reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak, trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród, nie mogę się już doczekać fotek małego słodziaka.

Maggie, super wieści, gratuluję raz jeszcze kochana i życzę szczęśliwych 34 tygodni!

Magda
, dla mnie mylące jest to, że na większości fotek na biała kreska jest jednak częścią nuba :-), gdyby więc sugerować się białą kreską to nie jest już ona tak zdecydowanie chłopięco skierowana, zaskoczyła mnie zatem ta pewność babek z in-gender :-)
BABY_44.jpg

Ann, Gal kupowała w jakimś sklepie w którym sprzedawca przy niej zmierzył emisję jonów, była troszkę mniejsza niż podana ale nadal duża ...chyba, że coś namieszałam ;-) Niestety nie pomogę gdyż nie miałam do czynienia z tego rodzaju bransoletkami :-(, same kamienie turmalinu raczej odpadają, podobno najlepsze są bransoletki, w których sproszkowany kamień zamknięty jest w silikonowej osłonie.

reklama
564850_513264575351542_1218652018_n.jpg

Dziewczyny"mamy" Jedrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andziak Urodzila!!
4kg 50g i 58 cm bobaska:)))))

Andziak
Niech Twoj synuś rosnie zdrowo i szczesliwie. Zycze Ci zebys kazdego dnia patrzyla na swoje male serduszko i napawala sie szczesciem ze dane bylo ci po raz czwarty doswiadczyc Cudu jakim jest życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Andziak, MEGA GRATULACJE!!! Niech synuś wzrasta w zdrowiu i szczęściu, a w Waszym domu niech od teraz na zawsze gości radość, którą będzie wnosić swoim beztroskim śmiechem.

infant-baby-boy-in-blue.jpg

Andziak serdecznie gratuluje ci malenstwa i cieszę sie ze tak szybko ci poszło. Niech maluszek rośnie zdrowo i przynosi Wam wiele radości każdego dnia ;-)

Ann, lampę solną miałam i mam, ma aż 30 cm, stała na biurku a teraz robi za lampkę nocną gdy uśpię Kaję, polecam :-D

Koliber, FSH jak niebo i ziemia w stosunku do poprzedniego :-)

reklama
Andziak gratuluję malenstwa i dużo dobrego dla Was. Niech sie malutki zdrowo chowa i codziennie przynosi Wam dużo radości i uśmiechu.
Wracajcie szybko do nas :)

Do góry