reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam z rana ... :tak::-D:tak:

już wróciłam z urlopowania, więc wracam do codzienności i do BB oczywiście .... :tak: mały teraz został jeszcze na 5 dni u drugich dziadków na wakacjach i potem 1 września idziemy na inaugurację do przedszkola, właśnie na urlopie się zastanwaiałam, kiedy ten czas zleciał,że moje dziecko ma już 3,5 roczku a niedawno takie malutkie było ????? :szok:

pozdrawiam i miłego dzionka życzę ..... :tak::-D:tak:

reklama
Beata czyli dziś 35dc ??? Jak dla mnie to brzmi obiecująco :tak: A temperaturka jaką masz ?
Jarzebinka a u Ciebie jak w tym cyklu ? Owulacja była?

cześć laski

asus 35dc, @ nadal brak, temp. nie mierzę bo bateria mi padła....;-).... ale szyjka otwarta.... więc chyba nici.

Jarzębinko czas leci, leci.......;-)

A my dzis na obiadek mieliśmy naleśniczki, Oskar jest w ogródku a ja chyba zaraz będe przeglądać ubrania Oskara.....;-)

Witam dziewczynki:))))
Ja dzis pol dnia przelatalam za ksiazkami dla starszego,znaczy ksiazki to mialam od szwagierki ale same cwiczenia trzeba bylo kupic.. i szokkkkk za same cwiczenia wyszlo cos ok .200 zl..powarjowali.. kiedys byla ksiazka i zeszyt i bylo ok a teraz cwiczenia sobie zycza..eh brak slow.
Beatka ,podziwiam Twoja cierpliwosc;-).. i trzymam kciuki:tak:
Jarzebinka, to masz jeszcze troszeczke laby;-)..no niestety dzieci rosna jak na drozdzach,tylko czemu nam czas nie stoi w miejscu:-)..

Milego popoludnia wszystkim:))))

Witam:)))

Beata ..a moze to wreszcie TO;);-)
Ewcia..spóła:-)...

A mnie cos od paru dni boli podbrzusze tak jakos dziwnie,przed okresem mnie nigdy brzuch nie boli tylko krzyze bo mam tylozgiecie..a teraz te bole ciekawe co to:szok:..
Milego dnia dziewczynki:)))))

Cześ Kobietki! Ale jestem niewyspana, chyba będe miała dzień do tyłu.
Ewcia co tak pieczesz - pochwal się.
Sylwia cos strasznie drogo za te cwiczenia. U nas można było kupic w szkole za na pewno mniej tylko teraz nie bardzo pamiętam czy 90zł czy 150zł, ale to i tak mniej niz 200zł.
Beatko to czekamy na dobre wieści.
Asus jak samopoczucie? Czujesz się tak samo jak dziewczynkami czy zupełnie inaczej?
Jerzębinko i wszystkim pozdrowionka i miłego dnia.

reklama
Jarzebinka a u Ciebie jak w tym cyklu ? Owulacja była?

wg mojego rozeznania będzie dzisiaj ... ale .... zobaczymy czy coś poczuję, bo z reguły jak miałam owulke, to czułam takie kłucie , ale już w poprzednim cyklu nic nie czułam i teraz trudno to okreslić.... jak teraz nic nie wyjdzie, to już się orientowałam i zakupie te testy owulacyjne, aby bardziej konkretnie wiedzieć kiedy ona jest ......zawsze była dość regularnie 12-15 dc :confused::confused::confused:

ja też pozdrawiam i miłego dnia życzę ..... :tak:

a wiecie co , wczoraj pojechaliśmy z M do kina, postawiliśmy autko na takim piętrowym parkingu, zapamiętaliśmy co i jak ... wracamy po sansie, a autka nie ma, więc .. pewnie nie ten poziom, to my na dół, ups .... no to wyżej ...... ale w końcu się znalazło, stało na swoim miejscu, ale cosmy się nabiegali i już lekko zdenerwowali to nasze .....:-D:-D:-D

Do góry