reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny dziekuję Wam bardzo za słowa wsparcia, to dla mnie naprawde wazne, tak sie ciesze, ze tu jestem z Wami, nie czuje sie juz taka wyalienowana i zaczynam widziec pozytywne strony posiadania drugiego synka, dziekuje Wam stokrotnie!!!!!!!!!

piranha o rety to Kaja sie tak wspina? jestem w szoku, przeciez dopiero sie urodziła!!!!!!!!cudna dziewczynka;) zycze zdrówka i szybko wracaj do nas;)

sofi doskonale Cie rozumiem, ja znam płeć od niecalych 2 tyg i moja reakcja na poczatku zaskoczyla nawet mnie samą, mialam takiego doła, ze nie chcialam sie odkleic od poduszki na łozku, ryczalam jak wariatka, kilka dni wyjete z zycia.... ale dziewczyny mialy racje ze z czasem spojrze na swiat zupelnie inaczej i tak sie stało;)

czarna owca ja tez jestem zachwycona tym wątkiem;)

reklama
Dużo zdrówka dla Ciebie Piranio, mam nadzieję ze szybko dojdziesz do zdrowia, całuski :*
Rozumiem Cie doskonale z tym brakiem czasu, tez mam dwójke szkrabów i pisze tylko w południe jak śpi (starszy w przedszkolu) albo wieczorem jak ich już ululam.
Kajunia juz super się wspina, w wakacje będziesz za nia biegała :)

misia, trzeba po prostu poczytać w necie czy jest przyjazny dla plemników, czasem trudno to znaleźć :-( Na przykład Sylk podobno jest przyjazny a Replens w bezpośrednim kontakcie już nie. Zapewne niebezpieczne w bezpośrednim kontakcie z plemnikami są te, które mają pH poniżej 4.

Dziewczyny, od jutra będę dużo rzadziej do Was zaglądać :-(, czasu wolnego mam jak na lekarstwo, gdy do Was piszę w pośpiechu to często Kaja już marudzi a Krzysiu woła by się z nim pobawić, wieczorkiem jak Kaja zaśnie koło 23 to również niewiele mam czasu bo padam z nóg. Chcę więcej czasu poświęcić rodzinie, zadbać o rozwój Krzysia bo się o niego martwię. Na pewno jako matki doskonale to rozumiecie, czuję, że zaniedbuję swoją rodzinę. Uwielbiam pomagać i chcę być z Wami i Wam kibicować ale mam dzieci, które mi w ogóle na to czasu nie dają. Piszcie na PW jeśli macie pilne pytania bo mogą niestety na forum je pominąć :-(, jest tu już jednak tyle specjalistek, że na pewno pomogą :-) Postaram się do Was zaglądać w miarę możliwości ale jednak będzie mnie dużo mniej, piszę o tym by nikt nie poczuł się zignorowany :-(

Eden, dzięki :-*, zaraz wyślę, przepraszam ale z braku czasu czytam i odpisuję wyrywkowo :zawstydzona/y: Teraz jak do Was pisałam to synek porozkręcał pokarmy dla rybek i rozsypał ;-)

Mama Kubulki, dzięki kochana! :-*

Kończę bo Kaja wyszła do przedpokoju ;-)

Ostatnia edycja:
Piranha kazda z nas Cie rozumie nie musisz sie tlumaczyc. Dbaj o siebie i dzieciaki, w koncu to dla Ciebie najwazniejsze. A jak czasem sie bedziesz jednak nudzic ( :-) ) to zajrzyj do nas i rzuc cennymi wskazowkami :tak: nie pogardzimy.

Piranho Kochan rozumiem doskonale ale na 1000000% bedzie nam Ciebie brakować jesteś niezastapiona a twoje rady i wsparcie bezcenne Kochan odzwyaj się w miarę możliwości a my bedziemy czekać z niecierpliwościom. Pozdrawiam Gorąco i Ciepło do napisania nie zapomnij o nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piranha mysle ze wszystkie wiemy o co chodzi bo wszystkie jestesmy mamami ;-)
Zreszta tu na watku jest juz tyle info ze kobitki dadza rade wiadomo troche bedzie trza szukac ale tu juz jest tyle info :tak:
Ja dlatego nie pisz tak czesto bo moj M i tak mowi ze tylko na necie siedze:nerd: poza tym im wiecej sie o tym mysli tym wiekszy metlik w glowie nie ma co tez za duzo analizowac tylko obmyslac jeden plan dzialan i go sie trzymac bo inaczej to by zwariowal :szok:

Piranho, i tak bez Ciebie to forum juz nie będzie takie samo :( Chociaz jestem tu od niedawna, poczułam sie tu wyjątkowo dobrze, nabralam chęci na trzecie dziecię. Przygotowuję się, zbieram informacje z postów sprzed roku... Napisze do Ciebie jak będe miała wyniki badań hormonów, ok?
Prosze zaglądaj do nas jak tylko możesz :sad:

CZARNA GRATULUJĘ
7e02a7eacff9fa657fa7f562cc11.jpg

reklama
Do góry