reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasiu z uk, dziękuję. I Tobie miłego dnia. :-)
Mama, latam z kąta w kąt. Wczoraj choinkę znieśliśmy do domu, a że wymyśliłam sobie, że w tym roku będą tylko ozdoby naturalne, żadnych bombek, to trochę się ostatnio narobiliśmy z dzieciakami. Wczoraj musiałam stół doszorować, bo miał wszystkie kolory tęczy. A tak poza tym to się lenimy. ;-) A jak z biznesem? Wszystko dopięte?
Patrysiu, zgadzam się z Magdą - Marcelek ma w sobie coś, co sprawia, że chce się go zjeść w całości. ;-) Cudny jesy

reklama
Macy
wczoraj kupiłam między innymi to w leroy m.

poduszka-pars,main.jpg
firana-gotowa-butterfly,main.jpg
kanwa-black-stones,main.jpg
lampa-stojaca-agat,main.jpg

Madzia z uk
ściskam i Ciebie ;))
leż ..z każdym dniem jesteś bliżej Marcelka ;)

Daria
nono ..jakie fotosy ;))

Ann
ja mierzyłam tylko kilka dni ph..kładłam pasek na środkowym palcu i wkładałam na jakieś 3 sekundy...odczytywałam po minucie

hej babeczki
ale dzieciaki cudeńka
Daria sesja superzasta

mamo05
my też dziś byliśmy w Ikei z dziewczynami i totalna klapa
nasze dzieci ewidentnie są antysklepowe...ryk i dupa z zakupów

monico
moja też cycowa, im starsza to tym bardziej pazerna na cycka
cały czas tylko mnie łapie za bluzkę
ale ja pracuję więc ma mniejszy dostęp....nadrabia w nocy, też się często budzi
ale chce niech je.....moja mleczarnia też super funkcjonuje

jesssso jaka cisza, szarańcza zagoniona do łóżek, chwila spokoju przy herbatce:-):-)

Macy,Czarodziejka
dziękuję pięknie ;)):-)

Pierogatka
nasze bąki wczoraj dały radę w leroyu ..oni zawsze biorą te ich zielone miarki i mierzą to przy czy my sie zatrzymamy :-D
a w Ikea "wrzucamy" Ich na plac zabaw :)) wiem ..Twoje niunie za małe ..

reklama
Andziak0307 nie no ja jestem zakochana w Jędrulku...kurka coraz bardziej mnie nakręcasz, w ogóle fajną masz załogę

mamo05 my starszyzne też mielismy zostawić ale były cholerne kolejki

ej babki istnieje to prive forum?? piszecie tam coś??

Do góry