reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja juz na nogach od 8.a wy spita,,no tak niedziela,,,no to spijta,,,U mnie slonko i czekam co by tu robic,może nad morze,,dawno nie bylam:)

reklama
Hej Dziewczyny!
U mnie wczoraj cała chata zapełniła się goścmi, no i dowiedzieliśmy się że nasza mała jak się urodzi to po 3 miesiącach zostanie juz ciocią, bo bratanek mojego męża spodziewa się dzizi. Nie jest to zbyt komfortowa sytuacja bo jego dziewczyna bedzie miała dopiero w grudniu 16 lat:szok::szok::szok:. Jak dla mnie szok, nie wiem o czym te dzieciaki myslą? Ale troszkę się dziwie jej rodzicom, bo dziewczyna od 2 lat ma chłopaka, a oni nic wtej sprawie nie zdziałali. Ja to w takiej sytuacji od razu zaciagnęła bym do gina i jakimis plastrami obkleiła albo piguły. Bo co innego jak to by były poczatki ale oni już chodzą 2 lata. A wiecie co jest jeszcze w tym szokujące że podobno ta dziewczyna była już jakieś pół roku temu w ciąży tylko że poroniła..... Szok masakra :szok::szok::szok::baffled::baffled: i szystko na raz!
U nas dziś strasznie zimno więc pewnie będziemy siedzic w domku.
Buziaczki dla Was Kochane.:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki:))))

Ewa , Beata zapomnialam ze Wy bez mężulkow:zawstydzona/y:..ale mozecie pracowac nad planem prac po ich powrocie;-)..ja sie jeszcze moim ciesze pewnie ok..miesiaca:-p...
Ewa to Ty ranny ptaszek;-) ja sie wybyczylam do.......10:szok:..... a jak Ci zazdroszcze ze mozesz sobie pojsc nad morze:-(...ja to tylko gory i gory..
Ania wiem o czym piszesz..ja tez znam to mam taka kuzynke(az wstyd sie przyznawac).ale zeby bylo jeszcze ciekawiej urodzila jak miala 16 lat ..dzis ona ma 22 lata.. iiii 3 dzieci i ponoc z nastepnym w ciazy:szok::szok::szok::szok:..hmmm a jeszcze lepiej ze kazde z innym:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled: istna patologia:confused:..

Milej niedzieli wszystkim :)))))

Witajcie :-)
Ja już po weselu , wróciliśmy o 5.15 :szok: Było bardzo fajnie , choć z powodu diety prawie nic nie jadłam , alkohol jak wiadomo odpada to kolejny raz okazało się że najważniejsze jest fajne towarzystwo :tak: a to dopisało :tak:
Państwo młodzi mają 3 miesięczną córeczkę - to tak do tematu o którym pisze Sylwia i Ania
Spałam 3 godziny :szok: bo o 8.00 Kasia wstała i ja też musiałam , ale na razie nie chce mi się spać i robimy obiadek . Po obiadku jedziemy na festyn dożynkowy więc też nie pośpię .
Udanej niedzieli Wam życzę :tak::happy:

Cześć
A u nas dziś fajnie swieci słonko.....;-)

My dziś wstaliśmy po 9-00, S dzwonił i sobie pogadaliśmy.....;-)

asus fajnie że się dobrze bawiłaś.

Aniu no coż dzisiejsze dzieciaki, bardzo szybko chcą zasmakować sexu. zresztą nie dziwię się im, teraz gdzie nie spojrzysz wszędzie sex, nawet reklama w telewizji gum to podtekst erotyczny.....;-)

Miłego dnia

Witajcie!
Leniwy poranek niedzielny, kawka pita w pidzamach, uwielbiam takie niedziele, niestety jeszcze tylko jedna taka przede mna, a potem pobudka o 5-tej, ale za to sobotnie popoludnie i wieczor bedzie wolny.

Masz racje Beatko, ze teraz mlodziez ze wszech stron jest bombardowana sexem, ale z drugiej strony tyle sie mowi na temat antykoncepcji i niby teraz mlodziez taka wyzwolona a te przyklady przecza wszystkiemu, moze robia na przekor:baffled:
Tylko szkoda, ze dzieci czesto na tym cierpia...ale znam tez dziewczyne, ktora bardzo sie zmienila po ciazy w mlodym wieku i to na lepsze:happy:.

hej wam
asus fajnie,ze sie rozbawilass:)tzn wybawilas

A ja byłam nad morzem z mamusią,,gofry lody,,boska pogoda,,super było..Mam kilka fotek potemw kleje,bo bateria padoch mi wlasnie w aparacie;;

pozdro

Witajcie dziewczynki...
Beatko, a Ty nic nie piszesz (albo przeoczyłam), czy @ przyszła... więc jesli jej nie ma to ciągle jest szansa...:-)

reklama
Witam wieczorkiem

gusia80 dziś mam 34dc, @ nadal brak więc czekam dalej......;-) jak do 40dc nie dostanę to sobie zatestuje.

Dziś kupiliśmy chomika, taki mały śmierdziel.....;-)

Do góry