reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was.

Tasha to miłego wdrażania się po długiej przerwie w pracy. Słodka Sonia. Co ja bym dała za taką dziewuszkę:-D

Daria mój M też strasznie mięsożerny, ale będzie musiał się poświęcić, zresztą całkowicie z mięsa nie musimy rezygnować. Ja powoli zaczynam się przestawiać na tą dietę. Najgorzej będzie bez owocków. Muszę miętę kupić. Zielonej dziś nie piłam:no:

Kasia fajnie dzień z córką spędziłaś. Ja tylko samochodami jeżdzę po dywanie, ewentualnie zapasy jakieś uskuteczniam z Kubą. Kiedyś to jeszcze w sklep się pobawił (z samochodami rzecz jasna) w kuchni też był chętny do pomocy. Planszówki są spoko jak wygrywa. Jak nie to histeria. Teraz ma hopla na punkcie uwaga uwaga......... Harrego Pottera. Ma cały stój na bal karnawałowy w przedszkolu. Chodzi z różdżką i "czaruje":szok:

Miłego dnia.

reklama
Piranha a to można by było zastosować?

Działanie:
Zawarte w preparacie szczepy bakteryjne aktywnie konkurują z bakteriami patogennymi, hamują ich rozwój oraz utrzymują prawidłowe pH pochwy (3,8 - 4,5), - glicerydy z ziaren pszenicy mają aktywność wspomagającą reepitelizację błony śluzowej pochwy, - witamina C w formie stabilizowanej chroni komórki nabłonka, - kwas mlekowy przyczynia się wraz z witaminą C do utrzymania kwaśnego pH środowiska pochwy, - ekstrakt z alg działa łagodząco i efektywnie przyczynia się do zmniejszenia uczucia pieczenia oraz wspomaga utrzymanie fizjologicznego statusu pałeczek kwasu mlekowego.

Hejka!!!
My dzisiaj bylismy na kuligu :-) Zaliczyłam kilka kuligów w życiu ale ten był super piękna stadnina mozna było podejśc do kazdego konie nakarmić, kozy, króliki i inne zwierzęta była klimatyczna restauracja z super pysznym jedzeniem dzieciaki szczęśliwe i wymęczone my z resztą też :-)
Milla21 a gdzie te preparaty mozna kupić ?

Kasia uk nie pomyślałabym że zazdrościsz w sensie nie pozytywnym :-) dziękuję za &&&&&&
A ja ci życze pięknych, niezapomnianych 9 miesięcy i baaaaaaardzo lekkiego porodu i dużo zdrówka dla ciebie i twojej rodzinki :-)

Hejka, popijam wlasnie wieczorową herbatę miętową ;)
Boję się najbardziej tej diety, co mam gotować jak lista składników taka krótka? Jakie zupy proponujecie na dziewczynkę?
A na obiad tylko potrawy z ryb, które i tak trzeba wczesniej wygotowac, i kurczak tak?
Aha, czy można jeść kiwi?

Hejka, popijam wlasnie wieczorową herbatę miętową ;)
Boję się najbardziej tej diety, co mam gotować jak lista składników taka krótka? Jakie zupy proponujecie na dziewczynkę?
A na obiad tylko potrawy z ryb, które i tak trzeba wczesniej wygotowac, i kurczak tak?
Aha, czy można jeść kiwi?

Można jeść tylko to co jest w diecie a jak jest coś czego pewne nie jesteśmy lepiej sobie darować.
A na obiad:
jagnięcina/baranina (polędwica), piersi z kurczaka, por, zielona fasolka, ogórki,ryż

Ostatnia edycja:
Dzieki misia :) a ogorki jakie zielone czy moga tez byc kiszone? Masakra z tym gotowaniem bedzie. Jagniecina czy baranina u mnie odpada, sam zapach mnie muli. przez co najmniej 6 tygodni ryz z kurczakiem albo ryba??Rozumiem, ze zupy tez odpadaja?

reklama
ogórki wydaje mi sie że każde ale na 100 to ci nie powiem - ni lekko nie będzie ale ja się nastawiam na poświęcenie i nie zrezygnuję ale mam świadomość że może byc cieżko ale jeżeli dzięki temu moge zwiększyć szanse żeby w moim domu pojawiła się dziewczynka to jestem gotowa a najbardziej motywuje mnie to że mój M tez jest gotów :-) i to jest to co dodaje mi siły zeby nie zwariować :-) w szle planowania bo bedziemy poswięcac się razem :)

Do góry