reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Eden77 oto odświeżona sypialnia:-)Zobacz załącznik 550552Zobacz załącznik 550553
Znowu u mnie czas oczekiwań, tym razem nawet nie wiem kiedy była owulacja zobaczymy
Znowu u mnie czas oczekiwań, tym razem nawet nie wiem kiedy była owulacja zobaczymy
Daria faktycznie 27 grudnia wychodzi dziewuszka, ale zastanawiam się czy dokładnie wiedziałaś kiedy masz owulację.
A czy udało Ci się wygenerować swój kalendarz "owulacji księżycowej" ? Jak nie to podaj mi na PW swoją datę urodzenia i godzinę -może mi się uda-oczywiście jeżeli chcesz:-) Ja tylko tak z ciekawości:-)
ja juz ten kalendarz predzej robilam tylko z innej strony wieszu mnie test owulacyjny wyszedł pozytywny 25 grudnia a wedlug mnie owulacja byla 27 grudnia rano(albo dzien prdzej ) mialam w ten dzien bol z jajnika siadac nie umialam
truskafffka
Piękna:-) lubie takie kwiatowe motywyEden77 oto odświeżona sypialnia:-)Zobacz załącznik 550552Zobacz załącznik 550553
maran-atha
krystianmartin ładne kolory - ciepłe takie, bedziecie mieli przytulnie
truskafka a jak tam u Was?? Amelka spokojna?
truskafka a jak tam u Was?? Amelka spokojna?
eden77
krystianmartin, bardzo ładna sypialnia lubię takie naturalne kolorki na ścianach
My po wycieczce, pojechaliśmy nad jezioro, dzieci nakarmiły kaczki chlebem z całego tygodnia Potem porzucaliśmy się śniezkami bo to (mam nadzieję) ostatki śniegu
My po wycieczce, pojechaliśmy nad jezioro, dzieci nakarmiły kaczki chlebem z całego tygodnia Potem porzucaliśmy się śniezkami bo to (mam nadzieję) ostatki śniegu
Antosia79
krystianmartin, wysłałam Ci maila z plikiem a sypialnia super a ten szablon przepiękny. Ja też myślę o podobnym do dużego pokoju
daria podaj mi maila
elle za chwilę zrobię nowy plik dla Ciebie bo nie zauważyłam wcześniej Twojej wiadomości (zmiana godziny)
daria podaj mi maila
elle za chwilę zrobię nowy plik dla Ciebie bo nie zauważyłam wcześniej Twojej wiadomości (zmiana godziny)
reklama
Antosia79
Eden ja na Twoim miejscu działałabym jeszcze tego 9 kwietnia, bo na tej stronie Hanna Schultke opisuje również te przesunięcia owulacji więc można spróbować też w tym dniu. A jeżeli już jesteś po owu i w trakcie staranek zastosowałaś się do pozostałych czynników to musi byś dziewczynka. Ja to mam wrażenie że w tym Jonasie to właśnie chodzi o to naładowanie jaja odpowiednim ładunkiem. Ale w sytuacji jeżeli my działamy w taki sposób żeby naładować jajo innymi sposobami, poprzez suplementy i dietę oraz dbanie o odpowiednie ph to nie ma mocnych żeby wyszło inaczej niż my chcemy
Podziel się: