reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hey hey !
Daria ja tam w takim wrozba nie wierze! Zreszta w inne bzdety tez nie typu kalendarze itp mi sie nie sprawdzilo powinam miec 2 core a jest synek wogole wszystkie czary i magia to dla mnie bujda...
No wlasnie to jest to jak sie nie sprobuje to sie czlowiek nie dowie, nie stety tak jest:tak:

reklama
sama nie wiem jak to z tym tarotem jest czy to prawda czy nie ;p
kalendarze mi sie nei sprawdzily nadia powinna byc chlopcem colin dziewczynka ale serio cos w tym jest bo nadia to jak taki chlopak a colin jak dziewczynka ;p

Cześć dziewczęta:-)

Tak sobie Was czytam i cieszę się, że sporo planujących pojawiło się na forum. Wreszcie zacznie się znowu coś dziać. No i na pewno dowiedziecie, że planowanie ma sens:-) Ja się o tym przekonałam i namawiam każdą z Was do tego, bo usłyszeć na usg, że ma się tę wymarzoną płeć, to coś niesamowitego:-)

Piraniu fakt, zleciało szybko. A najszybciej chyba końcówka. Nawet nie wiem kiedy. Tyle wciąż do zrobienia, a tu wtorek tuż tuż:happy2:

Macy dam znać na pewno. W końcu BB dla mnie, to już jak rodzina:happy2:

Mama kochana jesteś:**** Normalnie moja rodzina tak ze mną teraz nie jest, jak Wy wszystkie:-) Ta świadomość jest mi bardzo pomocna i dziękuję za to:tak: Dobrze, że zdążę na otwarcie salonu:-)

Pozdrawiam serdecznie ekipę!

jestem na chwilke wieczorem ;))

Macy
dziękuję ;))
usciski dla 3latka :)) żółwik i piątka :-D

Daria
ja w takie wróżby i inne nie wierzę absolutnie ..
i nie piszę tego ,żeby Cie zachęcać do planowania córki .
nie wierzę już ..

Madzia
hahahaaa.bez Ciebie nie otwieram :-p

pozdrawiam babeczki serdecznie ..

czesc,
my dzis wrocilismy do domu, niestety w ostatnim tyg troszke sie rozchorowalismy, zaczelo sie od kataru u malego,pozniej dopadlo ema i moja mame i na koncu troche mnie. Nie wiem kiedy Was nadrobie,wpadlam tylko,zebyscie nie myslaly,ze o Was zapomnialam:p

dobranoc :)

Ann wszelki duch już się zastanawiałam co u Ciebie :)
Magdziu jestem także z Tobą myślami, będzie dobrze, jeszcze parę dni i będziesz najszczęśliwsza na świecie
Daria, ja nie wierzę z wróżbami, nie wiem ale czasami tak jest że jeżeli w coś zaczynasz mocno wierzyć, to sama jakby na siebie coś sprowadzasz i to się sprawdza, jak przywołujesz to myślami
Co do wapnia to chyba Pirania polecała coś takiego
Calcium Citrate 100tabl WZMACNIA STRUKTURE KOSCI (2919646896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miłego sobotniego wieczoru dziewczyny :)

Daria, super masz te dzieciaczki, a Nadia na zdjęciu (pewnie nie tylko na zdjęciu :-)) fajnie się braciszkiem opiekuje :)
Mi też się marzy taka dwójeczka, płeć mniej istotna, ale mam nadzieję że jeszcze nie jestem za stara na drugie ;)

reklama
Daria ja też nie wierzę w taroty itp. Nie wierzę i koniec. Nawet, jak coś by tam się sprawdziło, to uważam to tylko za zbieg okoliczności. Na pewno bym się nie sugerowała żadnymi przepowiedniami planując swoje życie:-p Super zdjęcie!

Macy ślepa jestem:baffled: Najlepsze życzenia dla synka!!! Oby beztrosko mijało mu dzieciństwo, a marzenia spełniały się jedno po drugim:-)
happy-birthday-007.gif

Ann
zdróweczka dla Was! Zdrowiej i wracaj tu do nas:tak:

Maggie ja Ci dam za stara:-p Bierz się do roboty, to się przekonasz, że nie:-)

Mama no to git. Imprezki nie odpuszczę:-)

Ostatnia edycja:
Do góry