reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nulleczko
to piekne wiesci!!!
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszystko zdrowo z maluszkiem..
bardzo jestem ciekawa zdjęc!!!!!!
Co do płci.....nic jeszcze nie wiadomo...smiem twoerdzic ze pewnie jestes nieobiektywna:)))))
my tu juz ocenimy po zdjeciach:))))))
bardzo dobre wiesci!!!!!!!

Piranho
Macius rozgadał się dośc szybko jak poszedl do przedszkola....mial niecale 3 lata (poszedl 1 wrzesnia do przedszkola a 3 latka skonczyl 24 października.
juz tak dokladnie tego wszystkiego nie pamietam. W kazdym razie mial w przedszkolu logopedę i zawsze bylo ze jest wszystko wporzadku!!!!!!

Miss
fajnie ze juz jestescie/???
zaloze ze patrzysz w swoje dziecie jak w malowany obrazek!!!!:)
ja tak mialam przy dwojce....dzieci to jednak cud

Mama
Tulimyyy tulimyy
alle.gif

Ostatnia edycja:
reklama
nullka, specjalnie dla Ciebie znalazłam fotkę dziewczynkowego nuba z tygodnia 13+5, zobacz jaki okazały :-D:

13%20week%205%20day%20nub%20shot.jpg

Czarodziejko
, zapamiętam już tą datę gdyż siostra bliźniaczka ma synka z 24 października :-) Wiem, że przedszkole bardzo by Krzysiowi pomogło, mam nadzieję, że we wrześniu już dorośnie emocjonalnie do kilkugodzinnej rozłąki z mamą i tatą ;-)

Dziewczyny już Wam zaraz wkleję fotki - zrobiłam z filmiku profil taki jak wstawiłaś Piranha i nie widzę nic sterczącego - same oceńcie tylko proszę szczerze :-)

Za chwile wkleję tylko zgram bo tel robiłam z filmiku

Piranha
dzieki za info, co do mlekowania, mam nadzieje,ze kiedys im minie:)))) oby przed 18-stka :-D

Nullka

juz sie nie moge doczekac tych fotek i tej malusiej twarzyczki:) ciesze sie,ze wszystko ok:)

Dziewczyny wklejam ale fotki robione na szybko z filmiku .
Na tej pierwszej fotce w 4D wyglądało mi jak siusiak sterczący, ale z dalszych profilem już nie jestem pewna.

IMAG0234.jpgIMAG0235.jpgIMAG0236.jpgIMAG0237.jpgIMAG0238.jpgIMAG0239.jpg

Piranha może na Ingender zapytaj o porade co o tym myślą

Ostatnia edycja:
Ann, hehehe, mam nadzieję, że do 18-tki ich odmlekujemy, ja jeszcze borykam się z odpieluchowaniem i odsmoczkowaniem (a potrafi się jeszcze synkowi smoczek przypomnieć :-D) :-D

nullka
, ja chyba widzę nuba na ostatniej fotce i według mnie jest dziewczynkowy :-), podobno na tym etapie nuby różnią się też troszkę kształtem i pod tym względem też wygrywa dziewczynka, jak chcesz to wrzucę fotkę do oceny na in-gender :-) Prześliczna twarzyczka, super pamiątka!

Jak możesz to bardzo proszę :) Wstaw i napisz co spece mówią :)

Jutro jeszcze raz na spokojnie prześledzę filmik może jeszcze jakieś zdjęcie uda mi sie uchwycić

reklama
Nullka super wieści przynosisz. Oby kruszynka rosła dalej zdrowo:tak: I na moje oko na ostatnim zdjęciu nub dziewczynkowy, choć ciężki do wychwycenia. Na tym pierwszym z 4d ciężko określić, bo widać go od przodu, więc nie da rady ocenić kąta nachylenia. Ale fotki z 4d bajeczne. Śliczną masz tą dzidzię:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry