zakupiłaś? Naprawdę ph godne pozazdroszczenia
Eden wysle Ci na pw maila to mi prześlesz tą fotkę lampy. Teraz miałam zamawiać tą solną ale kurier mi nie podjedzie pod dom bo mamy takie błoto, że szok. Wózek wywiozłam do rodziców, małego w auto i u nich się spacerujemy. A jeszcze deszcze zapowiadają jakieś
Ja tak dla swiętego spokoju chciałam zobaczyc tego jonasa ale pewnie jak będą starania to az tak ważny nie będzie. Chociaż jak oni tam piszą, że prawie 100% sprawdzalności to kusi.
Dziewczyny a jaką tą wodę pijecie? Chodzi mi o nazwę.
Ja też dietę powoli wdrażam, bo już postanowione, że od września działamy. Od maja suplementy i inne cuda na kiju. Teraz tylko muszę na rzęsach stanąć aby mały z butli zaczął pić.
Miłego dnia
Antosia79
Fanka BB :)
pierwsza z nich oznacza ile czasu księżyc jest czasu od godziny powyżej jest w danym znaku a druga ile w nim jeszcze pozostanie -nie polecane są starania jeżeli ta druga liczka jest mniejsza niż 12 (myślę że chodzi o to ile żyje jajo, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi)
Milla mierzę Ph paskami z allegro wiesz paski są praktyczniejsze nawet jak zajdę w ciąży to mogę nimi mierzyć Ph różnych rzeczy heheheh np mydła a miernik wydaje mi się nie potrzebnym wydatkiem bo po co mi taki sprzęt a poza tym z pasków jestem zadowolona ale to tylko moje zdanie :-)
maran-atha
czesc
ale fajne chłopaki tu mi pokazujecie na pokuszenie
mamakubulki jakie on ma nieziemsko niebieskie oczy
Elmo robisz bardzo dużo by mieć chłopaka I bedziesz go mieć I nie ma, że to tamto... u mnie Jonas nie pokrywa sie z owu, wiec I u mnie by sie nie sprawdził... wiec ja bym bazowała na diecie, supelementach itp.
Antosia a Twoi to naprawde podobni są a ten młodszy wydaje sie już taki duży...
a to moje dziewczyny Ala I Maja
ale fajne chłopaki tu mi pokazujecie na pokuszenie
mamakubulki jakie on ma nieziemsko niebieskie oczy
Elmo robisz bardzo dużo by mieć chłopaka I bedziesz go mieć I nie ma, że to tamto... u mnie Jonas nie pokrywa sie z owu, wiec I u mnie by sie nie sprawdził... wiec ja bym bazowała na diecie, supelementach itp.
Antosia a Twoi to naprawde podobni są a ten młodszy wydaje sie już taki duży...
a to moje dziewczyny Ala I Maja
Ostatnia edycja:
eden77
Heloł Jak tu dziś miło, tyle dzieci :-) Wszystkie śliczne do wyściskania
Mam wielką nadzieję, że w przyszłym roku będzie się roiło od maleńkich cudów ;-)
Milla wysłałam. U mnie też błoto straszne, mam utwardzaną drogę a jeszcze dziura na dziurze czasem jak taxi zamawiam to klną jak nie wiem ;-)
Mam wielką nadzieję, że w przyszłym roku będzie się roiło od maleńkich cudów ;-)
Milla wysłałam. U mnie też błoto straszne, mam utwardzaną drogę a jeszcze dziura na dziurze czasem jak taxi zamawiam to klną jak nie wiem ;-)
maran-atha
czesc eden I jak tam Twoje samopoczucie?
eden77
Dziękuję Maran, że pytasz. Czekam trochę ze strachem na @ ;-). Odetchnę jak przyjdzie a jak nie to masakra... Poza tym młodszy synek zaczyna coś kaszleć i dostał kataru :-( Mam tylko nadzieję, że nie zarazi starszego bo zapisałam go na szkółkę pływania i ma pierwsze zajęcia w sobotę. A u Ciebie jak, dzieci zdrowe?
Elle87
KochajacaMama87
Elmo masz rację samego jonasa nie ma co brać pod uwagę przy planowaniu ale jak akurat będzie sprzyjał w czasie staranek to czemu nie ;-) ja też staram się nie zwariować i zachować zdrowy rozsądek ale widzę że powoli tracę kontrolę bo oprócz lampy solnej noszę bransoletkę i mam w domu jonizatory powietrza więc mój M zaczyna patrzeć trochę dziwnie na to wszystko
Ewelin możesz zdradzić kiedy zaczynasz starania :-) chyba że pisałaś wcześniej a ja nie zauważyłam. ph ma masz i tak dobre więc na pewno uda Ci się je szybko jeszcze obniżyć. też używasz pasków z allegro?
Misia zazdroszczę tak niskiego ph oby takie było cały czas. ja mam paski z allegro ale nie z firmy merck i mi pokazują ph w okolicy 5 cały czas więc sama nie wiem czy im wierzyć czy nie oby się nie myliły bo miernika nie zamierzam już kupować
Mama Kubulki fotki rewelacja :-) zobaczysz jak już młodszy będzie na świecie jak bracia będą się mocno kochać a potem dojdzie jeszcze córcia ;-)
Antosia ale masz fajnych przystojniaków teraz tylko córeczka i rodzinka w komplecie ;-)
Maran śliczne masz te córeczki :-)
Ewelin możesz zdradzić kiedy zaczynasz starania :-) chyba że pisałaś wcześniej a ja nie zauważyłam. ph ma masz i tak dobre więc na pewno uda Ci się je szybko jeszcze obniżyć. też używasz pasków z allegro?
Misia zazdroszczę tak niskiego ph oby takie było cały czas. ja mam paski z allegro ale nie z firmy merck i mi pokazują ph w okolicy 5 cały czas więc sama nie wiem czy im wierzyć czy nie oby się nie myliły bo miernika nie zamierzam już kupować
Mama Kubulki fotki rewelacja :-) zobaczysz jak już młodszy będzie na świecie jak bracia będą się mocno kochać a potem dojdzie jeszcze córcia ;-)
Antosia ale masz fajnych przystojniaków teraz tylko córeczka i rodzinka w komplecie ;-)
Maran śliczne masz te córeczki :-)
reklama
Antosia79
Maran-atha zazdroszczę Ci pięknych córek, ale oczywiście kocham nad życie moich chłopców
eden w następnym roku będą kolejne zdjęcia córek naszych i innych staraczek. Tego się trzymajmy!!!
Elle ja też mam jonizator, lampę solną i bransoletkę a mąż przyjmuje to z dużą cierpliwością , bo albo widzi jak bardzo mi zależy i się lituje, albo już stwierdził że jestem stuknięta i lepiej nie denerwować wariatki
A dla wszystkich dzieciaczków zdrówka życzę
eden w następnym roku będą kolejne zdjęcia córek naszych i innych staraczek. Tego się trzymajmy!!!
Elle ja też mam jonizator, lampę solną i bransoletkę a mąż przyjmuje to z dużą cierpliwością , bo albo widzi jak bardzo mi zależy i się lituje, albo już stwierdził że jestem stuknięta i lepiej nie denerwować wariatki
A dla wszystkich dzieciaczków zdrówka życzę
Podziel się: