reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
rano złapałam poranne siuśki i pognałam do pracy , kupiłam test , zrobiłam
I SĄ DWIE KRESKI !!!!
dupka też zakupiłami biorę
nie mogę się skupić na robocie , dlatego weszłam na chwilę żeby wam napisać :)
mojemu T powiem wieczorem , bo nie chce przez tel

Piranha: ale u mnie tez w domu było, anie na dworzu, jedynie o jeden dzień później niż w przypadku twojej siostry wystąpiło zachorowanie :) ta kumpela opiekowała się moją Miśką, jak wróciłam do pracy i przy okazji swoim synem, więc Misia i Szymek się przyjaźnią i bawią razem dosyć często - także nie martw się na zapas!

koli: tak miałam nakręcony sen, ze teraz chyba mieszkanie przewalę w poszukiwaniu termometru elektronicznego Microlife, którym kiedyś mierzyłam owulację żebym schizy nie miała kolejnej nocy;)
Kinga: rozumiem, odpocznijcie od starań i może nowe siły w was wstąpią za jakiś czas- kto wie:tak:
Czarna: GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga, a może przestańcie się starać, żeby upolować i wtedy wszystko się uda?
Czarna, Ty nas dłużej w niepewności nie trzymaj, bo wykresik masz piiiiiiiikny!
Piranha, czy Ty czasami patrzysz na świat pozytywnie? Przywołuję do porządku. Jak nawet (w co nie wierzę, ten wirus ma 95% skuteczności zarażania), to Wy załapujecie się na te 5%. O rozwój Krzysia też bym się nie martwiła. Moja córka ostatnio patrząc przez okno powiedziała - tata lepił bałwana bez nosa. Przypomnę, że mamy lato. To są dzieci. Mają prawo do własnego rozwoju.
Mama, ładne buty. Mi się też podobają takie. :tak: Muszę mojego męża namówić na zakupy. :-D
Agagsm, no wykres masz iście pokręcony.
Ann29, nam się po prostu udało. Synek był wpadką, a córka planowanym dzieckiem. Chciałam mieć córkę, ale wydawało mi się wtedy, że na to nie mam większego wpływu. I jakoś się udało. ;-) Tym kalendarzem chińskim naprawdę bym się nie sugerowała. U mnie się nie sprawdza zupełnie. :no:
Czarodziejka, witamy w świecie żywych.
Marzycielka, a Tobie się córa marzy? Z lampą mówisz. Oj, będzie romantycznie. :-D
Magda_z_uk, my zrobiliśmy to profilaktycznie i przyznam, że u dzieci widziałam poprawę ogólną. Teraz też sprawę powtórzyć. :tak: Tak jak Koliber napisała - najlepiej przed pełnią sprawdzać, ale prawda jest taka, że zawsze masz szansę nie trafić, bo akurat nie wygrzebiesz, co masz, że tak obrazowo się wyrażę. :-D

czarna 76 mega gratulacje :) ty sie chyba o synka staralas to zeby sie udalo :)
w kocnu sie rusza z tymi II kreseczkami coraz wiecej dziewczyn w ciazy :) oby tak dalej :)
ann 29 tak w niemczech mieszkam w monchengladbach a ty ?

U mnie nie było łatwo. Mąż uważał ze ma juz dwójkę i czuje sie spełniony. Zreszta nawet teraz zdarza mu sie to powiedzieć. Ale ja zawsze z nim żartuje ze będę go meczyla tak długo aż wkoncu zajde w ciążę. A on bardzo nie lubi mojego marudzenia więc u mnie to skutkuje
wink2.gif

Także polecam dziewczyny, bo chyba nie ma nic gorszego dla faceta jak marudzaca żona
laugh.gif
POTWIERDZAM DZIAŁA :-D

dziewczynki gdzie mierzycie temp.czy w ustach bendzie równie miarodajnie ???

CZARNA MEGA GRATULACJE

reklama
Dzień dobry:happy2:

Czarna
weszłam specjalnie,żeby sprawdzić, czy już są dobre wieści.....Kochana, gratuluję Ci serdecznie! Czułam w kościach, że Ty będziesz następna. Szybciutko Wam poszło. Super! Cieszę się razem z Tobą. Napisz jak było ze starankami.:-)

A teraz lecę doczytać, co tam u Was;-)

Do góry