reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama, co za rozmowy. :-D
Daria, załamywać nie ma się co, tylko jak Koli mówi - skoro się zna problem, to trzeba zrobić wszystko, żeby dzieci były poza polem rażenia. Ty będziesz załamywać ręce nad Collinem, bo jest chłopcem i jeszcze ma urodziny dzień przed urodzinami dziadka, a tu niespodziewanie Nadia odstawi Tobie numer. Mają całe życie przed sobą.

reklama
Dobry dzien:)))))
Jestem, zyje. wszytsko Gra:)))))

BeatKo
Kochanie zagladam jasne...no ale kategorii nie zmienilam...nadal nie planuję...a szkoda bo teraz skutecznosc jest naprawde wysoKa:)))
Kibicuję natomiast dziewczynom starającym sie, planującym...
No a jestem tu bo nie potrafię inaczej...BB uzaleznia:))))
pewnie wszystko sie skonczy jak wrocę do pracy dlatego chce jeszcze wykorzystac ten czas:))))

Co do Hani...
Jesoooo no Boska jest!!!!!
Jak urosła, jak wydoroslala hi hi:))) i jakie ma kudełki...Twoje marzenie sie spelnilo bedziesz plotła warkoczyki:)))))))
No a jak chlopcy????
Jak Ty BeatKo...opiekujesz sie w pełni Hanią czy niania tez? pracujesz czy myslisz o pracy????
skrobnij:))))))

Tusiu
swietne zdjecia:))))) hi hi

Daria
ja wierze ze przyciagamy to o czym myslimy...staraj sie nie myslec o tym czy twoj syn bedzie alkoholikiem czy nie..co ci da zamartwianie sie juz teraz...nic nie wiadomo...aby było dobrze- duza w tym twoja rola..tego jak go wychowasz, co mu przekaszesz...itp.
Dzieci są jeszcze małe..Mysl o tym ze wyrosną na wspaniałych, i wartosciowych...ludzi:))))

TruskaffKo
cudne wiesci...Oby tak DO FINISZU!
pieknie rosnie córcia:)))))

Mama
no dzieci to maja tematy do rozmów...
no ale patrzac na to obieKtywnie to faktycznie faceci pod tym wzgledem maja lepiej:))))))

Ostatnia edycja:
Hej
mama no wymiękam o czym te dzieci rozmawiają,
Beatko przesliczna jest Hania, i te oczka, sliczne zdjęcia, jak
moge zapytac to jaki masz aparat?
Tusia super zdjęcia
Truskafffka, super, ze wszystko ok, i w styczniu widzimy sie w Krakowie
Pierogatko młody rosnie jak szalony, juz chodzi, ciągle głodny,
nie choruje, strasznie pogodny i dużo spi, tak ,z e jest super jak na razie,
a co do spotkania to juz sie ciesze

Koliber zdrówka dla małego
Ann pierniczki super, mam nadzieje, ze tez sie na nie załapie
Oczywiscie nie wiem co miałm wiecej napisac, pozdrawiam WAs wszystkie

Czarodziejka
no widzisz jakie poważne filozoficzne rozmowy hahahaaa

Kate
uściskaj Alanka kochanego :))
no rozmowy mają ,że hej...a żebyś widziała focha Zu jak jej Domi mówił -->będziesz rodzić ..będziesz rodzić ...
a Ona się drze ,że nie!!!!!! nie będę tak cierpieć

odebrałam wyniki biochemii krwi (z badań prenatalnych) test pappa i wolne betahcg - wyszły super :) ryzyko po tych badaniach jeszcze spadło :)
wszystko wygląda na to , że zdrowy maluch nam rośnie :)

Witam
Zarobiona po pachy jestem - rano musiałam po odwiezieniu chłopaków pojechać do centrum i w korku spędziłam godzinę :wściekła/y:, po południu byłam z Antkiem i Julkiem u dentystki. Antoś wszystko super , a Julek miał wyrywana dolną jedynkę bo za mleczakiem wyszła mu częściowo już stała , więc trzeba było usunąć na siłę . Dzielny chłopak, miał znieczulenie i zdziwiony ze nic nie bolało ;-) A poza tym praca, meile, faxy, telefony i stos papierków na biurku (nawet teraz :( )

mama hehehe rozmowy Twoich dzieci przednie :-)

truskafffko super że mała zdrowo rośnie :) Daj znać jak odbierzesz co to za lek dostałaś. Ja na razie mam tylko Tardyferon

