reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Dziewuszki:)))))

Beatka wstałam;-)... pichce obiadek .. a potem sie wybieramy na imieniny do szwagra:-)...szwagierka ma mala Julke 2 miesieczna..wiec moze sie zapatrze:-);-)

Bodzinka witaj .... hehehe fajnie napisane "wywalcowana";-)

A u mnie pogoda super jak na razie.. 22 st.. i sloneczko;-).. Beatka ja widze ze jak u mnie leje to u Ciebie sloneczko, a jak u mnie sloneczko to u Ciebie leje:-)hehehehe

Wszystkim dziewczynkom milej niedzieli:))))))

reklama
Sylwia miłej imprezki u szwagra.....;-) Fajnie że macie małą dziewusię w rodzinie....;-)
A u nas właśnie wyszło słonko i zrobiło się nawet ciepło, chmury idą w stronę Helu więc Gdynię mijają wielkim łukiem.....;-)

My już po obiadku- mieliśmy rosół, Oskar poleciał do ogródka i z kumplem wiszą jak małpy na drzewie.....hahaha......:-) Po 15-00 jedziemy do Centrum Handlowego na jakieś zakupy, no chyba że nie będzie mi się chciało.....;-)

witam z rana ..... :tak::-D:tak:

Beatka, i jak minęło pierwsze 5 minut w zerówce ???? ;-) zakupy były ....

u mnie w przedszkolu nie było tak źle - uśmiech, zainteresowanie nowościami, przy przebieraniu poleciało kilka łez, ale jak już poszedł na sale i wybierał sobie autko do zabawy było OK, więc jak już wychodziliśmy było w porządku .... :tak:

pozdrawiam............miłego :rofl2:

hej witam
moj maly w pekcolu,poszedl dumny,zadowolony,,,pozmienialo mus ie troszke,bo znaczek,sala,szafka,,dobrze,ze pani ta sama,bo juz byl by problem:)

Ja zmykam niedlugo do moejj bylej pracko po swidectwo i do UP..ech:(
pozdrawiam

cześć

Jarzębinko Oskar już chodzi do 1 klasy......;-)
Oskar bardzo się cieszy- ma fajne 2 tornistry, piórnik i inne gadzety które zachecaja do szkoły......;-)

Witam szkolnie:))))))

Ja sie wczoraj wimprezowalam:zawstydzona/y:..wybawilam mala Jukle;-).. moze to zaprocentuje;):))):-)
Dziewczyny widze juz po szkole:))))
Ewcia i Jerzebinka juz po pierwszym dniu w przedszkolu.. wazne ze chlopcy zadowoleni;-)
Beatka... jak ja Ci zazdroszcze tych centr handlowych na miejscu..ja musze jechac dopiero do Krakowa co czynie czesto:-):-)... Oskar pewnie dzis byl z lekka zestresowany:)) Pamietam jak moj Kacper nie mogl sie doczekac 1 klasy.. a potem jak juz poszedl to byl zły bo nie mial czasu sie bawic jak w zerowce:-)..Ale na szczescie to szybko minelo:))))

Milego popoludnia:)))))

Jarzębinko Oskar już chodzi do 1 klasy......;-)

jak już napisałam posta,to się zreflektowałam, że to pierwszoklasista, więc zwracam honor ........... :tak: a jakie wrażenia po pierwszym dniu ..... :tak:

Ewcia, czyli nic sie nie udało załapać, a szkoda, ale jest jakaś szansa, może na jakieś zastępstwo po drodze, juz w trakcie roku .....

Sylwia, miłego, miłego .....

Hej Kobietki!
Widze że tu wszystkie zaabsorbowane szkołą, ale jak tu nie byc skoro ma się dzieci w szkole. Mój tez dziś dzielnie poszedł do szkoły i nawet się z tego bardzo cieszy, ciekawe jak długo hihih.
A gdzie nasza Asus się podziała?

Pozdrowionka i miłego wieczorku.:-)

reklama
Do góry