reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcia, i ode mnie najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj, najlepszego i spełnienia marzeń, tych malutkich i tych najskrytszych ......... :tak::-D:tak:

a dzisiejsza pogoda to juz naprawdę jest jesienna, samopoczucie do niczego, senność wszechogarniająca ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze,że w pracy jeszcze względny spokój, to jakos do tej 15.00 się wysiedzi ....

pozdrawiam i miłego dzionka życzę ............... :tak::-D:tak:

reklama
No dizeki alseczki za zyczonka,,ale czym tu sie chwalic,ze 27 mi stuknęło,hehe,,,

Sylwia spóła w dupe sie ukuła...(zartuje oczywiscie)...
Anka piekłam jabłecznik,pleśniak,snikers,i kawowe:):):)wstawie zaraz foty jka te ciacha wygladaja:)
img_487cdd686f214.jpg_696x463.jpg

img_47c2cc33dd669.jpg_696x463.jpg

img_48a89e8e5b390.jpg_696x463.jpg

no prosze czestujcie sie,,takie ciacha porobilam,,nie moge znaleźć w przepisach tego z kawą,,ych

jarzebinko mowisz,ze mieliscie nocny jogging,,no nie zazdroszcze tych enrwow,,,haha,,ale kto nie ma w glowie ten ma w nogach:)

eni pamietamy,,,wpadaj czasem z nowymi fluidkami dla nas,,

beciu dalej z nami,,szkoda,,i dobrze,,,heh

asus przepisy hmm,troszke tego jest,,wkleje linki dobra...ale potema,,,

Ewa wszystkiego najlepszego!!:))))

Czesc dziewczynki:)))
Ewa .. wybaczam z okazji dzisiejszego swieta;-)..ale widzac ciacha naocznie;) to musialy byc mniam:tak:
Ania.. nioo juz kawaler z niego ,ale to chyba miala byc dziewczynka;).. wszystko zrobi w domku;) oczywiscie jak go najdzie ochota hehehe.. Bo z Kacperkiem to odwrotnie tylko pilka,rower i juz go nie ma:-)..

Milego dnia wszystkim dziewczynkom:)))))

Cześć laseczki

Ewcia jakie pyszności....mniam!!!!!

Aniu, Sylwia, asus, witajcie.

Jarzębinko a czemu jesteś senna??? Pewnie w nocy buszowałaś.....;-)

Byłam dziś na zakupach kupiłam sobie czarne spodnie......;-)

Jarzębinko a czemu jesteś senna??? Pewnie w nocy buszowałaś.....;-)

pewnie,że tak :-D i do tego dzień dzisiaj zacząl sie już o 5.00 rano więc marzy mi sie tylko łóżeczko, a do końca dnia tak daaaaaaaaaaaleko ...... i jeszcze u nas jest okropna pogoda, zachmurzone niebo, i tak szarawo ............;-)

Jarzębinko u mnie też nieciekawie- zimno, szaro i strasznie wieje. Też czekam na wieczór żeby iść spać.....;-)

Która teraz testuje??????

reklama
Hej kobietki :-)
Prawdę powiedziawszy czytam was na bieżąco ale ostatnio nie umiem nic skrobnąć do was :confused:. Nie wiem co mi jest. Szczerze wam życzę wszystkiego co najlepsze, ale nie wiem czy będę jeszcze z wami pisać. Po prostu będę czytać i w razie czego gratulować :tak:
No chyba, że mi się odmieni ;-) to może jeszcze będę czasami pisać

Do góry