reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hejka dziewczynki,
dawno mnie tu nie było, należę do wcześniejszych zadomowionych staraczkach, ale odpuściłam sobie swego czasu wątek, bo już nie było staranek na dziewcyznkę,ale w ogóle mieć dzieciątko (po badaniach okazało się że mam problemy z tarczycą)a o drugie dzieciątko staraliśmy się ponad 1,5roku i nic...
aż do wczorajszego dnia gdy ujrzałam dwie kreseczki (jeszcze są słabe ale są)
Mam nadzieję że za tydzień,dwa gin potwierdzi ciążę
Życzę wszystkim nowym staraczkom szybkiego OWOCU :))

hejka dziewczynki,
dawno mnie tu nie było, należę do wcześniejszych zadomowionych staraczkach, ale odpuściłam sobie swego czasu wątek, bo już nie było staranek na dziewcyznkę,ale w ogóle mieć dzieciątko (po badaniach okazało się że mam problemy z tarczycą)a o drugie dzieciątko staraliśmy się ponad 1,5roku i nic...
aż do wczorajszego dnia gdy ujrzałam dwie kreseczki (jeszcze są słabe ale są)
Mam nadzieję że za tydzień,dwa gin potwierdzi ciążę
Życzę wszystkim nowym staraczkom szybkiego OWOCU :))

I wszystko jasne :-). Jeszcze raz Kasieńko na razie po cichutko GRATULACJE :tak:

I wszystko jasne :-). Jeszcze raz Kasieńko na razie po cichutko GRATULACJE :tak:

Masz rację Dorotko, na razie po cichu,bo jeszcze jest bardzo bardzo wcześnie, dziś dopiero termin @
A słuchacie, może wiecie kiedy ze starej ekipy wraca Beatka? Mam nadzieję że też z jakimś super owockiem

Masz rację Dorotko, na razie po cichu,bo jeszcze jest bardzo bardzo wcześnie, dziś dopiero termin @
A słuchacie, może wiecie kiedy ze starej ekipy wraca Beatka? Mam nadzieję że też z jakimś super owockiem

Ostatnio poszperałam w jej postach i doczytałam, że wraca w tą sobotę :tak: I też liczę na to, że ze wspaniałą nowiną bo baba wstrętna ;-) nic nie daje znaku życia :dry:

Ostatnio poszperałam w jej postach i doczytałam, że wraca w tą sobotę :tak: I też liczę na to, że ze wspaniałą nowiną bo baba wstrętna ;-) nic nie daje znaku życia :dry:

No wiesz...słońce,wakacje na takim statku..nie dziwne.No ale mam nadzieję że przyjedzie nie tylko pełna wrażeń ale i z dobrymi nowinami
Dobrej nocki

reklama
No to ode mnie Kasiu jeszcze raz i tak bardzo po cichu wielkie buziaki i wielkie gratulacje i cieszę się że moje testy przyniosły tyle radości.:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Do góry