reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magdziu no pewnie że bym się chętnie brała do roboty ale muszę poczekać, raz zregenerować się fizycznie a dwa psychicznie bo to nie wszystko takie proste i zbyt świeże..no i jeszcze pokorzystać i wyjechać gdzieś we trójkę ;)mam czasami takie myśli no ale mam nadzieję że życie mnie pozytywnie zaskoczy :). Będę tu z dziewczynami koło wakacji ponawiać starania:)

reklama
Maggie a ja będę Ci kibicować, bo z forum nie zamierzam odchodzić. Na pewno Ci się wszystko ułoży. Jak już kiedyś Ci pisałam. Jesteś bardzo mądrą osóbką i masz świetne podejście do życia. Musi Ci się udać:tak:

Magdziu dziękuję za komplementy:) Ja też bardzo lubię czytać Twoje posty :) Widać że jesteś świetną mamą i wógole bardzo fajną osobą. Trzymam mocno kciuki za Marcelka i za Was i nie puszczam :)
Miłej niedzieli babeczki!

Czesc laseczki

.....ja tak na szybciutko, wpadam wam tylko zyczyc milego dzionka.
Samopoczucie beznadziejne, (.)(.) booola masakrycznie, a spac to moge na stojaca. Dziewczynki dopadlo mnie zatwardzenie....co robic????
Uciekam zrobic sobie kawusie,
Daria ja nie wierze w tarota, wrozby itp...... mam wrazenie, ze tutaj chodzi tylko o kase, no ale to jest moje zdanie.....

Milego dzionka for all, :)))))

Ostatnia edycja:
Hejka Dziewczyny!!!
My z M zaczynamy od początku nasze staranka dziewczynkowe więc mam prośbę po raz kolejny ale już chyba ostatni :-) a /wię Baardzo Prosimy razrem z M o przypomnienie diety i suplementów dziewczynkowych wszystkie które sprawdziły te dziewczyny sposoby i im sie udoało :-) i o przypomnienie czy odstęp od owulacji ma zanczenie :-) Pozdrawiam Gorąco i z góry dziękuje za odpowiedzi :-)

Jutro ide z malym na kontrole do tutejszego pediatry, martwi mnie ten jego kaszel, nos nadal zapchany...zobaczymy co powie.
poczytalam Was troszke ale niestety nie odpisze Wam wszystkim:(
Dziewczyny co sie stalo z nasza Koliber?nie widze jej postow natomiast sa Wasze odpowiedzi:(

Myszka
O matko to Ty musisz być niezły szkieletor -50kg z 172cm wzrostu. Ja mam 171cm i dla mnie 60kg to idealna waga (a mam sporo wiecej:p)

Truskaffka
Piekne foty i piekny brzusio

Daria
Mamy drewniane 140x70 hmm i szczerze majac wybor kupiłabym porządne turystyczne z regulacja wysokości i odpinanym bokiem. Do tego dobry materacyk i wsio. Mój Olo mimo porządnych ochraniaczy łóżeczkowych (mielismy takie na polowe łóżeczka ale On w nocy się tak wiercil,ze miał glowe tam gdzie zwykle miewa się nogi) i obijal się o szczebelki :( od jakiegos czasu nie mamy ochraniacza i smok spada za lozeczko i po nocy musze szukac:/

Kasia uk

Wielkie gratulacje:-)

Axa
Adusia jest sliczna i bosko wyglada w tej czapie:)
Spory wybor sloiczkow maja w dm,Rossmann,Real,toom i innych duzych marketach
moj mlody jadal do roku glownie Hipp i Bebivita, po roku zasmakowaly mu alete-bardziej przyprawione mi się wydaja niż te po roku od hipp.
niedawno wyczytalam,ze Hipp wcale nie jest taki dobry:( najlepsze oceny w Stiftung warentest otrzymaly: Bebivita Gemüse-Spaghetti mit Pute i Rossmann Babydream Karotten mit Kartoffeln und Rindfleisch.
Ogolnie wszystkie zawieraja za Malo tluszczy i Wit C
Co do kaszek kupowalam rozniste zbozowe i dodawalam pol słoiczka owocow dla smaku-kupowalam glownie od hole i alnatura. Te smakowe w skladzie maja duzo cukru a owocow na oczy nie widzialy:(

Noemi
Gratulacje:-)

Magda
Nie mogę się już doczekac Marcelka, ale ten czas zlecial:)

yyyyyy hmmmm yyyyyyyy

chyba udalo sie zaciazyc:) dzis powinnam dostac okres,zrobilam test o czulosci 25 miu/ml i pokazal 2 kreseczki z tym,ze ta druga jest blada. jak powiedzialam em to od razu wstal z lozka hehe. No wiec bejbik poczety na ziemi polskiej:-D a na plec sie nie nakrecam, jakos zrobilo mi sie obojetne czy to chlopiec czy dziewczynka

Ann wielkie gratulacje, ciesze sie bardzo i zycze spokojnych 9 m-cy, buziaczki
a080.gif

reklama
Cześć dziewczyny
biggrin.gif

Przyszłam się zameldować po względnie przespanej nocy. Wstałam już o 8, żeby przygotować rodzince śniadanie. Ledwo stałam, ale było pyszne, także warto. Zaraz się biorę za ciasto, bo na 15 przychodzą znajomi. To nic, że człapię, jak małe słoniątko, a siły mam dosłownie zero, ale już odpuszczam. W końcu po tej cesarce mnie szybko postawią do pionu, więc trza rozruszać trochę kości
p.gif

Ann gratuluje Ci serdecznie!!! Jeny, ale wiadomość. Czyli zgiełk Świąteczny pomógł....cudownie. Spokojnej ciąży Ci życzę!:-):-)
new-mom-to-be.gif

Maggie dziękuję ślicznie za słowa wsparcia! Są mi teraz bardzo potrzebne:-)

Kasiu ja polecam tak doraźnie wodę spod kiszonek. Wiesz, ogórki i kapucha. Mi jeszcze pomagał czasami winogron zielony, ale nie wiem czemu. No i zapytaj położną na wizycie. Może mogą Ci dać coś łagodnego?

Miłego popołudnia dziewczyny!

Do góry