reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hejka dziewczynki,
dawno mnie tu nie było, należę do wcześniejszych zadomowionych staraczkach, ale odpuściłam sobie swego czasu wątek, bo już nie było staranek na dziewcyznkę,ale w ogóle mieć dzieciątko (po badaniach okazało się że mam problemy z tarczycą)a o drugie dzieciątko staraliśmy się ponad 1,5roku i nic...
aż do wczorajszego dnia gdy ujrzałam dwie kreseczki (jeszcze są słabe ale są)
Mam nadzieję że za tydzień,dwa gin potwierdzi ciążę
Życzę wszystkim nowym staraczkom szybkiego OWOCU :))

hejka dziewczynki,
dawno mnie tu nie było, należę do wcześniejszych zadomowionych staraczkach, ale odpuściłam sobie swego czasu wątek, bo już nie było staranek na dziewcyznkę,ale w ogóle mieć dzieciątko (po badaniach okazało się że mam problemy z tarczycą)a o drugie dzieciątko staraliśmy się ponad 1,5roku i nic...
aż do wczorajszego dnia gdy ujrzałam dwie kreseczki (jeszcze są słabe ale są)
Mam nadzieję że za tydzień,dwa gin potwierdzi ciążę
Życzę wszystkim nowym staraczkom szybkiego OWOCU :))

I wszystko jasne :-). Jeszcze raz Kasieńko na razie po cichutko GRATULACJE :tak:

I wszystko jasne :-). Jeszcze raz Kasieńko na razie po cichutko GRATULACJE :tak:

Masz rację Dorotko, na razie po cichu,bo jeszcze jest bardzo bardzo wcześnie, dziś dopiero termin @
A słuchacie, może wiecie kiedy ze starej ekipy wraca Beatka? Mam nadzieję że też z jakimś super owockiem

Masz rację Dorotko, na razie po cichu,bo jeszcze jest bardzo bardzo wcześnie, dziś dopiero termin @
A słuchacie, może wiecie kiedy ze starej ekipy wraca Beatka? Mam nadzieję że też z jakimś super owockiem

Ostatnio poszperałam w jej postach i doczytałam, że wraca w tą sobotę :tak: I też liczę na to, że ze wspaniałą nowiną bo baba wstrętna ;-) nic nie daje znaku życia :dry:

Ostatnio poszperałam w jej postach i doczytałam, że wraca w tą sobotę :tak: I też liczę na to, że ze wspaniałą nowiną bo baba wstrętna ;-) nic nie daje znaku życia :dry:

No wiesz...słońce,wakacje na takim statku..nie dziwne.No ale mam nadzieję że przyjedzie nie tylko pełna wrażeń ale i z dobrymi nowinami
Dobrej nocki

reklama
No to ode mnie Kasiu jeszcze raz i tak bardzo po cichu wielkie buziaki i wielkie gratulacje i cieszę się że moje testy przyniosły tyle radości.:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Do góry