reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny przestudiowałam dokładnie te obliczenia od Antosi i mi się jonas dokładnie zgadza z owulacją którą zapisuję od stycznia 2013 :tak: zobaczymy jak będzie dalej oby tak się zgadzało cały czas aż zajdę w ciążę :-D

Daria faktycznie 27 grudnia wychodzi dziewuszka, ale zastanawiam się czy dokładnie wiedziałaś kiedy masz owulację.
A czy udało Ci się wygenerować swój kalendarz "owulacji księżycowej" ? Jak nie to podaj mi na PW swoją datę urodzenia i godzinę -może mi się uda-oczywiście jeżeli chcesz:-) Ja tylko tak z ciekawości:-)

ja juz ten kalendarz predzej robilam tylko z innej strony :) wieszu mnie test owulacyjny wyszedł pozytywny 25 grudnia a wedlug mnie owulacja byla 27 grudnia rano(albo dzien prdzej ) :) mialam w ten dzien bol z jajnika siadac nie umialam :-D

krystianmartin, bardzo ładna sypialnia ;) lubię takie naturalne kolorki na ścianach :tak:

My po wycieczce, pojechaliśmy nad jezioro, dzieci nakarmiły kaczki chlebem z całego tygodnia ;) Potem porzucaliśmy się śniezkami bo to (mam nadzieję) ostatki śniegu ;)

krystianmartin, wysłałam Ci maila z plikiem a sypialnia super a ten szablon przepiękny. Ja też myślę o podobnym do dużego pokoju :)
daria podaj mi maila :)
elle za chwilę zrobię nowy plik dla Ciebie bo nie zauważyłam wcześniej Twojej wiadomości (zmiana godziny)

ok dziękuje Antosia :-) a myślisz że godzina coś zmieni? zresztą zobaczymy bo ten cykl jonasa co mi wysłałaś idealnie się pokrywał z moją owulacją ;-)

reklama
Eden ja na Twoim miejscu działałabym jeszcze tego 9 kwietnia, bo na tej stronie Hanna Schultke opisuje również te przesunięcia owulacji więc można spróbować też w tym dniu. A jeżeli już jesteś po owu i w trakcie staranek zastosowałaś się do pozostałych czynników to musi byś dziewczynka. Ja to mam wrażenie że w tym Jonasie to właśnie chodzi o to naładowanie jaja odpowiednim ładunkiem. Ale w sytuacji jeżeli my działamy w taki sposób żeby naładować jajo innymi sposobami, poprzez suplementy i dietę oraz dbanie o odpowiednie ph to nie ma mocnych żeby wyszło inaczej niż my chcemy :)

Do góry