Kaarinka po pierwsze gratuluję ciąży! No i tak oglądam tego nuba i pewnie nie to byś chciała usłyszeć, ale mi to jednak wygląda na facecika
Nasz ekspert Pirania widzi jednak babeczkę, więc tego się trzymaj, bo ja jestem kiepska w te klocki;-)
Miciurka dzięki kochana za rady
Moja radą uniwersalną odnośnie tych "super" lekarzy jest zawsze to, że idąc na ważną wizytę musisz być mądrzejsza od nich. Wiem, dziwne, ale prawdziwe. Dlatego czytaj o różnych przypadłościach i objawach im towarzyszących i wszystko odnoś do siebie. Analizuj aż znajdziesz najbardziej prawdopodobne dolegliwości i nie odpuszczaj. A jak Ci odmówią badań ( a tym samym leczenia), to poproś o te odmowę na piśmie i zaraz umów się do innego lekarza. Miej wszystko spisane, tzn. jakie badania i kiedy, żebyś nic nie zapomniała. Jeśli Ci powiedzą, że nie widza potrzeby robienia badań (najczęstsze wytłumaczenia), to poproś o uzasadnienie, dlaczego nie widza potrzeby. Jeśli Ci ktoś powie, bo ma Pani czas, to powiedz, że sama będziesz dysponowała swoim czasem, a wczesne wykrycie choroby daj Ci większe szanse wyleczenia. I bądź asertywna, niech widzą, że wiesz, czego chcesz i co mówisz, a nie przychodzisz z nudów. No i trzymam kciuki
Pisz, jak Ci idzie, to na bieżąco coś pomożemy;-)
Macy o jagodach suszonych zapomniałam, ale są tutaj w sklepach ze zdrową żywnością. Jutro zakupię, tzn. mąż mi kupi. No i jak rano będzie nadal kiepsko z nią, to spróbuje jej dać tą mąkę. Wszystkiego spróbuję, żeby tylko jej pomóc. Dziękuję za rady
Ann ja jak pomyślę, że taka brykającą trójkę będę miała 24/h już niebawem, to aż mam ciary na plecach
:-) Dzięki za wiadro sił....oj przyda się
Czarna u mnie się nie pieniło, bo ph moczu było 5. Ale wiesz co? Ja robiłam je jakoś po 14-15 tc, a podobno te testy trzeba robić wcześniej, bo później ph moczu już nie ma znaczenia, więc może Twój jest wiarygodny? Jak się trochę pieni, to tak trochę jakby chłopczyk:-) Leć po kapuchę jutro do sklepu, bo teraz to jestem ciekawa
Maggie kciuki moje również masz &&&&&&&&&&&&&&&& Za piękne, bijące serducho!
Spokojnej nocy dziewczyny