reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia
cześć ...a takie tam epilacje i manicury robiłam ..sobie wywoskowałam nogi i kumpela nałożyła mi maseczkę na włosy i usiadłam pod lampą coby lepiej się przyjęła na włosach...
wypiłam 2 kawy
zjadłam troche ciasta
pogadałam
:confused2:
jutro mam kwasy zapisane więc oki ..bo poniedziałki to raczej lipne są :eek:

reklama
Macy
:szok:
no weź ...
nie promyki wysyłaj tylko zaproszenie hahahaaaa..

babki ---> w najblizszy łikend impreza u Macy--> obecność obowiązkowa..strój bikini...
będą drinki .....chłopaków sie skołuje hahahahaaaa:-D

mgła mi padła na rozum:-p

Mama
babki ---> w najblizszy łikend impreza u Macy--> obecność obowiązkowa..strój bikini...
będą drinki .....chłopaków sie skołuje hahahahaaaa
laugh.gif

oki, super!!!! Zaraz bilet kupuje...Magda i Marzycielka dla was tez kupie, to polecimy razem:-). Wowwww ale bedzie dzampreza....ja skoluje drinki...takie mocniejsze i te lekkie tez zalatwie. No to bedzie
h025.gif

Truskaffka murzynek musi byc no i najlepsza kawe ktora nam zaserwuje to Czarodziejka

Jak Truskafffka przyjedzie z murzynkiem, to bedzie impreza na calego. :-D Mama - u nas tez w sumie jesien sie zaczyna, ale powoli. W zeszlym roku 28 pazdziernika bylo 29 stopni. A dzisiaj calkiem przyjemnie, nie powiem, ale wyjelam juz grubsze sweterki na jesien.

....i ja tez pewnie zakupie, skoro juz tyle "psiapsiolek" poleca i sa zadowolone. Napiszcie skarbenki, ktora trzeba zakupic????
Wydaje mi sie ze Piranha i Truskaffka pily....albo sie myle...

Tak sobie myślę.... co jeszcze będziemy piły, brały żeby w ciążę zajść?:-D no nieźle...:-D

Natusia najwazniejsze ze mamy duzo witaminy M od naszych Mezczyzn, a reszta jak trzeba pic to bedziemy pily.
Ej.... no ja sie nie poddaje, ja nadal walcze.....pamietasz co pisalysmy?????? Nie poddamy sie. Solidarnosc jajnikow musi byc, a jest nas tutaj duzoooooo.....

Do boju laseczki
a010.gif
, a pozniej juz dorwiemy
p010.gif
i wygramy
k030.gif
k035.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia uk
hahahahaaa---> noo!! impra by była ;)) oczywiście każda w innym stroju :))

, .. , , , hahahaaaaa

Macy
swtereki na jesień wyjmujesz ....my juz kurtki ciepłe mamy dawno uszykowane ;)))
no ,ale nie będę grymasić --> przyślij proszę te promyki;))

Natusia
nooo;( szkoda,że my nie bliżej siebie ...bo jakbym Ci relaksa zapodała to hahahaaa

Magda z uk
:cool2: hahahaaa ja też popacze;))) ja prowadzę więc nie dla mnie alko :))

Koliber
witaj babeczko..
ja piłam te zioła..pomogły na owu ,ale ciąży niet ...

Ostatnia edycja:
Do góry