reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej!

Nie miałam wczoraj jak do Was zajrzeć, wymęczył mnie wczorajszy dzień, Kaja od 7 razo nie mogła zasnąć, na mszy czyli od 12 do 13 też nie spała ;-), dała radę choć była potwornie zmęczona i trochę kwękała. Na imprezie chrzcielnej też długo nie mogła zasnąć, chyba dopiero o 15 ucięła sobie króciutką drzemkę ...ale i tak było fajnie :-)

Magda, najważniejsze, że szyjka wciąż trzyma a do końca już niedaleko, będę trzymać kciuki za Ciebie i Marcelka.

Ann, skoro u Ciebie progesteron podniósł tempkę przed owulką to wstawiłabym granicę w 16 dc żeby wykres jakoś wyglądał :-)

Maggie, cieszę się strasznie, że krwawienie ustaje i niebawem wypiszą Ciebie a raczej Was do domku.

Ladies, strasznie się cieszę i z całego serca GRATULUJĘ! :-)

Monisia, strasznie mi przykro, bardzo to smutne co Ciebie spotkało :-(, poczytaj na początek tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4951.html#post8666826 (niebieska czcionka). Ja urodziłam synka mając skończone 31 lat, kalendarz chiński wskazywał na dziewczynkę i nim się nie przejmuj :-)

Koliber, plusik na teście owu tak jak napisała Aga oznacza jedynie pik LH, niestety ten pik nie zawsze inicjuje pęknięcie pęcherzyka, czasem w cyklu jest kilka pików LH i ostatni doprowadza do owulacji, czasem pomimo piku owulacji w cyklu nie ma. Dopiero kilka dni podniesionej temperatury a najlepiej USG potwierdza owulację. Dziwny ten Twój wykres, a masz możliwość pójścia wieczorem na USG (wielu ginów przyjmuje nawet do 19-20)? Mógłby Ci wtedy ktoś popilnować synka?

Czarodziejko
, czuję ulgę bo troszkę mnie te chrzciny stresowały w związku z niespaniem Kai ;-)

nullka, trzymam zatem kciuki za kuzynkę, daj znać :-)

Ann, doczytałam teraz, zrób może test owu, może będzie drugie podejście do owulacji?

Tego posta piszę od rana bo dzieciaki są bezlitosne dziś ;-)

pirahna
test niby negatywny ale pojawila sie bardzo,bardzo bladziutka druga kreska. zrobie ponowny test wieczorem. lo matko a ja dzis mialam zamiar odstawic zurawine i wit c;-). no nic trzeba bedzie znow wziasc ema w obroty:tak: mlody spi,mialam sprzatac ale jestem jaks padnieta i chyba pojde tez sie zdrzemnac-robota nie zajac-nie ucieknie :-D

heloł ;))

LIFTING:-)

Madga
oszczędzaj się kochana z my &&&& potrzymamy,żeby spojenie dało radę !

Ann
męża za ..... i do sypialni :-D
działać ...nie obijać się :))
to nie prawda ,że dzieci bocian przynosi ;)))

Koliber
jak chlebuś ?? smakuje ?:)

Pirania
uuuu..to niezły czad u Cię ..skoro cały dzień posta piszesz...ale ,ale --> najważniejsze,że jesteś z nami:)) tak czy nie ??:))

Czarodziejka
Ty masz przyjaciółke kawę a do mnie wczoraj dosiadł sie na kanapie leń haahahaaa..nawet kompa nie włączałam bo nic mi sie nie chciało --> i dobrze mi z tym było:))

rano po odwiezieniu dzieci pojechałam do miejscowości obok do lidla po spożywkę ...potem do domu rozpakować ..zjadłam sniadanko..wstawiłam pranie i o 10.00 byłam w pracy ;)

wypiłam kawę z dziewczynami ..potem K. zrobiła mi woskowanie całego bikini,nogi i pachy..i żeby nie było --> ja Jej tez ;)
i tak sie zeszło do 13.00 ;)

wróciłam ,rozwiesiłam pranie na tarasie--> u nas dzis piekne słonko:))
wciągnęłam kanapkę ,kończe herbate i po dzieci za godzinkę jadę ..

także ja zalatana --> wtedy czuje ,że żyję :)

nadal krece hula..waga sobie leci i niedługo czeka mnie wymiana garderoby :)) ale ....wyprzedaże coooraz bliżej hahahahaa

BUZIAKI SŁODZIAKI ;)):*** {{}} CMOK ..
czas lecieć po dzieciaczki ..

dzien dobry wszystkim;p

ladies gratulacje coreczki :)
pirahna jak dobrze przeczytalam to byly chrzciny to wszystkiego najlepszego dla coreczki z tej okazji :)
monisia trzymam kciuki aby udalo ci sie zaplanowac syneczka :)!!!

mnie pare dni nie bylo bo bylam z dziecmi w holandii i nie wszystko nadrobilam ale pozniej doczytam wszystko do konca:)
zapomnialam colin przesypia cala noc od 19-20 do 6 rano :)

a tutaj pokaze mojego chlopaka z ciocia
mail
mail
mail
mail
i tu jedno z chrztu
mail

Koliber
fajnie,że chleb smakował--> zawsze to jakas alternatywa dla jelit:)

Daria
cześć mamuśka:):)

ja własnie dzieci poodbierałam ,Zu wyjątkowo nie ma nic zadane więc bawią sie u góry a ja chyba z kawą zasiądę ..
jak tylko słonko zajdzie to moment i szaro ...

mama dobrze że jesteś :) i jak zwykle wulkan energii. Skąd Ty ja bierzesz co ?
Mój Antek jak wychodzilismy z przedszkola ok 15:30 a było widno jeszcze zobaczył księżyc i mówi - mama księżyc??? Alenie idziemy jeszcze spać??? Usmialam sie że smyka, ale prawda taka że szybko buro i ponuro sie robi :( nie nawidze tej pory roku.
Daria witaj . Niestety nie widzę zdjęć. Może już usunelas albo dlatego że z tel piszę.

Jadę zawieść Julka na trening piłki nożnej.

Dziś moja kuzynka miała polowkowe :) ma już synka i będzie teraz miała drugiego synka. Powiedziała że jak mi sie uda z córeczka to może kiedyś przyjdzie do mnie po poradę ;)

reklama

jestem....zagladam:))))

Nullko
mialam ci napisac ze u kuzynki jakos chlopczyk mi pasuje..
nie ma co .....i tak bedzie bardzo szczesliwa....
..dolączam do nie lubiacej tej pory roku:)

Mama
odwzajemniam Lifting:)

piranha
tez byłąm zadowolona po chrzcinach...taki kamień z serca:)))

Do góry