reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielko, tak starałam albo próbowałam się starać o dziewczynkę, ale takie prawdziwe starania dopiero miałam rozpocząc bo nie sądziłam ze tak szybko moze wyjść, chociaz jeszcze mi sie wydaje ze okres moze przyjść i nie ma sie co za wcześnie cieszyć. O ile przy pierwszej sie cieszyłam od początku o tyle teraz póki co zdołowana jestem chociaż wcześniej chciałam...

reklama
Magda, piękne księżniczki. Masz śliczne córeczki.
Piranha, cudo! Ładna sukienusia. A malutka - cukiereczek.
Maggie2205, będzie dobrze. Rzeczywiście szybko poszło. Mi też z córeczką udało się za pierwszym podejściem.:tak: A co do objawów - w pierwszej ciąży do 8/9 tygodnia NIC. W drugiej trochę mnie piersi bolały, ale nudności też później dopiero. I zgadzam się - każda ciąża jest inna. Trzymam kciuki, żeby fasolka się utrzymała, a na kolejnym teście wyszły grube, tłuściutkie kreseczki.
Ann29, no na pewno oni jakoś pokrzywdzeni nie są. :-D Mój m. też by pewnie nie narzekał. ;-)

Witam się i ja

weekendu jeszcze nie czuję, bo jutro pracuję ;p no ale damy radę ;)
zimno się zrobiło..a tu musiałam kurtkę odłożyć na bok, bo ciasno w brzuszku było :p ale płaszczyk ciążowy jest, więc mam co nosić ;)

Kasia poszalałaś ranny ptaszku :p
Kinga &&&&& ;)
Ann trzymam kciuki żeby z tego nie odmawiania śliczny bobas był ;)
Magda ach jakie fajne muszą być takie rozmowy, zabawy dzieciaków, to jest największy plus niedużej różnicy wieku... :D
a dziewczynki w strojach cudnee!!!
Tasha grzybki mówisz ..pychotka będzie
ja mam dobrze bo D zbiera, robi a ja ..jem :-D
brawa dla małej pomocniczki w kuchni :D
Pirania sukienka cudna, a Kaja jeszcze cudniejsza:-)
no i widzisz jakie fajne Krzysiek z siostrą ma relacje? SUPER :D On widzi, że Kaja ma radochę i coraz częściej i więcej będzie wygłupy robił żeby wywołać ten śmiech siostrzyczki :D
a ty leć po te kasztanki, bo jedną porcję mam już na pewno w kieszeni...znaczy się..w żołądku :p
Maggie ciche gratki :D i kciuki zaciskam żeby kreseczka ciemniała i dzidzia zdrowo rosła :)
swoje zrobiliście, teraz tylko czekać i sprawdzić czy się udało, czy jednak sprytny męski plemniczek przedostał się do jajeczka :)

Dziewczynki dziękuje za gratulacje, miło mieć takie wsparcie, tymbardziej mi miło:) O synusia staraliśmy się pół roku i stąd moje zaskoczenie, nawet mąż nie bardzo chce wierzyć bo testu nie widział jeszcze :-)

Hallo Kobitki!
O jakaś litość nastąpiła, mniej postów, i doczytałam do końca:-) Jedynie na wrześniówkach mogę się porządnie udzielać, bo tak mamy zajęte maluchami, i mnie, ba dużo mniej wydajne są:-D
Madzia Piranha dziewczyny cudne!!!!
Nowa koleżanka Maggie, mi za pierwszym razem się udało, i dziewczynka w dodatku:-)
Macy pytałaś się o dzieci kiedyś, nie zdążyłam odpisać, tak mam 3 facetów, i jedną kobitkę, wszystkie moje własnoręcznie urodzone, właściwie własnomacicznie:-)
Martucha gdzie?
Tasha zdjęcia biedroneczki były i się zmyły, bo nie mogłam znaleźć! Wstaw nowe!
Kasia uk Ty to taka Kochana jesteś, o wszystkich pamiętasz!
Kinguś..................!
Mama gdzie, znowu się upiększa?
Ewcik Kochana co tam u Ciebie?
To mój prezent ten srebrny, jak umyję włosy to zrobię z sobą w środku;-)Zobacz załącznik 510650
To Kacek, obcięłam Go:-)Zobacz załącznik 510651
A to Ada wymuszacz:dry:Zobacz załącznik 510652Zobacz załącznik 510653
Buziaki dla Wszystkich!!!

Tasha dziękuję Śliczna Biedroneczka! A jakie ma śliczne trampki!!! I widzę, że wymyśliłaś, jak zrobić, żeby dzidzi lepiej na bujaweczce leżała! Kołdereczka pod plecki Ha! Zaraz też tak zrobię!
Kinga:-)

reklama
Do góry