Cześć dziewczyny
U mnie weekend mija na porządkach i zakupach. Ja oczywiście w niczym nie biorę udziału, jedynie mąż i mama. Cóż....byle do następnych Świąt
W sumie, to i tak bym nie dała z niczym rady, bo spojenie jest bezlitosne. Już mnie nawet ze snu wybudza, więc w ciągu dnia ledwo chodzę. Mam nadzieję, że wytrzymam te 3 tygodnie.
Piraniu Kaja śliczna. Zawsze na fotkach taka uśmiechnięta. Aż trudno uwierzyć, że w rzeczywistości jest tak wymagającym dzieckiem. Te fotki z Krzysiem fantastyczne. W ogóle masz cudne dzieciaczki:-)
Daria u nas żadne żele nie dawały rady na ząbkowanie, więc w najtrudniejszych chwilach podawałam nurofen i dało się przeżyć.
Monico Twoja córcia słodka
Piękna blondyneczka.
Miss dobrze słyszeć, że dajecie radę. 1 miesiąc za Wami. Teraz będzie coraz lepiej
Mila fantastyczna sesja! Twoi chłopcy świetnie pozują do zdjęć. Będziecie mieli cudna pamiątkę
Koli podziwiam za umiejętność szydełkowania
Ja nie mam cierpliwości do tego, ale lubię cudeńka spod szydełka
Patrysiu Marcelka pożeram w całości
Uwielbiam wszystkie małe bąki, ale on ma w sobie COŚ, co sprawia, że mi się w serduchu aż ciepło robi. Jest cudowny. Uwielbiam na niego patrzeć!:-) Mam nadzieję, że chłopcy mają się lepiej, a mój ulubieniec nie złapie niczego od nich. Może mamine mleczko może go ochroni;-)
Andzia siły i cierpliwości życzę. I wciąż podziwiam, że tak dobrze sobie radzisz;-) Jędruś pięknie rośnie!
Miciurka gratuluje serdecznie i spokojnej ciąży życzę
Buziaki dla wszystkich :*****