reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam:-D:-D
Lolo jeszcze nawet nie przedszkolak.
Ale pewnie się nawet nie obejrze jak mu tyte będe kupowac do pierwszej klasy ach...
Na refleksje mnie naszło....
Ja się witam i zmykam:-D:-D

reklama
Witam się i ja :-)
Wyjazd udał się wspaniale , pogoda dopisała , Czorsztyn piękny i spokojny , z balkonu mieliśmy widok na ruiny , zalew i zamek w Niedzicy po drugiej stronie zalewu a w tle panorama Tatr - po prostu bajka :tak: Zaliczyliśmy też spływ Dunajcem (2,5 godziny na tratwie i wspaniałe widoki przełomu Dunajca ) Szczawnicę (przereklamowana , zatłoczona , po prostu przeludniona ) i na koniec piękny wąwóz Homole . Polecam :tak:
Wróciliśmy o 21.00 w niedzielę i moja Kasia złapała grypę jelitową , noc do ciekawych nie należała , wczoraj zamiast po raz pierwszy do zerówki poszła do lekarza ale na szczęście to tylko wirus i dziś czuje się już dobrze i jutro zaczyna swoją przygodę ze szkołą , ciekawe jak do tego podejdzie bo nie uśmiecha jej się to .
Buziaki dla Was wszystkich :happy:

witam z rana !!! :tak::-D:tak:

dzisiaj przedszkole już bez jakichkolwiek problemów, wczoraj to mi się nawet oberwało,czemu tak szybko po niego przyszłam ....... :tak:

Asusu, super,że urlopik udany :tak: a jak dzisiaj samopoczucie Twoje i Kasi ( juz po wirusie)

Beatko, to zakupy udane .... :tak:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ................... :rofl2:

hej wam

jarzebinko oby bylo,obdamy,,,ja jzu an kuroniu,ale musze latac do 5 instytucjji z podaniami i oni musza mi pdobic ze bylam szukalam,bo inaczej mnie wyrejestruja,,takze latam,,wcozraj juz dw apodpisy,mam nadzieje,ze dzisiaj restze cyzli 3 gdzies zdobede:)
acha masz slicnzy podpis:)

Sylwia oby ten zapal chlopcow nie minal;-)

asus witaj spowrtoem,,,dobrze ze fajny urlop,a Kasia bidulka,,dobrze ze to tlko wirus,,a skzola no niby fascynacja,,ale chyba pierwsze pare lat,,hehe

pozdrawiam

jarzebinko oby bylo,obdamy,,,ja jzu an kuroniu,ale musze latac do 5 instytucjji z podaniami i oni musza mi pdobic ze bylam szukalam,bo inaczej mnie wyrejestruja,,takze latam,,wcozraj juz dw apodpisy,mam nadzieje,ze dzisiaj restze cyzli 3 gdzies zdobede:)
acha masz slicnzy podpis:)

to nie wiedziałam,że aby sie zarejestrować, to trzeba szukać pracy i odmowe zapisywać .........:szok:

i dziękuje za miłe słowa .............:-)

Witajcie :-)
Kasia choć niechętnie to już dziś poszła do szkoły , za 2 godzinki jadę po nią i wtedy się okaże co sądzi o szkole , o pani , o dzieciach i czy łaskawie zgodzi się jutro iść . Wiecie ona odkąd się urodziła to była bardzo trudnym dzieckiem , najpierw nie chciała jeść , spać , potem często chorowała na moim zdaniem najgorsze chorubsko - zapalenie krtani - i dla wszystkich w domu to ona jest taka jeszcze ,,malutka,, a to źle . Musi wydorośleć i być bardziej samodzielna , tylko że to nie uda się tak od razu ale mam nadzieję że powoli damy radę , zwłaszcza teraz kiedy już niedługo przestanie być najmniejsza , najmłodsza w naszej rodzinie .
A dziś wirus zaatakował Paulinę i musiała zostać w domu , szkoda bo miałaby oko na Kasię ,ma klasę obok zerówki . Mam nadzieję że do jutra jej przejdzie i obydwie moje dziewczyny chętnie pomaszerują do szkoły.
Pogoda śliczna więc myślę że dzień macie udany :tak: Buziaki

reklama
Cześć laski

asus niech córcia szybko wraca do zdrowia :-)

Ewcia załatwiaj szybko te podpisy....;-)

Jarzębinko kiedy masz egzamin z jazdy?????

A mój synio chętnie chodzi do szkoły- są wkurzające 3 matki mówią do nauczycielki;
Proszę informować dzieci kiedy maja jeść, pić, iść do wc- bo one o tym nie wiedzą.- Durne baby nauczycielka ma 1 kl nie po raz pierwszy , więc chyba zna się na robocie.

Do góry