reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NAtusia no proszę kolejne super wieści!!! Teraz mega Kciuki żebyś niebawem i Ty chwaliła się pięknymi dwoma kreseczkami:-):-):-):-):-):-)
Mama no baaaa szczerze i wiarą, nadzieją:tak: i liczę że mimochodem do Ciebie kciuki i fluidki trafią :-p niech będzie super niespodziewajka;-)
mnie ten turkusik kusi u Ciebie;-)
Andziak łał, to za niecały miesiąc możesz już tulić skarbeczka:-)

reklama
Truskaffka
no mi też turkus się widzi :))
zobaczę w jakim koloru ładniejsze i ciekawsze detale znajdę .
a za fluidki podziękuję bo my już tylko z koleżanką gumką działamy..no dobra...wczoraj zaszaleliśmy bez bo nie szło wytrzymać :-D
ale to już ostatni raz był...ale było boskoooo hahahahahaaaa
nie będe sobie żałowac ...pan O ,że aż iskry szły hahahahaa

Natusia
mam nadzieję ,że będzie piknie ;)))

Andziak
moja sąsiadka w tamtym roku urodziła Mikołaja 1 listopada... fajny chłoptaś z niego:)

Macy
witaj:)

Patrysia*
idą pełną gębą

Martucha mega gratulacje :) :tak:
pirahna ale masz sliczny typ urody :tak:
ja dzis po badani colina i powiem wam ze o malo zawalu nie dostalam jak oni tu dokladnie badają i rzucają dzieckiem:-p w polsce to tylko zerkna z daleka a tu go za nogi rece podnosili trzymali w powietrzu itp :szok::szok: a lekarz do mnie nie boj sie nie upuszczę go :-p
jeszcze w prezencie dostalismy butelkie i pojemnik hippa

andziak widzisz jak mnie straszyli ze nie donosze odlozylam tabletki miiesac przed porodem i nic sie nie ruszalo i porod wywolany :)
lece bo colin wstal

no ciekawe jak bedzie u mnie.ale jak taki kolos to w terminie ponad 4 kg.Ja mam źle skojarzenia z 1 listopada.nie tylko ze to wśzystkićh swietychw tym dniu urodźila śie moja tesciowa

Natusia dokładnie :) i dlatego lubię polatać czasem po lumpkach i okazje łapać:tak:
Mama hahahahahaa juuuż to widzę, ostatni raz
nie ze mną te numery:cool2: sama wiem jak u nas nieraz kończyły się seksy z tzw. gumką.. gumka w kąt, i słynne "kochanie wyskoczę":-D
i dobrze, nie żałuj sobie:-p a ja będę sobie po cichutku słać fluidki i kciuki:-p

Andzia a ja mam bratowa z 1lis.za która tez nie przepadam :-D;-)
mój tez był ponad 4kg. ale poród w porównaniu do pierwszego rewelka ;-)dasz rade kochana.

Ps.imie na czym staneło???

ps. któraś robiła liste staraczek czego uzywały i co im z planowania wyszło
mozna gdzies to luknąć????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Truskaffcia
ostatni raz ...po prostu wczoraj prasowałam sobie biały fartuszek do pracy ...a prasowałam w bieliźnie i jak go załozyłam na siebie to dla przekory zapytałam czy mam być pania pielęgniarką ? hahahahaaaa
i wiesz co było??:-p
w 3 sekundy byliśmy u góry

a dzis kupiłam sobie szekszowną piżamkę ..przebrałam się w pracy :-p kumpel pyknęła mi fotkę w yyyy fajnej pozycji i wysłałam do męża czy reflektuje ???:cool2:

Ostatnia edycja:

czarodziejko
, dla Was Kochana samych miłych dni spędznych razem!!! No i córeczki...;)))hihi Buziaki;***
milosc28.gif
Natusia dziekuje za zyczenia...co ciekawe prawie wszyscy zyczyli nam ...coreczki:D a ja wciąz dziekuję "postoję"
Czekam az bede przestazala na dzieci..wtedy napewno wiekszosc odpusci:)
No a corci to zycze Tobie skarbie...:DDDD

Jesoooo jak jest zimnoi na dworze...wczoraj i dzis rozpalilismy kominek....nie ze zimno w domu ale ja kocham ten klimat palącego sie kominka....dzieci ida spac a my pod kocem przy kominku odpoczywamy:)))) i winko:)))
7_1_120.gif

reklama
martucha , łał ! super wieści gratuluje :) wstaw wykresik to porównam sobie tempkę , plizzzz
patrysia , buziaki dla synka :)
czarodziejka , najlepsze życzenia ślę dla WAS :)
Tusia , wydaje mi się że to Ewcik zaczeła skrzętnie zapisywać
magda , najważniejsze że lekarz je obejrzał i dał leki , będzie lepiej nie martw się

Do góry