reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kawa.jpg

Dzień Dobry..dzien dobry..dzien dobry:)))))
Komu kawki komu bo ide do domu?.....

Andziak
Ale Jedrulek jest cudny...taki do wycalowania...
Ukochaj bardzo mocno maluszka- od e ciotki;))))

witam się ;)

Czarodziejka
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poproszę kawyyyyyyy:confused2:
u mnie taka mgła ,że nie mogę znaleźć czajnika....

Andziak
i ja gratuluję !!! kawał chłopca !! mój Domi miał 4100 i 59cm --> wiem ,że lekko Ci nie było ,ale ,ale juz masz to za sobą a nagroda z Twój trud jest wielka ;)
dochodź do zdrówka !

pozdrawiam Was kobietki wszystkie i miłego dnia życzę !!

Magda
podaj syrop--> działa przeciwwymiotnie ...matko ,żeby tylko Ci sie nie odwodniły po takich wymiotach .....
jestem z Tobą ..

Andziak ślicznego masz synka:-) Mam nadzieję, że poród był szybki i lekki;-)

U nas kaplica....mąż, moja mama walczą od 6 rano. Nelka już nie wymiotuje, ale cień dziecka. Co gorsze Niaka jakaś taka dziwna. Rano ją szarpało, ale nie zwymiotowała...Teraz kolej na mnie i boję się tego jak cholera. Przecież, jak dostanę biegunki, to nawet nic na powstrzymanie nie wezmę....normalnie załamka.A co z wymiotami? Nie spowodują skurczów?

Jeszcze nie spałam. Mąż zaraz wróci, bo musiał jechać na chwilkę do garażu i kładę się, bo jak kolejna noc taka będzie, to muszę coś pospać w dzień. No chyba, że mnie złapie, to.....:no:

Mama
dawałam jej syrop, ale zwróciła od razu...jak wszystko inne. Więcej pomysłów nie mam:-(

Witam się i ja :)
mama gdzies Ty była jak Cię nie było co???? Czy teraz ja mam Cię wziąć na kolanko??? ;-)

Andziak Jędruś jest boski - śliczny chłopczyk :-) Zresztą jak pozostała trójeczka :)

Magda zdrówka zdrówka zdrówka dla dziewczynek . Co to za cholerstwo sie przypałętało??? Żeby kurka Ciebie zaraz nie złapało . Trzymaj się kobieto chociaż wiadomo że łatwo nie jest .

Miłego dnia dziewczyny - spadam do papierków :baffled:

Andziak, gratulacje! Słodki jest bardzo!
Magda, zdrówka dla wszystkich. Mam nadzieję, że Ciebie nie złapie.
Czarodziejka, ja biorę, bo jakaś śnięta jestem.

reklama
Do góry