reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czarodziejka - ja miałam postanowienie, że od września będę chodzić na jakieś zajęcia.... ale leniuch ze mnie straszny ;P i zamiast ćwiczyć to ja piekę i jem...
Mam nawet pod nosem club ale.... ech.... serio strasznie leniwa jestem w tym temacie....

Ooo kochana to do roboty...Trza scisnąc pośladki:)))))
dla mnie ruch jest najlepszy na odstresowanie na emocje itp:)))

reklama
Andziak GRATULUJĘ Ci ogromnie!!!

congratulations_baby-201.gif

Dużo spokoju życzę dla Ciebie i Jędrusia:-)

Ja jeszcze nie śpię. Nela złapała od Niki tego wirusa. Od 22 ciągle wymiotowała. Dopiero od godziny jest przerwa. Ja się boję położyć. Poczekam aż mama wstanie, to wtedy pójdę spać.

Wydaje mi się, że ona to gorzej przechodzi. Samych wymiotów bite 5 godzin. Zaraz pewnie dojdą inne atrakcje. Jak szła spać, to okaz zdrowia, a tu masz....

Dobra, już nie przynudzam:confused2:

Widze, że nie tylko ja mam po spaniu;-) melduję się z pracy :baffled:

Andziak gratulacje!!!!!!!!!!!! Duzy chłopczyk!!! Duzo zdrówka i samych radości!!!

Magda to nieciekawie u Was. Biedna Nela, pewnie masakrycznie wyczerpana i Ty przy okazji też. :baffled: Dużo zdrówka dla Neli!

Andziak gratuluje synusia, życze spokju i duzo radosci !!
Madga oby Nelce szybko przeszło i wogóle niech te wirusy ida od Was, zdrówka dla Was
Miłego dnia dziewczyny !!!!

reklama
Do góry