reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik widzę, że super zakupy zrobiliście. Ja to zazwyczaj wychodzę ze sklepu z niczym, bo dla siebie nie znoszę kupować ubrań:baffled: Jakaś dziwna chyba jestem:-p Życzę Wam dobrej zabawy na urodzinach!

reklama
yyyy moje chlopy spia i tak sobie czytam i czytam to forum (kosztem odgruzowania chalupy)
a mialam w planie przesortowac ciuszki po malym i popakowac je do specjalnych workow z ktorych mozna odciagnac powietrze coby jak najmniej miejsca zajmowaly.

dziewczyny za nim na tym forum pojawila sie pirania to ph nie bylo zbytnio brane pod uwage? tzn, ze do okolo 3500strony staraczki robiac dzidziusie sugerowaly sie glownie czasem jaki pozostal do owulki????nie czytam wszystkiego ale widze,ze nikt nie pisze tam o irygacjach a dziewczyny naprawde mialy niezle przerwy miedzy przytulankami a owulka a okazalo sie, ze wyszly chlopcy
:baffled::szok: Natrafilam na post Kosmo,w ktorym pisze,ze wiekszosc z nich zakwaszala sie tylko do 3 dni po okresie?

Magda z uk
pewnie rosnie Ci maly Ronaldo:) spokojnie 2 tyg szybko mina, gratuluje synusia:)

Ostatnia edycja:
Ann dziękuję słońce. Aż się boję, kto z niego wyrośnie:szok:
Co do ph, to na pewno od czasu pojawienia się Pirani skuteczność w planowaniu wzrosła:tak:

Martucha, może i zdrowy, ale jaki niegrzeczny:no::-D Śpij sobie smacznie;-)

Myślę że antykoncepcja hormonalna to indywidualna sprawa kazdego organizmu. Ja osobiscie nie toleruje tabsow. Wyprobowalam kilka rodzaji i mi nie podchodza. No a jesli chodzi o moje zdanie na temat antykoncepcji hormonalnej a staran o dziecko to tez napewno odstawilabym przynajmniej na kilka miesiecy wczesniej ale nie znam sie na tym implancie wiec nikomu nic nie doradzam.
Jesli chodzi o diety na dany rodzaj plci to tez oczywiscie podchodze do tego z dystansem. Ale mysle ze gdyby tak zastosowac kilka wskazan naraz to mozna zwiekszyc szanse. Podkreslam zwiekszyc szanse nie znaczy ze ma sie 100% pewnosci bo takiej metody jeszcze nie wynaleziono :)

Martucha a masz juz synka czy córe? Niko to Nikodem, Nikola? :)

Ostatnia edycja:
MAGDA GAPA JESTEM ALE SYNUŚ FIKAŁ :-D
najważniejsze,ze zdrowy chłop :-D:tak:

Czarna no pięknie sie patrzy ach...........

ps.wczoraj mój syn był zemną u kosmetyczki a wieczorem patrzy jak kręcę hula i mówi
mamo lepiej byc facetem bo kobiety muszą cierpieć:szok::-D jak nie twarz to brzuch :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wstawiam obiecaną fotkę IMGP0440.jpg

Tusiu a Twoi synkowie też byli tacy nadpobudliwi jak byłaś w ciąży? Normalnie zaczynam się martwić:baffled:

Czarna piękna foteczka. Gratki raz jeszcze. Trzymam kciuki za Ciebie i okruszka, abyście w pełni sił dotrwali do końca! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magda_z_uk, z moim ancymonkiem było to samo. Może dodam, że po urodzeniu mu wcale nie przeszło. :-D A czas leci szybko, więc za dwa tygodnie będą piękne zdjęcia. :tak: Fajnie, że humorek lepszy.
Czarna, co za piękny widok. :-)
Martuchaa, ja też dziś drzemkę zaliczyłam. :zawstydzona/y: Od kilku dni czuję się śnięta jak ryba, zupełnie bez życia. I jeszcze @ dwa dni wcześniej.

reklama
Do góry