reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeszcze na dodatek przed chwilą usłysźałam ze jestem egoistka myślacą tylko o sobie. I ze mam innych gdzies Nawet jak tak mysli to musiała mi to mówic teraz jak jestem na konćowce wszystko mnie boli. I strasznie sie boje. Zamiast wspierac to jeszcze dokopie.

Macy:
Co do imienia to jest coraz trudniej, mamy coraz więcej pomysłów i jakoś z moim M nie możemy się zgrać, jak mi się podoba to jemu nie i na odwrót...:baffled: A do tego jeszcze presja czasu bo niewiele go zostało. Ja jestem cały czas za Kornelią ale M nie może tego zaakceptować i wymyśla ciągle coś nowego...

Miss u mnie tez im dłuźej to trwa tym bardziej się wahamy co dó Jędrzeja. A ja po seri skurczy co 10 15 min ale ńie bardzo bolesnych przez ponad godzine. I co i teraz od ponad pół godz.cisza. Wkurza juz mnie to. Dzís moj lekarz ma dyzur juz sie cieszyłam

a ja sobie pospaaaaałaaam...i teraz sie zastanawiam co w nocy będę robić :-D
a najlepsze...budzę się ..a wokół mnie, miśki, poduszki pod stopami, miska obok...a w środku banan, jabłko, orzechy i krówka okazało się że synuś zadbał żeby mamusi niczego nie zabrakło jak się obudzi:-D

Andziak kurka...z cc planowanym łatwiej, rano po prostu wstałam, zjadłam ostatni posiłek :-D sprawdziłam torbę i pojechaliśmy:-p
a teraz ...ujć..już czuję jak was będę męczyć pytaniami i dylematami czy to już czy jeszcze nie.. ;)
powodzenia, niech się fajnie rozkręci i szybko pójdzie :) czekamy na maluszka :)

Andziak
mojeskorcze co10 min byly calkiem na lajciku i sobie powtarzalam,cooo to sa te skurcze?i,ze niby beda tylko czesciej to lajcik ale jak sie rozkrecilo to i bol dowalil. Zadzwonilismy do naszej poloznej znajomej,ktora kazala mezusiowi przygotowac dla mnie kapiel i powiedziala,ze kapiel albo rozkreci porod albo go przystopuje...no i u mnie porod rozkrecilo. mozesz tez masowac sutki,podobno tez pomaga wywolac porod

reklama
Do góry