reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiem wiem na czym polega to badanie tylko wlsanie chcialam sie dowiedziec czy faza cyklu nie ma wplywu na wynik. A wiec rozumiem ze nie wazne czy mam @ czy gdzies dalej i moge zrobic to badanie obojetne kiedy?
Krystianmartin jak maz bierze piguły na wzmocnienie to powinniscie wzmacniac go jeszcze przez przytulanki jednak co 2 dni no ale oby i tak ten miesiac byl owocny. Zycze Ci tego!

Witam dziewczyny:-)

Ano Elmo, boję sie tego pikającego jajnika :sorry2: ból był taki, że czulam go wyraźnie jak obracałam się z boku na bok. I tak mam nadzieję, że to tylko moja wyobraźnia płata mi figle ;)

Antosiu, tylko, że ja jeszcze nie stosuję żadnej diety czy suplementów bo starania planuje na jesień. Więc trzeci chłopak jak nic, nawet księżyc 1 kwietnia był chyba w męskim zanku wg. tej tabeli od Ciebie. Ale sprawdź to jeszcze proszę bo nie wiem czy dobrze go interpretuję.

Milla, fajnie, że zakupy się udały. Pisałas kiedyś, że lubisz lampy. Ja mam w sypialni lampę z Ikei o nazwie BOJA. Jest niepozorna ale efekt jaki daje po zaświeceniu, to czad az się chce, no wiesz... :-D. Chcesz to Ci wysle fotkę ;)

Dziewczyny, zamówiłam przez internet paski do mierzenia ph z Merck w firmie medicline, minęło 1,5 miesiąca i pasków nadal nie mam. Tydzień temu zażądałam zwrotu pieniędzy, i nawet nie raczyli odpowiedzieć. Dopiero jak zagroziłam, że zgłoszę przestępstwo to odpisali, że w tym tygodniu odeślą kasę. Także chcialam was przestrzec, tak na przyszłość. Paski nie są tanie bo dałam za nie 85 zł + koszty wysyłki.

Witajcie dziewczynki :)
Elmo badania na tokso i cyto można zrobić niezależnie od cyklu, tak jak pisze krystianmartin, bo tu chodzi tylko o wykrycie przeciwciał w krwiobiegu. Ja już to p[rzechodziłam ale na pewno zrobię znowu badania.
Eden nie chciałam Cię martwić tym 1 kwietnia ale dobrze go interpretujesz, oczywiście tak jak wspominała piranha jest to tylko jeden z czynników na który jej zdaniem można przymknąć oko :)

I jeszcze jedno kochane, jeżeli planujecie dziewczynkę to nie pijcie kawy bo wypłukuje magnez i wapń, a już na pewno zakazany jest alkohol, ponieważ podwyższa testosteron i estrogeny.

Dziewczyny dzieki za info. W takim razie w tym tygodniu działam z badaniami :tak:
Alkohol jak widać nie wskazany na żadną płeć. Bo przy okazji mocno zakwasza wiec mnie ani tyle nie interesuje. To tylko z korzyścia dal naszych plananych dzieci :tak: Ale przyznam ze tak jak Ewelin (co mnei pocieszylo ze nie tylko ja mam chwile slabosci) ze ja tez sie w weekend skusilam :-( obiecuje poprawe!

Ewelin Antosiu
powiedzcie mi kiedy wam w maju wypanie owu? Mi kolo 20tego, ciekawa jestem ktora z nas pierwsza zaczyna boboseksy??? :-)

Ja lubiłam sobie piweczko wieczorkiem wypić a już przed serduchem to bardzo często, bo mnie to rozluźniało, no ale teraz od czasu gdy myślę nad córcią to nawet na imprezach nie piję -zawsze mam wytłumaczenie że muszę prowadzić auto :)
Mnie z Jonasa wychodzi kwiecień i czerwiec, więc chyba będę brała to pod uwagę, bo jak wyliczyłam to na czerwiec powinna mi się owulacja zejść w tych dniach :)

Antosia dziękim za maila. U mnie wyszedł tak samo.
Elmo haha fajnie z tym wykresem. przepraszam myślałam ze tak będzie ok, teraz udostępnię może teraz będzie widoczny. Trochę słabo że nie można alkoholu w ogóle. Teraz zaczyna się okres grilowy i co ja będę pić? Chyba Muszyniankę magnezowo-wapienną:-D Aowulacja teraz mi wypadła 03 kwietnia więc pewnie teraz na 1 maja wypadnie ale jeszcze nie zacznę staranek. Chyba kupie tą Afrodytę owulacyjną i dam sobie jeszcze jeden cykl na przetestowanie.
krystian-martin trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Oooo nie. To widze ze zostane sama na placu boju na maj :-( Ewelin ten wykres pokazuje mi sie tak mały ze nic tam nie widze. Sprobuj zrobic tak, kliknij pod wykresem "udostepnij wykres", w zakładce link pojawia sie link do wykresu, skopiuj go i wklej go w swojej sygnaturze w ustawieniach to wtedy zobacze go normalnie a jak bedziesz potem chciala to usuniesz (ale lepiej zostaw bede Cie podgladac :) )

reklama
Do góry