Beatko no Hania .... cudowna jakie ma piękne oczy :) Fantastyczna jest :-)

Super sa te foremki co pokazywałyście do pierniczków, ale w PL takich nie widziałam :(

Magda co tam u Ciebie?
Czarna super że wyniki sa takie piękne :) Niech dzidzia rośnie dalej :)

Czarodziejko udanego i miłego wyjazdu Italiano :) Wracaj szybko wypoczęta i fotki koniecznie pokaż po powrocie :)

Daria nie bardzo rozumiem czemu odniosłaś sie do mnie w poście (cyt. poniżej) jak ja na temat alkoholu nic nie pisałam do Ciebie :tak:, ale dodam swoje jak już- mój teść jest alkoholikiem i ma dwóch synów. Mój mąż nie ma w ogóle "ciągotów" do alkoholu i jego brat też. Matka tak nimi dobrze pokierowała żeby wyrośli na porządnych ludzi. Ale jakby olała kwestię wychowania to nie wiadomo jak by skończyli. Do dzisiaj ojcu uwage zwracają i reprymendy dają jak go widzą pod wpływem.
Także geny tak na pewno po części też, ale nie ma co z góry zakładać że tak będzie bo syn odziedziczy. To Wy z mężem musicie wychować go tak żeby wiedział że to jest Zło , ale nie możecie skupić sie tylko na synu , bo nawet teraz więcej nastolatek popija niż nastolatków. Nie ma reguły.

nullka jak bys miala takie zycie jak ja z alkoholikiem tata dziadek pradziadek itd to bys sie tez tego bala nawet daty ja chodzilam na spotkania AA dzieci alkoholikow i wiem duzo na ten temat i ze to tez jest troche w genach i moje obawy sa ze to moze akurat trafic na mojego syna;/ u nas nie ma kobiet alkoholiczek tylko sami faceci wiec watpie ze by trafilo sie to corce , ale nigdy nic nie wiadomo ale jednak boje sie i bac sie bede bo ja mam takiego pecha w zyciu ze to sie w glowie nie miesci;/
mam nadzieje tylko ze moje dzieci beda rozsadne chociaz po nadii wiem ze nie bedzie pila bo ona widziala od malego to co ja z moim ojcem ona widziala takiego swojego dziadka a to w psychice zostaje do konca zycia . Ja nawet mezowi pic nie pozwalam bo taki mam uszczerbek przez tate;/
tak nie cierpie ludzi uzaleznionych ze nie moge zrozumiec czemu oni chodza po tym swiecie i niszcza swoje rodziny a takie niczemu biedne dzieci umieraja to jest takie wszystko pokrecone ze szok... :-(

A mój mąż chyba oswaja sie z imieniem Agatka , bo dziś mówię i co znalazłeś imię? A on nie nie miałem czasu, ja na niego patrze i mówie to co Agatka???? A on tak dziwnie spojrzał i mówi może może, znałem z pracy jedną Agatę to miła osoba bardzo była :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Koliber
Czas pokaze ale szczerze wątpie zebym miala duzo czasu...
poza tym ja mam dwoje do ogarniecia...dom szkola, przedszkole i ja do pracy...jednak jakies 10 h z dnia ucieknie...a gdzie obiad gdzie sprzątanie..no ale nie ma co..jeszcze chwila jest:))))
sugeruję sie bardziej tym jak ja funkcjonowalam jak pracowalam...mielismy wtedy tylko maciusia...wracalam z pracy zmeczona jak flak...o kompie nie bylo nawet mowy (w sensie o odpalniu go) wystraczylo mi 8 godzin w pracy przed kompem...jak bede miala chwilke to z pracy skrobnę ale jak bede zawalona papierami to wiadomo..

Nullko
hahaa no to dobrze ze AgatKa milo sie męzowi kojarzy:)))) Bo Agatki to fajne dziewczyny :-D:-D

Czarna
piekne wiesci)))))

Do góry