Mój em wczoraj mi mowi, ze musimy troche dac na wstrzymanie z tym sexem bo jak będę miala płodne to jego plemniki nie dadza rady. ale sie z niego usmialam

On to by chciał tak na hura a ja jeszcze taka nieprzygotowana i chyba daruje sobie ten cykl i uderzymy w listopadzie.
Poki co bylam ost u gin,przepisal mi k. foliowy z Wit B.,jutro mam wizyte u dentysty oby tylko 1 zab był do zrobienia.
7 czynnikow i 80-90% hmmm yyyyyyyyy
To policze ile jestem w stanie zrobic:
1) Ok.- mam jony ksiezycowe na korzyść
2) Dieta- jeśli wystarczy nie jesc śniadań-lub jadac je baaaaardzo pozno tak jak ja to robie, nie jesc czerwonego miecha,pomidorow,ziemniakow a jesc wiecej twarogow-to odhaczam plusik

)))) (ja i jakakolwiek dieta = matrix)
3) magnez+Wit c i wapno,kwas foliowy 800,Wit B
4) kontrola PH,sylk, irygacje
5) odległość od owulacji o ile mi się uda ja utrafic( radzicie raczej 3 dni przed?)
6) mineraly to troche polaczone z suplementami diety co?
aaaa made in china tez twierdzi, ze powinna byc cora
W temacie usypiania, to mój Em chyba jest mistrzem bo kazde dziecko uspi.To On naulczyl go najpierw zasypiania na rekach a pozniej samemu w łóżeczku. Jak on kladzie Olutka to15 min i mlody spi, ja natomiast musze siedziec czasem i Pol h do 45min za nim mlody usnie.
Macy
A stosowalas wtedy jakies metody planowania plci czy to po prostu przypadek? No to teraz obalilas cala moja radosc
Tasha31
To jak tez dolacze do klubu świstaka, mnie już 2 dzien z rzedu naszedl pan z DHL podczas gdy ja szlafrokowalam. Dzis chyba tez ma przyjść jakas paczka,wiec za chwile lece pod prysznicJ
Piranha
może wlasnie Krzys chce Twojej uwagi. słyszałam, ze starszaki czasem po przyjsciu na swiat młodszego rodzeństwa probuja zwracac nasiebie uwage. niektore cofaja się troszke do tylu bo chca być malutkimi bejbikami,którym notabene rodzice musza poświęcać wiecej uwagi.
2 latki nie potrafia sobie radzic z emocjami, może dla Niego Kaja to tez nowe doświadczenie, może probuje Cie na swój sposób zainteresowac nowymi umiejętnościami , slowami. Daj mu jeszcze troche czasu. Dla mnie szacun bo Krzys zna już kształty i kolory.
Koliber
Spoko ja tez jeszcze nie bardzo umiem odczytywac poki co temp mierze tak jak wstajemy i zapisuje w kalendarzu płodności w telefonie (sciagnelam jakas aplikacje)
Daria
Planowalas mieć druga córe a wyszedl chlopiec?? fajnie,ze trafilas parke
No i moje pytanka:
Dziewczyny czego uzywacie do pomiaru ph? Urzadzen elektronicznych czy zwykłych papierkow lakmusowych?
No jeszcze co z plynami do higieny intymnej- one chyba utrzymuja ph 5,5?