truskafffka
Fanka BB :)
MissBella a możesz mi listę swoją przesłać? oblukam co mam i co ewentualnie potrzebuję...niby człowiek wie, ale lepiej i łatwiej mieć to wszystko zebrane w listę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miciurka jednym się sprawdza innym nie hehe
tak poważnie, suplementy, dieta, pilnowanie ph i reszta wskazówek zwiększają szansę na daną płeć, ale trzeba też realnie myśleć, że w grę wchodzi jeden zwycięski plemnik i może być tak, że wszystko jest elegancko podziałane na chłopca/dziewczynkę, a tu wytrwały dowcipny plemniczek z innym kodem przezwycięża trudności i trafia do jajeczka
Macy - pediatra poradziła mi zaszczepić przeciwko rotawirusom, pneumokokom i jeszcze to szczepienie 3w1, nie pamiętam co to jest, ale jakieś standartowe szczepienie...i za tydzień mamy się zgłosić...
MissBella a możesz mi listę swoją przesłać? oblukam co mam i co ewentualnie potrzebuję...niby człowiek wie, ale lepiej i łatwiej mieć to wszystko zebrane w listę
Miciurka, mi, Madzi i prawdopodobnie też Truskafffce sprawdziło się :-), czekamy teraz na wieści od nullki, zastosowanie wszystkich tych czynników daje podobno 80-90% szans. Miałam identyczne podejście do Twojego i Truskafffki, pragnęłam przede wszystkim kolejnego dziecka ale jak można zwiększyć szanse na daną płeć to czemu by nie spróbować, choćby i w ramach "zabawy" ;-)