reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzwonilam zbada mnie i zadecyduje.dam znac potem co zdecyduje.No i zbadal mnie skurcze sa ale sie nie nasilaja.rozwarcie 3 cm.czekamy do wtorku

Ostatnia edycja:
reklama
MissBella, a może daj zdecydować mężowi? Niech ma swój udział. ;-) Ty będziesz wybierać dla następnego dziecka.
Andziak, a już myślałam, że coś się ruszy.

Dobrywieczor :-)

malo pisze ale podczytuje was.
Za wszystkie staraczki mocno trzymam &&&&&&&&&&

Andziak szczęśliwego i szybkiego rozwiązania.

MissBella tobie tez juz nie dużo zostało. Juz nie mogę sie doczekać zdjęć waszych kruszynek :-)

Cześć dziewczyny:-)

Ja jak zwykle wieczorową porą. U nas dzień rodzinny, więc na BB mało czasu:baffled: Nic mądrego nie napiszę, bo wena jakaś kiepska....

Truskawciu piękne suwaczki sobie wkleiłaś. Gratki z okazji połóweczki:happy2:

Patrysiu
świetny pomysł z tymi buźkami. Chyba sama zastosuję na moich dziewczynkach, bo nie ukrywam, że cierpliwa jestem, ale do czasu:sorry2: Skoro mówisz, że to działa, to trzeba wprowadzić w życie;-)

Kasiu czas pędzi jak szalony...Sama wiesz jak jest. Ciekawa jestem, kiedy wyznaczą mi termin cc? Jak tam Zumba?

Koli
nie ma za co;-) Polecam się na przyszłość:happy2:

Andzia, Miss trzymam kciuki za Was i wspieram telepatycznie!:-)

Dzisiaj skromnie, bo jakaś nie teges jestem.Oczywiście pozdrawiam wszystkie babeczki. Spokojnej nocy Wam życzę. DOBRANOC:happy2:

Magda, późno buszujesz po BB. ;-)
Czarodziejka zaspała, więc ja kawę stawiam.
6e3aba4536673338239b36325212a95e,51,1,0-313-750-457-0.jpg

i ja się witam z kawką ;)

Mati z lego tworzy, D projektuje szafe, ja wstawiłam nóżki do piekarnika, kalafior ugotowany..czyli obiad się robi :p

po obiedzie wpadnie przyjaciółka z rodzinką więc miło czas zleci ;)

pozdrawiam

Witam niedzielnie:happy2:

U mnie mąż zabrał dzieci na wycieczkę do Bristolu na lotnisko, więc mam ciszę i spokój:-p

Macy a no późno buszuję....to mój sposób na bezsenność ciążową:happy2: No i kiedy wszyscy śpią mam chwilę, kiedy w spokoju mogę skupić się na czymś.

Truskawko udanego popołudnia z psiapsiółą i oczywiście smacznego obiadku:happy2:

A co reszta dziś porabia?

Witam
Dziś moi chłopcy pojechali do babci a ja pracuję przed kompem niestety.
Wczoraj spędziłam prawie cały dzień w kuchni - rosołek gotowałam, marchew z groszkiem , mielone kotleciki i upiekłam szarlotkę :-) , a mój kochany M posprzątał cały dom :-) łącznie ze zmianą pościeli :szok: Gdyby nie on w życiu bym ze wszystkim nie zdążyła

Andziak ja też myślałam że u Ciebie sie niebawem zacznie, ale widzę że synusiowi nie chce się opuszczać ciepełka w brzuszku ;-)
Trzymam kciuki kochana za szybki i szczęśliwy poród

Truskaffka miłego popołudnia z przyjaciółką :)

Magda to masz chwile dla siebie :) odpoczywaj i leniu**** :)

reklama
Hello!

Tusia, z 12-tej jest ten test na górze? Dziś już kreska bledsza? Robiłaś wcześniej też testy? U mnie przez długi czas pozytywem była kreska ton jaśniejsza od kontrolnej, dopiero po suplementacji B6 kreski w dniu plusika były takie same a czasem nawet testowa mocniejsza od kontrolnej.

Ann
, najlepiej taką, która zawiera pył. Co do słodzenia kakao to cukier zakwasza ale też zmniejsza absorpcję wapnia (stąd przy planowaniu dziewczynki zalecane są słodziki, niestety nie są zbyt zdrowe), myślę, że jak nasypiesz łyżeczkę cukru to tragedii nie będzie ;-)

Andziak i MissBella, kciuki za Was! ...i za kompromis w sprawie imienia :-), my z M też w tej kwestii nie mogliśmy się dogadać, zarówno przy pierwszym jak i drugim dziecku.

nullka
, już Ci to pisałam ale muszę powtórzyć: taki mąż to skarb! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry