reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MAGDA również ciesze się ze imprezka udana no i miłe pogaduszki z M:))

Dla córci

HappyBirthday51.gif

reklama
dobra juz odreagowalam swoje :-D

no trudno musze zaczac od poczatku ;-)

Iliaczek piekne zdjecia, a te wasze usmiechy :-) widac ze szczesliwa z was rodzinka :tak:

Kinga wow :szok: piekna fryzurka, sliczne zdjecie :-):tak:

Ann no widze ze tez masz proble z testami owulacyjnymi jak ja. dlatego przestalam je tobic i licze na to ze z mierzenia tempki, badaniu szyjki i obserwacji sluzu uda mi sie okreslic owulke. oczywiscie nie tak dokladnie :-D

Patrysiu zdrowka zycze ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&& a posciel wybralabym zolta albo zielona :tak:

Piranha no widzisz jednak pojawia sie usmiech na twoje twarzy w ciaga dnia :-) zycze wiecej takich momentow :tak:

Moj synus byl juz w przedszkolu dzisiaj, takze wkoncu moglam sie wyrwac z tych czterech scian :-D

Magda moj starszy chyba tez ma Inset Day w piatek i po Half Term w poniedzialek tez. i masz racje, ze nie wszystkie szkoly maja Inset Day w te same dni :tak:

Anecia robilas tescik dzisiaj? bo my tu czekamy na wiesci od ciebie ;-)

Ewcik pozniej ci pokaze moj wykresik, hehehhe....ij cos mi sie wirzyc nie chce ze bolacy jajnik to moze oznaczac dobry news, aby byl dobry to musialabym dzialac tak jak Neomi, a u mnie to ....:no:

Magda, Marzycielka
wydaje mi sie ze roznie bywa z tym inset day, u nas teraz bedzie w piatek, natomiast szkola ktora mam pod nosem jest otwarta.....chyba co szkola to inaczej????

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, , Edi,Myszka, Marzycielka, Dido, Lola Flora, Ann, Macy, Kilober i reszta dziewczyn....ja juz jestem z
c060.gif
a wy gdzie jestescie????

Ostatnia edycja:
mmmmmmmmmmmmmmmmm!!!jak pachnie ;)))

Kasia uk
i ja poproszę kawkę :)

Marzycielka
jak mnie wnerwia takie słanie postów w kosmos....
dobrze ,że już odreagowałaś :)

Magda z uk
noooo..jesteś żesz...ile można sprzątać po imprezie ;))

nie będę pisać o pogodzie bo pewnie macie to samo ...czyli
:confused2:

czyli ---> szału nie ma :eek:

Mama jestem, jestem, tylko jakoś nie mogę Was ogarnąć i mi schodzi:sorry2: Nim poczytałam, co u Was, to zeszło, zanim napisałam, to coś musiałam zrobić, później jak wróciłam, to zapomniałam co miałam napisać, no i tak w kółko. W między czasie telefon, potem sama musiałam wykonać ze dwa, no i wiesz jak jest:-p

Kasiu, Marzycielko ja się czasem gubię w tej szkole tutaj. Najbardziej mnie wkurza, jak mąż pójdzie którąś zaprowadzić do szkoły, a tam pusto. Wcześniej nic, żadnej informacji, ze inest day jest, więc sama już nie wiem. Myślałam, że może to jest jakoś od górnie wiadomo i ja o czymś nie wiem:eek:

Mama
c060.gif
dla ciebie, hmmmm.... nie jest tak wspaniala jaka serwuje Czarodziejka no ale prosze bardzo. Mam nadzieje ze posmakuje. Kobietko jak w pracy????

Pogoda???? U mnie szaro, buro i za oknem ponuro....bleeeee, ja wlaczylam ogrzewanie i w domku mamy 22C. tak wiec my mamy suuuper cieplo.

reklama
Magda z uk
:szok: ale u Ciebie siem dziejem :-D
telefony ...
cos robienie...
nadrabiane
dzieci...
leżenie .....jak Ty to ogarniasz ??:-D:-D

Kasia uk
dziękuję za kawusię :)) smakowita :)
a w pracy średni ruch jak to w poniedziałek ...ale najważniejsze,że ktoś przyszedł bo w taka pogodę to nic sie nie chce:confused2:
u nas od czwartku zapowiadają śnieg z deszczem:shocked2:

Do góry