reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się.

Czarodziejka, aż się uśmiechnęłam do Twojej kawy. :-)
Piranha, dziękuję, poczytam. :tak:
Magda, jak Nika? Jest lepiej? Fajnie będziesz niedługo miała. Dom pełen dzieci jest domem radosnym. Mi się też marzy coraz bardziej kolejne.

reklama
witam z rana ;)

ja od początku czułam chłopca i jak zobaczyłam nuba też pomyślałam że chłopiec, ale potem chyba za dużo razy sie przyglądałam że zaczęłam sie zastanawiać:-D
ale i tak jestem najszczęśliwsza że nosze w sobie nowe życie:-) małego Fabianka,chyba:tak:

Truskaffka Tobie szczęściaro GRATULUJE z całego serca że sie udało zaplanować:)
Piranha nie gniewam sie a wrecz dziekuje!:-)sama sie nad tym zastanawiałam ale nie jestem zarejestrowana na ingender. dziekuje Ci z całego serducha za pomoc!z Ciebie to musi byc dobra duszyczka bo wszystkim tak pomagasz.. :-) jeszcze raz dzieki!
macy ja też do niedawna nie wiedziałam co to nub:-D zaczelam sie interesowac niedawno, jak zaszłam w ciaze:)
Magda_z_uk dziekuje:) jeszcze nic straconego,za kilka lat moze zdecydujemy sie na trzecia probe, przykladajac sie starannie i moze tak jak Tobie uda nam sie wstrzelić w wymarzona plec:-D
Czarodziejka dokładnie!:D bynajmniej zamiast tych różówych ciuszków bede mogła chłopcom coś innego nakupować;)
też sie uśmiechnelam do Twojej kawki:p

Kaarinka gratuluję przede wszystkim zdrowego dzidziusia :) co do płci to chyba nic pewnego:) co do przeczuć to mi się też jakoś wydaje że chłopczyk u mnie. Dzięki za kciuki, z takim wsparciem musi być dobrze, odezwę się późnym wieczorem bo wizytę mam dość późno :)

hejka :)

czyli jednak ja ciemna masa jestem z nuba hahaha teorie niby znam, ale oko nie takie jak trzeba :-p
wkurza mnie nieco jak ktoś mówi że określanie płci w 12-14 tygodniu to wróżenie...sorki, ale jak lekarz zna sie na rzeczy, ma sprzęt odpowiedni, malucha uda się w pozycji fajnej złapać...to raczej wróżeniem tego nie można nazwać:baffled:
ale wiadomo, jak lekarz się nie zna, to nic nie powinien gadać :p

Dziękuję za wszystkie miłe słowa o naszej małej ..Amelci.. :) bo chyba faktycznie Amelka zostanie :)

ja dziś jakaś niewyspanaaanaa...zmęczonnaaa....Lifting zapodaję, ale bez Mamy to nie to samo :(
Gdzie ta zmora się podziewa???????

Karinkaa Fabian śliczne imię :) no i po cichu gratuluję :D czekamy teraz na potwierdzenie małego Fabianka ...albo nowe wieści hehe
tak czy siak, najważniejsze że maluch jest, zdrowo rośnie :-)

Maggie Kciuki zaciśnięte!!! :)

Pirania jak tam wczoraj? dobrze wszystko?

Magda jak nocka?

Andziak powodzenia!!!

Miss melduj się ;)

całą resztę pozdrawiam i wzywam na bb podpisać listę ;)

Jestem i ja
Pół nocy nie było światła u mnie - włączyli przed 7 mówię do męża wyjedź mi autem bo jak znowu wyłączą to nie umiem jej otworzyć ręcznie. Zawiozłam chłopców wracam przed 9 a tu co???? Światła znowu nie ma. Włączyli po 10
Masakra jakaś z naszą elektrownią - ciągle nam prąd odłączają.

Jeśli o NUBY chodzi to ja też średnio sie znam , ale po przyjrzeniu się zdjęciom dzidzi Kariny , chyba też wydaje mi sie że nub jest sterczący bardziej .
Piranha pisałaś że łatwiej określić płeć po nubie w 14tc, a ja akurat w poniedziałek bedę na tym USG i bedę w 14tc. Muszę poprosić lekarza o jakąś fajną fotkę . On nagrywa na płyte całe badanie więc ewentualnie z filmiku coś wykukam. :-)

Andziak i Miss jak nocka???

mama ???????????

Maggie kciuki &&&&&&&&&&&&& ściskam mocno.

truskafffko Amelka bardzo ładne imię :tak::-) Kurcze jak fajnie że u Ciebie już wiadomo. Nie moge doczekać sie poznania płci niezależnie jaka ona będzie :)

Nadrabiam robote bo nie wiadomo kiedy mi prąd znowu wyłączą - a Julek kończy dziś szkołę o 14:25 więc jeszcze troche czasu mam

hej!
Ostatnio brak mi organizacji czasu;)

Karinkaa: a ty robiłaś jakieś starania na konkretną płeć?:) najważniejsze, żeby zdrowe dziecko, a płec to już ta wisienka na torciku, co któras kiedyś tu podsumowała:)
Truskaffka: Amelcia ładne imię:)
Macy: mi tez już się chce po prostu drugiego dziecko i kurcze wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka, bo i tak zanim się urodzi to jeszcze 9 miesięcy czekania, a ja chce już :zawstydzona/y::-D
maggie: kciuki za wizytę!
nullka: a co oni z tym prądem tak kombinują u was?

na nubach się nie znam, więc nie pogdybam:-D

miłego dnia

reklama
Do góry